היכונו היכונו לשאלה הגדולה~

RaVeN IYI

New member
^-^ רוקיה/מוות ^_^

חעחע ^.^ אני חושבת ששני הבחורים המסכנים צריכים להשאיר אותה שם;; כי אז הם יסבלו אותה;; וזה לא כיף;; אבל אם אני באמת חייבת לבחור אז.. רנג'י/איצ'יגו כי חבל לי על רנג'י XD ^^" ~חוזרת למחילה~

RaVeN IYI

New member
X.X אני מניחה שחשבתי על זה יותר מדי

זה אמור להיות רוקיה/איצ'יגו XDDDD ~אגרוףלרקה~ באקה דסו~ >.<" ~חוזרת למחילה שוב~

Hinamori

New member
אף פעם לא הבנתי מה הקטע הזה

של *הכנס כאן דמות שנואה*/מוות או *הכנס כאן דמות שנואה*/קבר או *הכנס כאן דמות שנואה*/צוק וכו' כלומר, רוקיה אוהבת את המוות/הצוק/הקבר והמוות/הצוק/הקבר אוהב אותה בחזרה ? Oס

SasuNaru

New member
זה אומר מוות לרוקיה ../images/Emo98.gif

*תומכת בשיפ* *נסקלת ממעריצי רוקיה* *חוזרת כי היא עומדת על שלה* *אונסת רייבן כי היא כוסע*

אף אחד.

כמו שאמרו פה, רנג'ירוקיה לא ילך בחיים כי רוקיה פשוט לא חושבת עליו ככה, ורנג'י -בחיים- לא יגיד לה איך הוא מרגיש ממילא. X_X איצ'ירוקי זה מתבקש. ברור שהיא מרגישה כלפיו משהו, אבל איצ'יגו כל-כך עסוק בהליראות מאצ'ו שלא נשאר חיב שאני בספק שהוא אי-פעם יראה לה שאכפת לו ממנה. אני אישית סוגדת לאיצ'ירוקי, אבל זה לא יקרה. ובכלל, זאת אנימת שונן. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם ששתי הדמויות הראשיות מתאהבות אחרי 50 פרקים באנימת שונן?

Hinamori

New member
זה כן שונן. :X

אבל זה קקי, הסוף של זה ... *דופקת את הראש בקיר*

OferKkK

New member
אל תשווי את הקקה הזה לסדרה נסגדת

נקודה. זה חרא דבר >__> **תסקלו אותי בשוריקאנים**

shui chan

New member
אהם אהם - כמו שציינת..

רנג'י אכן מרגיש משהו לרוקיה טיפה מעבר ליחסים בין חברים P< ואיציג'ו.. איציג'ו מגניב [: אז.. אממם.. גם ביניהם זה ממש פוטנציאלי :| בקיצור אצל שניהם קיים הרגש של מעבר לחברים לרוקיה.. הכל תלוי באיך מפרשים את היחס של רוקיה אליהם P:

איצ'י רוקי ללא ספק.

בגלל שרואים שהיא מאוד מאוד איכפתית אליו, היה גם את הפרק ההוא ששאלו אותה אם היא והוא זוג. *אמישו זוכר בכלל את המזרקת-שוקו ההיא*

Violettecat

New member
אני תומכת באיצ'י/רוקיה

עקרונית יש לי שתי דעות חלוקות בעניין בנוגע לרנג'י/רוקיה,אני חושבת שרנג'י רואה ברוקיה אחות, מה שמסביר למה הוא נוטר טינה לביאקויה,כי בעצם את המקום שהוא מילא בחיים של רוקיה,ביאקויה תפס,ביאקויה הפך להיות האח הגדול של רוקיה. הדעה השנייה שלי,היא שמדובר באהבת ילדות, כשהם היו קטנים הם כנראה אהבו אחד את השני,אבל כמו כל אהבת ילדות (PUPPY LOVE ) זה לא היה רציני והם המשיכו להתייחס אחד אל השני כמו אל חברי ילדות. אני חושבת שאיצ'יגו אוהב את רוקיה מאוד,מתישהו במנגה היא עושה משהו מסוים ואז הוא אומר: "עכשיו נזכרתי למה רציתי להציל אותך כל כך". העניין עם רוקיה ואיצ'יגו הוא,שאף שלשניהם יש רגשות אחד כלפי השני,בגלל סוג האנשים שהם הם לא יודו בזה כנראה עד שנגיע לפרק 100 ואפילו אחרי זה,פשוט מאוד,בגלל שאף אחד מהם הוא לא דמות רומנטית,ורק מדי פעם הם מגיעים לאנגסט. נ.ב הנה אחת התמונות החביבות עליי.זה פשוט מפשר על הצדדים,חברה שלי ציירה את זה,פרסמה את זה באתר,וקראה לזה : the morning after

למעלה