גנבת לי את התגובה! ברר..! מכיר את הסיגריות ההודיות האלה... זה סתם..כן יש לזה רייח של גראס..(קצת) אבל סמוך עליי..(גם על זה שגנב לי תתגובה זה לא זה.. (מוכרים את זה בשוק אם אני לא טועה..)
אם תקחי גראס אמיתי ולא מרוסס!! ואם לא תגזימי בכמות ( 1-2 ראשים של באנג לדוגמא). אז לא יקרה לך שום דבר רע ולהיפך! ניסויים בעכברים הוכיחו שכמות מעטה של גראס מגבירה את קצב ייצור הסינאפסות (קשרים בין נוירונים) במוח. זה אומר שעכברים שקיבלו את החומר הפעיל של הגראס נהיו יותר חכמים!!! אבל איך תדעי שהגאס שלך לא מרוסס בכימיקלים? א. תגדלי או תקני מחבר שמגדל בעצמו בעדנית או בגינה. (גראס אורגני). ב. כל עוד זה ממשיך להיות בלתי חוקי, אין לנו אפשרות לדעת מה שמו בגראס שאנו קונים מסוחרים ולכן זה נשאר בגדר "מזל"...השאלה אם בא לך לסמוך על מזל בעיניין הזה, כי כמו שאמרו פה לפני אפשר לקבל סרטים קשים מגראס מרוסס, ואני התנסיתי בזה וזה לא כיף. זה חזק כמו LSD. אז מה שנותר לך לעשות זה להשיג גרעינים (מי שמעשן זורק גרעינים כל הזמן) ולהתחיל לגדל בעצמך. בהצלחה. נ.ב. אם היו פה אנשים רציניים יכלנו למלא את המדינה בגראס (לשתול את כל הגרעינים שאתם זורקים, בשדות פתוחים כמו גם בגינות ציבוריות ולמשטרה לא היה כוח נגד זה!!! (אני לא אמרתי כלום ומקווה שהמשטרה לא תגיע אלי עכשיו הביתה)
אחותי תעשני בסבבה שלך...אל תתחילי מבאנג..תעשני איז ג'וינט שמנמן כזה...(בלי פילטר כמובן) ואל תילחצי..פשוט זרמי..תספרי בדיחות תצחקי... זה יכול להיות אחלה אם את אם אנשים שאת סומכת עליהם...בחים אל תעשני עם אנשים שאת לא סומכת עליהם הם יכולים להכניס אותך לסרטים ואז את לא רוצה לדעת מה זה...כי להיות בסרט ולאכול תסביכים זה לא כייף!!! אז תהני....ולא לשתות מים אחרי זה...בכלל זה דופק את הסאטלה...
לפני כחודש נסעתי לאמסטרדם. אני בן 43 ועד הנסיעה לא עישנתי מימיי. גם לא סגריות. ביום הראשון לבקורי באמסטרדם החלטתי להכנס לקופי שופ ולעשן.את מה שקרה אחר כך קשה לי לתאר רק אגיד שזה היה מדהים.בהמשך החופשה שלי נכנסתי מדי יום לקופי שופ אחר וניסיתי גראס מסוגים שונים. שום דבר בחופשה שלי לא יצא כמתוכנן בזכות הגראס וטוב שכך. מאז שחזרתי לא הרגשתי צורך לעשן. אין לי מושג כמה עולה בארץ(יש כאן מומחים גדולים ממני) אבל מנסיוני הדל אני יכול להגיד שזה טוב ולא ממכר. תהני.
וואלה לא כדי לך כי גראס וכל סם אחר יוציא עלייך שם של זונה שם של נרקומנית... ועד כמה שאת רק ניסת ואת לא באמת נרקומנית אבל האנשים שלא מבינים בזה.. זה מה שהם אומרים... עצם העובדה שהם רואים בחורה , נקמה עם בנג ומצית ביד הם ישירות אומרים עליה דברים ואני אומרת לך את זה בתור אחת שמבינה כי לא חסר לי חברות כאלו... הסמים נותנים ראש חבל"ז... כשאת עצבנית הם מרגיעים אותך אבל זה הכל פיסכולוגי כמו הסיגריות ותאמיני לי כשאני עצבנית אני מעדיפה לעשות הליכה ולהירגע מאשר לעשן כמה בנגים או קופסת סיגריות... אז תסמכי עליי עד כמה שאומרים לך שזה פצצה וואלה הם צודקים אבל זה לא ייתן לך שום דבר ואני לא באה להרצות לך כי אני לא מרצה באוניברסיטה לסמים... אבל אני באה בתור אחת שמבינה בזה ורואה איך חברות שלה נהרסות ועד כמה שמדברים אי אפשר לעשות כלום... אז המלצה אל תנסי אפילו אם זה לפעם אחת כי ברגע שתנסי את תתלהבי ואת תמשיכי..!!! מקווה שתחשבי על זה טוב...!! הייתי כאן...
בגיל שלה...ילדים זה עם אכזר.. בילדותי עד גיל 18(?!?!!?) כל בחורה שעישנה גראס באיזור היו מוצאים לה של של שרמוטה נרקומנית. זה לא קל לשים זין על העולם בגיל הטיפש עשרה....
דוגרי מה זה גראס זה עלים אם את מעשנת את זה פעם אחת פעמיים סבבה את מרגישה שיש לך ראש סבבה תעשני פעם אחת לא יקרא לך זה חלק מהחיים אבל אל תחזרי לזה עוד פעם שלא תיתרגלי לזה ותתחלי להישתמש דוגרי אין בן אדם שלא עישן פעם אחת בחיים תעשני לא יקרה לך כלום אבל אל תחזרי את שטויות האלו עוד פעם כי זה דרך שקשה מימנה לצאת
1. קובי00 תקשיב בפעם הראשונה עם החרא שיש בארץ אתה לא תרגיש כלום 2.עם בא לך לעשן תעשני אבל שזה לא יבוא מלחץ חברתי כי אז כל הכייף יצא מה"כייף"(חשיש או גראס) 3.נמאס לי מכל האלה שזורקים כאן תגובות מפגרות שאפילו הם לא מבינים מה הם רוצים מעצמם. 4.אף פעם אל תקני ממישהו שאת לא מכירה כי אז יכול עוד להיות שאת תשבי עם עוד איזה 8 אנשים בתא מעצבן למשך הלילה 5.עם מישהו מציע לך לעשן איתו גראס(ירוק) או חשיש(חום) משהו קטלני ואת לא מכירה אל תלכי איתו... 6.עם עישנת ויש לך סרט רע או תחושה לא טובה אז שתי קולה או מים זה יוריד לך את הסאטלה אבל גם את הסרט הרע או שתחכי כמה דקות וזה יעבור
ההשפעות של גראס הם שאת מתחילה להיות שקועה במשהו ומתחילה לחייך בלי סיבה וזה גורם להרגשה סבבה ושל הרגעה החסרונות שלו הם שזה משפיע על הזיכרון וזה ממכר ולא טוב לבריאות ביכלל
יקירתי למה להכניס את הראש למיטה חולה יש המון השפעות שליליות לדוגמא הזיכרון נדפק תגובות איטיות סהכ זו בריחה מהמציאות עזבי אותך יש דברים יותר נעימים לריגוש בחיים
כשתגדלי תביני... ובטח שלא תביני את מה שמרגישים דרך מה שנאשים יגידו לך... איפה היית כל השנים??? איזה חור את גרה??? מה עשית עם החיים שלך??? חברה שלך צודקת את באמת תמימה!!!!
בת 16... גראס... אני בגיל שלכם פחדתי להדליק סיגריה... אם כולם מנסים זה בטח ובטח לא עושה את זה לבסדר שאת כבר מתחילה לברר מחירים... תשתי אלכוהול זה יספיק לך... (למרות שאפילו אלכוהול אסור לך לשתות עדיין...)
אלכוהול, שהוא ממכר, מכווץ את המוח (פיזית, מכווץ את המוח ב25% - ואם את לא מאמינה תפתחי איזה ספר או תשאלי רופא), גורם לנזקים בכבד- הוא עדיף על גראס? תגידי, איפה את חיה?? זה שדבר הוא חוקי לא עושה אותו יותר טוב