היכן יש צבא ומדינה כזאת בעולם......

אז עכשיו אני יכולה להעלות סרט

ולהראות גופות בתוך ביוף?
ואתה תגיד שפלסטינים שמו ואחרי זה צילמו כדי להלביש תיק על ישראל
והשני יגיד מפוברק
והשלישי יגיד שהבמאי שונא ישראל
והרביעי יגיד ..... והחמישי והשישי....והשביעי ולא נסיים עד מחר בבוקר.

יאלה בוא נשחק משחק. אתה מביא דוגמה קלה יותר ואני מתחרה איתך בלהביא הוכחות מאצלי שיש וקיים הרבה יותר גרוע- לגבי אותו צד.

"לפחות"......נמשיך לשים בתחילתו של כל משפט.

מכיוון שאת אשה רציונלית אין לנו צורך

להביא דוגמאות בכדי להוכיח את עליונותה המוסרית של ישראל מול מדינות ערב בכל קנה מידה שנבחר.
זו עובדה, אז למה לשחק בקטנות?
בואי נשמע שיר יפה במקום, תעלי שיר תפתיעי אותי.

קרובה שלי הכירה את הוויידה- הבת שלה.

לפי מיטב זכרוני הבת שלה היתה מכורה לסמים. וסבוחה לא היתה שם בשבילה.
תראה בת כמה היא, ואיך היא מתפקדת. שתהיה בריאה.
כבר חצתה את ה 90 לא?

אותה דווקא פגשתי בבית, היא שספרה לי שסבאח

נמצאת בחו"ל.

רציתי לפגוש גם את פירוז אבל היא גרה במערב העיר וזה לא התאפשר.

למרות שסבאח בעצמה עברה כמה שנים קשות

אני זוכרת שבעלה האחרון ממש גירד ממנה את הכל עד שנאלצה למכור את שמלות התפארת שלה מפעם המכירה פומבית כדי לאכול,
ובנוגע לדירה, בזמנו הזמר הלבנוני עאסי לחילאני, קנה לה דירה מכספו והעניק לה אותה.
השאירה חותם בעולם המוזיקה ולמרות שהקול שלה כבר לא כמו פעם אבל תמיד ה ״יא חביבי״ שלה למרות היותו צרוד -מעלה זכרונות מפעם.

נכון אתה צודק אין מדינה מפגרת כזאת בעולם

רק ישראל.

מי אמר שצריך בכלל לטפל באויבים?, או להביא לארץ מעזה מחבל ולתת לו טיפול רפואי, כמו שעשו בפעם הקודמת, או לעשות יום של כיף לילדה נכה מעזה בישראל?.

פתאום יש למדינה עודף כסף? או שהחליטה לתת טיפול רפואי לאויבים ולבניהם כדי "לצאת יפה בתמונות ובתקשורת"?, מי קונה את ההצגה הזאת?, לפחות לא אני.

בפרט שנכי צה"ל הפצועים שלנו צריכים כל הזמן להילחם על זכויותיהם, וכל הזמן המדינה מנסה לינגוס ולהרע את התנאים של נכי צה"ל, ראה לדוגמא תוצאות של ועדת גורן, והיד עוד כנראה נטויה.

קח לדוגמא אזרח ישראלי שלא דאג להתחיבות כספית ולא שילם לחדר מיון, אתה יודע מה יעשו לו עם הריבית והצמדה ונקיטת הליכים משפטיים על "הפשע" שעשה?

מדוע למשל לא ינקטו כלפי אזרח ישראלי כמו שמטפלים בכפפות של משי באויב הפצוע?

התשובה פשוטה, כשלאזרח הישראלי יעשו טוב, זה לא יעשה הד תקשורתי, ואילו לאויב כן כמו שכתבתי למעלה המדינה רוצה לצאת יפה בתמונות.

אני מתבייש במדינה כזאת.

ומעל הכול בתורה כתוב, "כל המרחם על רשעים, סופו להתאכזר על בניו"

כל כך פשוט ונכון.

ellale

New member
דייק: כל המרחם על אכזרים

סופו שיתאכזר אל רחמנים
וזה נאמר נראה לי ברשי בספר שמואל על שאול שריחם על עמלק ואחר כך התאכזר אל כהני נוב.

להתאכזר?.

לא שמענו אותך (ולא צריך) מדבר בצורה כזאת על ערבים לדוגמא, שאלת את עצמך פעם למה?.

אתה יכול לכתוב שאני אפנה לנציגים שלי בכנסת כדי לקצץ תקציבים לחרדים, אבל לכתוב "שנתאכזר"?.

עד כמה שאני יודע הנאצים התאכזרו בכלל ובחרדים בפרט.

זה גורם לך סיפוק כל שהוא?, או אתה רואה את עצמך שייך לקבוצה כזאת?.

2. כל מי ששירת בצבא יודע שיש עודף בחילים והמדינה לא ממש צריכה שכל שהגיע לגיל 18 התגייס, ובודאי לא מי שאין לו מקצוע ובעל כושר גופני נמוך, שצריך להשקיע בהם הרבה כדי לקבל תוצאות\יעילות.

ממליץ לך ולכל מי שחושב כמוך לקרוא בעיון ועד הסוף את המאמר הנ"ל:

http://www.jims-israel.org/pdf/pparmy.pdf

אם אתה מעלה את האימרה "המרחם על אכזרים

סופו שיתאכזר לרחמנים" על צה"ל, אזי לי יש את כל הלגיטימציה ממך לכתוב להתאכזר לחרדים.
לא רק לקצץ בתקציבים גם להכריח אותם בשרות לאומי או צבאי.

עד כמה שאתה יודע? אתה טיפש להכניס את הנאצים למשוואה הדפוקה הזו, רוב היהודים שהנאצים התאכזרו אליהם היו כמוני חילונים או מסורתיים ולא חרדים חשוכים.
אז דחוף את המשוואה הדפוקה הזו עמוק לתוך התודעה החרדית החשוכה והדפוקה שלך ויפה שעה אחת קודם.

אני לא ממש מחזיק מהחרדים יהודים של ממש, עד שלא יסבירו לי מדוע הם הולכים עם פגר של חייה טמאה על הראש בשבת.

ellale

New member
אם צה"ל מרחם על אכזרים

בכך שהוא מחשב כל צעד בהפגנות יום שישי סביב הגדר, בהשלכת אבנים יומיומית בכבישי יו"ש וכדו', בסוף הוא מתאכזר לרחמנים, למשל כשמשתמשים בו ככלי בפינוי של יהודים מבתיהם בגוש קטיף

קישקוש מקושקש

כל עוד הממשל הצבאי הוא הריבון בשטחים הכבושים צה"ל יפנה את המתנחלים. ויפה שעה אחת קודם.

ellale

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט.

אבל אם הצבא הוא צבא העם, ומורכב מכל שכבות האוכלוסיה, כשמטילים עליו משימות כאלה, גורמים עוול גדול לחיילים שהמשפחות שלהם נפגעות ישירות מהצעד הזה. ומדובר פה על משפחות שהתמוטטו כלכלית והתפרקו.
אי אפשר לחייב אנשים לשרת בצבא על פי חוק ומתוקף היותם חיילים לחייב אותם לפגוע בבני משפחותיהם. הדילמה הזו מאוד מורכבת ואי אפשר לפרוש אותה כאן במלואה. תגגל קצת על הנושא, תמצא הרבה חומר.

נו והמשטרה מחוץ לארץ?

זה פשוט מאוד, אם הצבא צריך לפנות ישובים אז הוא יפנה אותם מבלי לקחת בחשבון פגיעה במשפחות.

למעלה