היי...

MaryJane1

New member
אמרת !

"קודם כל לדעתי גראס לא הופך את האנשים ללא-תמימים, אלא להיפך.... הרבה תכונות של בנאדם מתגלות כשהוא מסטול..... ככה למדתי המון על חברים שלי....." אני קצת הרחבתי... הרי כתבת שככה גילית הרבה דברים על החברים שלך כשהם היו מסטולים נכון? אז אני פשוט אומרת, שיש כאלה שישפטו בני אדם על פי זה. נגיד אם אני רואה בן אדם מסטול ואני מגלה עליו דברים שאף פעם לא ראיתי בו קודם אני רואה את זה כברכה... כאילו יש לי את הכבוד הזה לראות את הנשמה של הבן אדם... מה הוא באמת יש כאלה שינצלו את זה לרעתם של אנשים תאמין לי שיש גם כאלה.........

blue pill

New member
אההה!! תודה....../images/Emo9.gif

אבל איך אפשר לנצל את זה לרעה?

austin1

New member
מסכים איתך

אמרת דברים כל כך נכונים שפשוט אין לי מילים עדין יש לי טראומות מאנשים שעישנתי איתם ולא הייתי צריך לעשן איתם בזכות זה אבל ראיתי מי הם באמת ואת האופי האמיתי שלהם

MaryJane1

New member
אפשר להגיע רק למסקנה אחת

יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם האמת. בעיה שלהם......

KEiN

New member
כשאתה מעשן עם מישהו

הכל יורד, אתה רואה בול מי עומד מולך... זה דבר נכון לאללה... אם לא הולכת ישיבה עם מישהו פעם אחת בגלל סיבות בורורות באישיות שלו, לא להתקרב אליו יותר בחיים...

אחי אתה לא מגזים

אני מסכים עם הדברים שלך למרות שזה קרה לי רק פעם אחת עד היום שעישנתי עם מישהי שלא היה כיף איתה היא פשוט לא זרמה איתי בשיחות השפת גוף שלה שידרה משהו כזה שלא בא לך להתקרב אליו

s o l a r i s

New member
הצעה!!

תשארי תמימה ואל תגעי בדברים שמשנים את מצב הרוח לא כדאי לך יום אד את עלולה למצוא את עצמך מבולבל לגמרי וזה יכול לקחת שנים אל תבקשי ממני הסבר לרמזים שרשמתי פשוט תנסי להנות מהחיים ללא שימוש בסמים קלים או כבדים גם הקלים הם יותר מכבדים פשוט אנשים לא מודעים לכך מספיק... הגראס מרסק לך את הזכרון ואחר כך עד שהוא נבנה מחדש זה לוקח זמן הגראס שורף לך תאים אפורים במוח ואם מעשנים תקופה ארוכה זה עלול להוריד את החשק המיני זה גורם לך לניתוק מהמציאות ואם יש לך סימפטומים רדומים בדי אן איי שלך כמו מחלה תורשתית שהייתה לסבא שלך או לאימא שלך או לכל מי שאת קשורה אליו גנטית יש סבירות גבוהה שהגראס יפתח את המחלה וזה לא יהיה לך נעים לבקש עזרה אחר כך. אני רושם את זה כי ראיתי אנשים שנפגעו קשות רק מגרס אני לא מכליל את כולם פשוט ומר לך לא לקחת סיכון שהוא לא כדאי! אני גם עישנתי משך שנים וחבל שהגעתי להבנה שזה דבר של ילדים שרוצים למצוא רוח הרפתקנית בחיים וסולידריות חברתית לא מודעת! שלך באהבה

MaryJane1

New member
בואו נחשוב ביחד....

4 נציגים של אל סם עם טענות מהתחת או עשרות סטלנים עם טענות הגיוניות, אנושיות ומוכחות.... BABY GIRL מה את אומרת?

תומר261

New member
זאת בדיוק הבעייה

זאת בדיוק הבעייה עם הגראס... הוא פותח מצבים ואמיתות שלא כל אחד חזק נפשית להתמודד ןזה יכול לזיין לך את כל החיים..למה?? כי הגעת לכל מני הבנות "חכמות" על עצמך..שההסתכלות לא תשתנה אף פעם אלא עם טיפול

austin1

New member
צודק במאה אחוז

ההשקפה שלי על החיים והעולם בכלל השתנתה לגמרי אחרי כל העישונים שלי ושום דבר לא יכול לשנות את זה

LoveyDovey

New member
לא תמים כמו שחשבנו...

היי גירל. תקשיבי, בקשר לגראס, הוא הרבה פחות תמים ממה שרוב האנשים חושבים. לגראס יש שם של סם קל בגלל שהוא אכן היה כך פעם, בסיקסטיז, אבל הזן של הגראס שבו משתמשים בימינו הוא "מושבח" ולעתים אפילו מהונדס-גנטית ומכיל כמויות עצומות הרבה יותר של חומר פעיל (THC), ולכן הוא למעשה מתפקד כסם קשה. ידעת למשל, ששימוש ממושך בגראס (כן, גראס! לא שום סם אחר) מגדיל פי 7 את הסיכוי ללקות בסכיזופרניה במהלך החיים ? כל זה בנימה "מדעית". עכשיו לחלק האישי יותר - אני פעם אהבתי גראס, והייתי מעשן בכיף מדי פעם. הגראס היה עושה לי מצברוח טוב וגורם לי לצחוק מדברים לא כ"כ מצחיקים. זה היה די נחמד, אבל לא חוויה מדהימה כמו שאנשים טוענים שזה (לשתות בירה למשל, הרבה יותר כיף). עד שפעם אחת שלקחתי גראס, פתאום ההשפעה שלו עליי הייתה שונה, ובלי שום אזהרה: במקום המצברוח הטוב שהיה לי בד"כ מהגראס, קיבלתי התקף פרנויה מפחיד מאוד, רעדתי מרוב חרדה, הלב שלי ממש פרפר בתוך החזה, נשמתי נשימות מהירות ושטחיות ולא הצלחתי לנשום כמו בן אדם, כל דבר קטן הרעיד אותי והפחיד אותו עד אימה, כל דבר הלחיץ אותי וככה *שלושה ימים* !!! כל העולם הסתובב, לא הצלחתי להתרכז בשום דבר, כל הזמן הייתי צמא והפה היה יבש. פשוט התקף פרנויה וחרדה נוראי. הכל חזר על עצמו, חשבתי שאותם הדברים קורים שוב ושוב (למרות שלמעשה הכל המשיך כרגיל וכל דבר קרה פעם אחת). בקיצור -חוויה מפחידה ונוראית שלא מהעולם הזה. במשך *חודשים* (!) אחר כך, זה היה חוזר מדי פעם לכמה דקות ואח"כ נעלם שוב. זה היה לפני כחצי שנה ומאז לא נגעתי בגראס. בקיצור - גראס הוא סם קשה, למרות שפעם הוא היה קל, וכדאי שכולם ידעו את זה. את החוויה שאני עברתי אני לא ממליץ לאף אחד לעבור. אתה לא שולט במוח שלך, זה מפחיד. אחר כך במשך חודשים שלמים את עדיין פוחדת שזה יחזור פתאום, כי לפעמים זה באמת חוזר. בקיצור: לא כדאי לגעת בגראס בכלל. לפעמים גם "מרססים" אותו או "מטפטפים" אותו בחומרים אחרים (סמים קשים עוד יותר), בלי להגיד לך. ואל תגידי לי שאת סומכת על מי שאת קונה ממנו, כי את לא מכירה את מי שמכר למי שמכר למי שמכר למי שמכר לך, ואולי אחד מהם "ריסס" או "טפטף" את הגראס בסמים קשים עוד יותר - וזה הרבה מאוד פעמים קורה. ממש אני מרגיש שהפכתי לוועד למלחמה בסמים, ואני לא רוצה להרגיש כמו מורה, אבל מנסיוני המר - אני ממליץ לך פשוט לא לגעת בצמח הרע הזה. בן.

Giffa1

New member
תאוריות אחוזי הTHC שלך שגויה!

בויסקי יש פי 10 אחוזי אלכוהול מבירה ממוצעת ולכן אנשים שותים פחות ויסקי כדי לקבל אותה השפעה של הרבה בירה. THC הוא לא שונה, הרבה גראס ארצישראלי ימסטל באותה צורה כמו מעט גראס אמסטרדמי. תמיד מעצבן אותי הקטע עם האחוזים, אנשים לא חושבים פשוט!

LoveyDovey

New member
אם כבר את מבקשת לחשוב.

אכן, את צודקת: כמו שבוויסקי יש יותר אלכוהול מבבירה, מעט וויסקי יגרום לאותו האפקט של הרבה בירה. ואותו דבר גם עם THC. אבל: כיוון שאחוזי החומר הפעיל הם גבוהים, הכמות שצריך בשביל להגיע למצב של מנת יתר היא הרבה יותר קטנה, ואנשים רבים (שרובם לא ממש יודעים מה אחוז החומר הפעיל בג'וינט שביד שלהם) פשוט מגיעים למצב הזה, שהוא מאוד מפחיד ומסוכן. אין לי הרבה מה להגיד לך, כשתחווי את זה בעצמך את תגידי את אותם הדברים שאני אומר. "חכם לומד מנסיונם של אחרים", אבל כנראה שאת לא מאמינה בפתגם הזה, ולכן תאלצי לחוות זאת על בשרך.

עמית22

New member
מנת יתר מגראס

אפשר הפנייה לאיזו כתבה על הנושא, אני עושה עבודה בביולוגיה על גראס וצריך להראות את כל החסרונות שלו...

Ninja 636

New member
../images/Emo45.gif

בול מה שקרה לי ... עישנתי 3 שנים עד שיום אחד תקפה אותי הפרנויה הזאת. מאז לא מיתקרב לזבל הזה! לא מאחל לאף אחד ת'סרט הזה ..

bercko21

New member
איזה שטויות,

אני לא מאמין לסיפור הזה זה נראה לי מוגזם בטירוף זה אל שלא יודעים פה מה זה גראס, וזה פשוט לא זה, מה שכן בתוספת הקלישאות כמו "שמטפטפים אותו בחומרים אחרים" שזה מיתוס ותו לא, לא תורם..... אקיצר, אני חושב שאתה לא תמים כמו שאתה רוצה שנחשוב....

LoveyDovey

New member
שטויות ??

טוב, כנראה שגם אתה נמצא באיזשהו מצב של פרנויה , ולא רק אני הייתי.. "אני לא מאמין לסיפור הזה" ?! חמוד, יש סיפורים כאלה באלפים, אני לא הראשון ולא האחרון שזה קרה לו. התופעה מוכרת וידועה, וגם אף אחד לא הופתע כשסיפרתי לו על זה (כנראה שאתה לא עד כדי-כך מכיר גראס כמו שאתה חושב. עוד יש לך לאן להתקדם בעולם ה"סטלנות"..) וגם: "אתה לא תמים כמו שאתה רוצה שנחשוב" ? הפכתי במשפט הזה הרבה ולא הצלחתי להבין אותו. אני בסך הכל כותב את דעתי, מצדי תלכו כולכם ותעשנו כמה גראס שאתם רוצים. לא-תמים ? למה, אתה חושב שאני מקבל עשרה שקלים על כל ג'ויינט שלא עישנו אותו? אני משכנע אנשים בפורום של תפוז שלא יעשנו, ואז הם זורקים את הגראס שלהם ואני מוציא אותו מהפח ומוכר ?! אני בסך-הכל בן אדם שכותב את דעתו לאור נסיונו, ולא ברור לי איך זה יכול להיות מעורב ב"חוסר תמימות" או אינטרסים... כנראה אתה אכול פרנויות (מוכר לי מאוד..). ובקשר ל"מטפטפים אותו בחומרים אחרים" - שאתה רושם שזה מיתוס. כנראה שאתה באמת בור ועם הארץ בכל מה שקשור לגראס. אני מכיר את הגראס גם מהצד של המעשנים וגם מהצד היותר מחקרי, ואני לא חושב שמישהו בעולם הזה בכלל מכחיש שהרבה מהגראס מטופטף. כולל האנשים שמוכרים אותו. היחידים שקונים את זה שהגראס שלהם הוא "נקי" ואין בו דברים אחרים, הם סטלנים-שבדרך, צעירים בתחילת דרכם, שעוד לא ממש יודעים מה זה גראס בכלל, ואלה שמוכרים להם משכנעים אותם שמדובר ב"מיתוס". טוב, כנראה שאתה עוד לא ממש יודע על מה אתה מדבר. לצערי אתה מסרב ללמוד מנסיונם של אנשים אחרים, אז בסוף תלמד מנסיונך שלך, ואחרי שתחווה על בשרך את מה שאני חוויתי אתה תגיד בדיוק את אותם הדברים.

למעלה