הם חמודים ביחד, למרות שאני לא בטוח אם איצ'יגו אוהב אותה בתור חברה או בתור ידידה. כמו כן גם רנג'י, מה הסיפור איתו? כל הסדרה יש רמזים סתורים שהוא אוהב אותה כאחות, אבל גם כמשהו יותר מזה, אז האם הוא אוהב אותה כאחות או כאהבה ?
זה יותר מאהבה בין חברים. לדעתי עוד בימים שהם היו ילדים הוא אהב אותה. פשוט רק כשהיא הלכה הוא הבין את זה [< י אמר טרגדיה ולא קיבל? סתם.. לא אבל בעיקר חאיר פרק 52-53 אני חושבת שהאהבה שלו יותר מאהבה בין אחים.
נמ.כי היא פשוט אוהבתותו והוא אותה >>;.. והם חמדמדים ביחד,ולמרות שאיצ'י שלנו הוא יצור אדיש ומטריד,רואים שהוא לא -סתם- רוצה להציל אותה [: והיא סתם אוהבתותו. ורואה ברנג'י מן אח..>>; אבל לא יותר.
עד כמה שזה למורת רוחי =( פשוט בפרק 199 אוריהימה מדברת על כמה שאיצ'יגו נראה מאושר בחברת רוקיה וכמה שמאז שהיא חזרה הוא שמח ועליז בלה בלה בלה... אני עדיין חושבת שאני יכלתי לעשות אותו מאושר יותר ;__;
בעקרון זה עדיין פתוח..../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif
מאחר וזה ברור שרנג'י(*_*) אוהב את רוקיה אבל זה גם די ברור שרוקיה חושבת עליו כידיד... וזה גם די ברור שרוקיה אוהבת את איצ'יגו אבל שוב איצ'יגו אוהב אותה כידיד(או לפחות זה מה שהוא אומר לעצמו...) כנראה שבסוף זה יהיה רוקיהXאיצ'יגו מאחר והם הדמויות העקריות בסדרה...
רנג'י לא נראה לי ממש הטיפוס שבחורות מתאימות לו אם אתם מבינים למה אני מתכוון
... ואיצ'יגו נראה שם הכי מתאים לרוקיה... אבל יכול להיות בכלל שהיחסים ביניהם הם יותר כמו בין אחים ככה שזה יהיה גילוי עריות? אבל מי אני שיתערב תראו את הצרפתים..
D= אני אקראית! יאי! אנשים פה זה לא שוג'ו! איצ'יגו\רוקיה - איצי'גו רק מרגיש מחויב לרוקיה לכן הוא בא להציל אותה ורוקיה רק מכבדת את איצ'יגו ואת קאי-צ'אן רנג'י\רוקיה - אתם הייתם נותנים לחבר שלכם למות סתם ככה? במיוחד חבר שהיא אתכם מהיום שמתתם? אררררמ.... נולדתם? ~.^ אם לי היה כוחות שיניגאמי מדהימים, אני לא חושבת שהייתי מרשה את זה! אז ככה הדבר האחרון שנשאר לנו זה...... אייזן\גין!!!!!!!! לנצח!