היי >.<

stary1

New member
הלו לך!

אני שחף, בת 17[עוד כמה ימים
]. אני רוכבת בשני הסגנונות ויש לי ארבעה סוסים. אני מקווה שתהיה לך התשלבות חמימה פה ^^

שלום..

אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן ריינינג פלז'ר והורסמנשיפ מחוות BR ברטמן..הישתלבות חמימה..

שחכתי..

אין לי סוס פרטי יש לי סוסה שהיא שלי לשנה\הסכם עם הבעלים..קוראים לה פפוניטה אל דליה והיא לקחה מקום ראשון בריינינג 15 ירוקי..ואני היתחרתי בעונה הקודמת בפלז'ר...והעונה גם בהורסמנשיפ וריינינג כמובן!! !! !! !! ! הנה תמונה..יש לי תמונה בספיין אבל לא איתי אז לא שלחתי...!

שניה

אתה מתחרה בILQHA? [של רותי?] אני מתחרה שם בשואומנשיפ 15 נוביס פלג'ר 15 נוביס וטרייל כלאס 15 נוביס ושואפת לרינינג =] יש לי עתיד גדול וזוהר XD

חחחח...

אני רוצה מאוד אבל המאמן שלי לא רוצה...כשהייתי בגליל ים אצל יוסי דיברתי איתו על זה והוא אמר שאולי אני יכנס שם לתחרויות אבל עזבתי.. את בטח מכירה את דן סרוסי נכון? ואת חייבת להסביר לי מזה נוביס פלז'ר!!!! כאילו זה נוביס אבל פלז'ר?

NTL

New member
אתן לך רמז

פריקזויד. מי עוד עבר? ברטמן עשה שם חווה מעולה הה?

נטלייייייייייייייייייייייייייייי!!!

מה קורה?!?!?!?! יווו מזה היתגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!!!!!!! איך שם בחווה? תבואי לבקר אותי!!!!!! משלום פריקי?

חחח

דן סרוסי אני מכירה אבל לא אישית X___X" נוביס זה נוביס... ופלז'ר זה שכולם רוכבים מסביב לגדר והשופט אומר מתי לעבור מקצבים וכל זה...

חחח..

אני יודע מזה פלז'ר אני היתחרתי בפלז'ר....אבל כאילו לא הבנתי מה קשור הנוביס לפלז'ר..אבל הבנתי זה כאילו לסוסים בני 4-5...יש לך מושג מי זה NTL..?!

למעלה