היכונו היכונו לשאלה הגדולה~

shui chan

New member
היכונו היכונו לשאלה הגדולה~

היא מטרידה את כולם.. בייחוד לאחר פרק 52-53 אבל תמיד היה קיים הספק הזה.. אז.. רנג'יXרוקיה או איצ'יגוXרוקיה? מי יהיה הבחור שישבר לו הלב ויעזוב בלי הבחורה מבחינתכם? O: פרטו מה דעתם ולמה <;

dark max

New member
איצ'יגו/רוקיה שולט ../images/Emo45.gif

גם רנג'י/רוקיה מאגניב, אבל בסדרה יש יותר רמיזות לכך שהיא אוהבת את איצ'יגו *_* : פרק עם אמא של איצ'יגו, רמיזות קטנות כמעט בכל פרק, וזה שהוא מזכיר לה את הסגן ההוא. יש עוד כמה אבל אני לא ממש זוכרת...' חוצמזה, לפי הסדרה היא מחבבת את רנג'י כידיד בלבד... =/

SasuNaru

New member
רנג'י/רוקיה XP

כי איצ'יגו פשוט לא הולך לרוקיה ם.ם;; הוא לא אוהב אותה ולא כל השיט הזה. הסיבה שהוא שם היא רק כדי להציל אותה,וזהו. לא בגלל שהוא אוהב אותה. רנג'י, אוהב אותה. דלוק עליה מגיל צעיר X__X. ורוקיה דלוקה על איצ'יגו רק בגלל שהוא נראה כמו איך שלא קוראים לו >3<

איצ'י/רוקי../images/Emo15.gif

נראה לי שרוקיה מתייחסת לרנג'י כמו לאח, אכפת לה ממנו, היא מחבבת אותו, אבל לא אוהבת אותו. טכנית הוא היה כמו אח שלה, וזה מרגיש לה טבעי לחבב אותו. יש בסידרה יותר רמיזות לכיוון איצ'יגו, ואחרי מרתון מאוד, מאוד ארוך (שכלל את 52-53 שירד סוף סוף) אני בהחלט חושבת שאיצ'י/רוקי יהיה העיקרי.

Sheiz

New member
זה מה שאת חושבת

אבל רנג'י שלי

RaVeN IYI

New member
האאאאאאא ;; גין שלייייי! שליייייי;;

;; שליייייייייי ~סובסוב~ שלי;; נכון דפנע?;; אני מוכנה להתחלק איתך בחצי מהזמן;; אפלאפל;; שלי;; ו..ו..;; שלי;;

sasuke girl

New member
הממממ...

רוקיה מתה ורנג'י ואיצ'יגו לנצח?- אני חושבת שאף אחד לא יקבל את הבחורה..רנג'י דלוק על רוקיה,אבל היא אוהבת אותו מאוד רק בתור אח . רוקיה כנראה דלוקה על איצ'יגו ועם כל השיט של הסגן הכוסי ההוא שדומה לו..יאפ רוקיה חושקת באיצ'יגו. איצ'יגו לעומת זאת רוצה רק להציל אותה,כי אכפת לו ממנה,אבל רק בתור חברה טובה. ועוד משהו..רוקיה זקנה!!!! זקנה!! זו אשליה אופטית תאמינו לי!! היא מהזקנות המתפוררות באוטובוסים מקדימה שרק תעשה עליה פו והיא תתפזר לכל עבר!..יאפ

למעלה