שלחתי..
ע ענבריי 10 New member 11/1/07 #26 הלוו הלוו=]] אני ענבר רוכבת ב חוות צח יש לי חצי פנסיון על וניצה תהני
A A z a r o New member 12/1/07 #36 היי =] היי אני שני בת 15 רוכבת באורוות הקיסר... רוכבת על רדבול {ניסים}-->חתיך שלייי!!! ואולי מתחילה להתחרות =] תהנייי
היי =] היי אני שני בת 15 רוכבת באורוות הקיסר... רוכבת על רדבול {ניסים}-->חתיך שלייי!!! ואולי מתחילה להתחרות =] תהנייי
S smart phenomenon New member 12/1/07 #37 שלום אני עמית מחוות אלונים (ווסטרן אם את לא יודעת) אני בת 14 וחצי ויש לי סוסה בת 4 וחצי. בסוף החודש היא שנה אצלי, והשם המקוצר שלה הוא פופקורן.. השתלבות נעימה..
שלום אני עמית מחוות אלונים (ווסטרן אם את לא יודעת) אני בת 14 וחצי ויש לי סוסה בת 4 וחצי. בסוף החודש היא שנה אצלי, והשם המקוצר שלה הוא פופקורן.. השתלבות נעימה..
י יאי שושו New member 12/1/07 #50 הייתי שםםם =] חוות אלונים חווה ע נ ק י ת ! הייתי בקהל חחח בתחרויות ריינינג.....
כ כל עולמי סוסים New member 13/1/07 #61 שלום לך אני שיר, רוכבת ווסטרן בסוסים בכפר אין לי סוסה לדעתי כדאי לבחור לו שם אחרי שתראו אותו .
N NO MaTaN THIS CHIC New member 14/1/07 #75 ליד.... אמממ...ליד...נתב''ג אני חושב אני ממש ממש ממש לא בטוח...זה באיזור פ''ת!!!
F favory New member 13/1/07 #72 ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif אני רוני, רוכבת בחוות אמיר אינגליש. יש לי סוסה אחת מדהימה .. ובקרוב עוד אחד.. השתלבות מהירה ומהנה!!
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif אני רוני, רוכבת בחוות אמיר אינגליש. יש לי סוסה אחת מדהימה .. ובקרוב עוד אחד.. השתלבות מהירה ומהנה!!
ס סוני DSCH1 New member 13/1/07 #74 היי תמר 18 ווסטרן יפעת אני די מחשיבה את הסייח הזה שלי חלקית ולגבי השם שתקבלי אותו תשלחי תמונה ותספרי על האופי ואז אני יעזור לך בלבחור שם
היי תמר 18 ווסטרן יפעת אני די מחשיבה את הסייח הזה שלי חלקית ולגבי השם שתקבלי אותו תשלחי תמונה ותספרי על האופי ואז אני יעזור לך בלבחור שם