היי...

tzafrir7

New member
תיכנסי ותידעי

מאמי את לא צריכה לעשן רק בגל זכולם מעשנים מעשנים פעם ב שיוצא ורק תעשי את זה אם את בטחה ב100 אחוז אבל שתדעי זה כיף וממכר אז לא כדאיי מאמ להתחיל אם זה...

*DOR*

New member
זה לא יאומן מה שהולך פה...

למה אף גורם בכיר ורשמי לא מגיע לפה להרתיע קצת מהנושא??? למה אף אחד לא כותב פה על ההשפעות של החומר הזה על הגוף ועל המוח?? מלבד כל "תחושות הריחוף" שהחומר גורם. ילדה, את הגעת לפורום שכולם פה מכורים לסמים. בשביל לדעת מה ההשפעות של החומר את צריכה לבדוק במקומות קצת יותר מהימנים ו-בריאותיים- מאשר פורום של חבורה של מעשנים. חבל שאף אחד פה לא מטריד ולא טרח לציין את ההפשעות החמורות שיש לחומר על גוף האדם. כדאי לך לבדוק קצת יותר לגבי השפעות הבריאותיות לפני שאת נוגעת בדבר הזה. ואם בא לך לשמוע את העצה שלי, אז תנסי רק אחרי הצבא. זה יכול לדפוק לך את התפקיד הצבאי.

מכור לסמיים תקרא לאחותך

אני התחלתי עם הגראס רק לפני חצי שנה, ועם חומרים משני תודעה בכללי רק לפני שנה. חתכתי מזה לפני כמה שבועות, ולא, אני לא חש שום תסמין גמילה, למרות שלפני שחתכתי עישנתי כל יום במשך שבועים. די כבר, גראס ממכר רק אם המשתמש צרך את החומר כדי לברוח מבעיות, וגם זו התמכרות נפשית, שנובעת בעיקר מטמטום עמוק של המשתמש. אני לא מטיף לשימוש לסמים, אבל לפני שאתה מכניס משהו לגוף שלך, צריך ללמוד עליו טוב.

bercko21

New member
שני דברים,

אחד, מתמכרים לא עושים את מתוך רצון, התמכרות לסמים לסמים היא לא הבעיה האמיתית, אלא סימפתום של הבעיה האמיתית שבה צריך לטפל שניים, קצת פחות אגרסיביות בתגובות, ולכולנו יהיה יום יפה הרבה יותר, ודיון הרבה יותר פורה. (לווא דווקא רק כלפיך ,אלא בכלל בדיונים)

j i m m y

New member
מיקי

יש'ך טעות. רוב המכורים להרואין נכנסו אליו בידיעה שהוא ממכר. זה סוג של Deathwish. יש כאילו שרוצים להתמכר, תתפלא.

אני מצטער, פשוט בנאדאם

שמגיב באשכול שלם שבו ישנן אלף ואחת תוכחות כנגד הטענה שמריחואנה ממכרת ו8יוצא בהצהרה של "כולכם מכורים" מעלה לי סעיפים שלא ידעתי שהם קימים בכלל. ג'יזס. גם האוטו שלי מת, גם זה. עכשיו יסתבר שאין לי כרטיס להופעה של אורפנד לנד הערב וזהו, אני אתחרפן סופית P: *עושה מדיטציה וחושב מחשבות מרגיעות על דליה איציק*

NoKi2sh

New member
אורפנד לנד שולטים!!!

אני הולכת להופעה
מקווה שיסתדר לך גם..
חחח שרשור מצחיק...כמה סאחים במכה אחת.. חח

מממ אם את קוראת את זה

חפשי ג'ינג'י, שיער קצר. חולצה טורכיז. תגידי שלום או משהו :)

blue pill

New member
דבר יפה!../images/Emo46.gif

למה מי אתה שתגיד אם אני מכור או לא?! שאני לא אראה אותך כותב משהו כזה עוד פעם, למה אז תצטרך להיפגש איתי פנים מול פנים ולהסביר לי מה אתה חושב עלי......

*DOR*

New member
אתה רואה מה הסמים עושים לך...?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צ'יל בנאדם.

blue pill

New member
בד"כ אני רגוע....

עד שאומרים עלי שאני נרקומן או דברים בסגנון.....

blue pill

New member
כל האל-סמים למיניהם- כנסו לפה!

אתם יודעים מה? זה שאתם צריכים לשקר בצורה מגעילה לאנשים, בשביל שהם לא יעשנו, מראה בצורה הכי טובה כמה שאנחנו צודקים....

MaryJane1

New member
מה זה אמור להיות?!

הפירסום בדף הראשי ממש לא מוצא חן בעייני מה הזייני שכל האלה השתלטו לנו על הפורום? כל אחד חושב שהוא חכם ומנוסה ומסביר ת'סכנות של הגראס.... אה כן אל תשכחו- בגראס יש חומר כזה שנקרא מורפיום... והוא ממש מרגיע
assholes

איזה חבורה של אנשיפ פתאטים

מה זה הזיוני שכל האלה ראבאק עוד רגע יגידו שגראס גורם לסרטן ואיידס חחחחחחחח יאללה יקנאים לכו מפה לכו תהרסו לעצמכם את הכבד עם אלכוהול ואת הריאות והלב בסיגריות ישמוקים!!!!

עמית22

New member
אל תעשו גראס

הוא גם מצמיח שדיים לגברים, מייבש לנשים את הביציות ובכלל מוריד את החשק המיני... אוף, חבל שאין פה איזה מישהי שתעשה איתי ראש ותיכנס איתי למיטה...

BABY GIRL 777

New member
אוקיי...

קראתי ממש את כל התגובות ואת האמת אני רק עוד יותר מבולבלת.. כל אחד אומר משהו אחר אבל נראה לי שבינתיים אני לא אנסה... למה למהר כשאני אהיה בטוחה ב100% שאני רוצה לנסות (אם זה יקרה) אז אני אשקול מראש את כל מה שאמרתם...

שמתשמ

New member
ל-BABY GIRL 777

מתוקה דבר ראשון אל תעשני כי את רוצה להיות מקובלת או משהו בסגנון עם את מעשנת אז דבר ראשון שהרצון לעשן יבוא ממך ולא מאיזה לחץ חברתי או פרצופים מאנשים שאת מכירה(או אוהבת) את רוצה עובדות בשטח אז ככה אני יתחיל עם הדברים הרעים שיש בגראס ויעבור לטובים: 1.הוא (מרדים)לא שורף את התאים האפורים במוח (כמו גז מזגנים דבק ושאר החרא) 2.(עם הוא מעורבב עם טבק) הוא יוצר את השחור שיש לאנשים שמעשנים סיגריות 3.הוא קצת יקר תלוי בכיוון שלך 4. הוא לא חוקי הדברים הטובים: 1.הוא מגדיל את כלי הדם של מי שמעשן. 2.הוא מגדיל סיבולת ריאות של המעשן. 3.תחושת קלילות רצון להיות שמח ופותח את הראש(כמו למשל יש מישהו מוזר שעישנת איתו פעם אחת את תביני את הבנאדם והוא לא היה לך מוזר זה מקרב אנשים). .רק ביבי גירל עם את לא רוצה שאף אחד לא יקבע לך תמיד תזכרי שאף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ואומר לך לעשן זה החלטה שלך. עם תעשני מרצונך החופשי אז את גם תהני מהעישון ולא רק תעשני תקבלי תחושות מוזרות ופחדים. ושתעשני(עם תעשני) קבלי הכל בכייף אל תפחדי משום תחושה. (יש לי חבר שהוא היה מעשן היה מפחד לקבל זרמים בגוף שאני אישית מאוד אוהב) אבל יש סוגים ויש סוגים. אישית אני ממליץ על גידול ביתי ולא בררה של בדואים. ומתוקה מקווה שקראת הכל ומצטער עם זה ארוך...

למעלה