היכן יש צבא ומדינה כזאת בעולם......

פואד1946

New member
פינו את עזה ללא עת וקבלו טילים על תל אביב ...

מליונים ספגו אלפי טילים מאילת בואכה ראשון לציון.....מסקנה..לא לפנות ולו בית אחד ללא הסכמות,הסכמים ובטחון מלא לבטחונה של ישראל...אף מדינה בעולם לא תוכל לערוב לבטחונה של ישראל...שיראו קודם הפלסתינים שכדאי לפנות שטחים..מי שלא די לו במלחמות שנכפו על מדינת היהודים מידי הטרור של מנהיגי חמס שיקום...

פינוי עזה לא סיים את הכיבוש על הפלסטינים.

לירדנים, לסורים,ללבנוים ולמצרים יש ארסנל ענק לעומת הפלסטינים, עובדה שהם לא משתמשים בה נגדנו.
יש להם מדינה ריבונית ורצוי שגם לפלסטינים תהיה. אין פתרון אחר מלבדי סיום הכיבוש.

ellale

New member
פינוי עזה

סיים את הכיבוש על עזה, לא ראיתי שהפסיקו להוציא נגדינו פיגועים משם.
הירדנים, הסורים, הלבנונים והמצרים ניסו לא פעם אחת לתקוף את ישראל, כשהם הפסיקו, זה לא נעשה מרוב אהבתם אלינו.

ellale

New member
את יו"ש כמעט נתנו להם

הביאו אותם מתוניס, ומאז, רק עלה מפלס הפיגועים וההרוגים.
תכלס, חמאס שולט בעזה ואנחנו הפראיירים שיצאנו משם, רק אוכלים אותה יותר חזק ויותר עמוק.

מה זה לתת? אתה מחלק מתנות? זה שלהם

עובדה שעד היום אף ממשלת ימין לא סיפחה את השטחים.

ellale

New member
של מי?

כבשנו את זה מהירדנים, אז נחזיר את זה לירדן?

רואים עליך שאתה לא בקי בחומר.

למעשה אין לי חשק להתחיל שעור בהיסטוריה.
זה עדיין שלהם גם אם נכבש מהירדנים, למעשה גם הירדנים לא ממש סיפחו אליהם את השטחים.
הם היו שם מתוקף החתימה על הפסקת האש איתנו.

ellale

New member
אוקיי, לפני הירדנים

מי שלט שם לפני הירדנים? מתי היתה קיימת שם מדינת פלשתין עם שלטון פלשתיני? לפני מאה שנה? מאתיים? אלף? תן שם של שליט פלשתיני אחד ששלט שם., רק אחד, לא יותר.

מעניין לי את התחת, סליחה על הגסות

מי שלט על המדינה שלך לפני 65 שנה?

אחרי שתענה תראה שהטיעון שלך הוא קישקוש מקושקש.

ellale

New member
ליהודים יש הוכחות ארכיאולוגיות

ואחרות על ממלכת יהודה שהיתה קיימת כאן לפני אלפי שנים. שאלתי שאלה מאוד פשוטה, מתי היתה קיימת כאן מדינת פלשתין? אם היא לא היתה קיימת, מאיפה אני יודעת מה בדיוק לתת ולמי לתת? אולי אחרי שאתן כל מה שיש לי יבוא עם חדש ויטען שגם הוא היה חי פה וגם לו מגיע???

מתי הייתה קיימת כאן מדינת ישראל?

יש החלטות חלוקה והחלטות או"מ בעניין, ויש את התושבים.
בדיוק יבוא עם חדש למזה"ת ויטען שחי פה...גם יראה שיש ממצאים ארכיאולוגים אפילו יראה לכולם שיש לו חמישה ספרים שמוכיחים שזה שלו.
מתחיל להיות בדיחה להתדיין איתך.

יש פה תושבים ערבים, מה אתה מציע לעשות איתם? לספח אותם ולתת להם אזרחות או לגרש אותם?

ellale

New member
היתה קיימת כאן ממלכה יהודית

אמרת שיו"ש היה שייך למשהו אחר, שאלתי אותך מתי זה היה שייך להם, מתי היתה להם שם מדינה? זה שגרו שם פרטים ששייכים ללאום מסויים ללא שלטון, לא אומר הרבה, פרטים מכל מיני לאומים גרים בהרבה מקומות, זה לא מקנה להם זכויות על השטח.

היום, בדיעבד, אחרי הטעויות שנעשו, הייתי מאמצת את תוכנית בנט לסיפוח חלקי עם הסתייגות שכל אדם שנתפס עושה פשעים לאומניים, כל משפחתו הקרובה תישלל לה האזרחות, היא תגורש ורכושה יחולט.

הייתה גם ממלכת ישראל שנעלמה

ושני חורבנים שבו עלינו מידיהם של לאומנים קיצונים.
אני לא אטעה אם אני אתייג אותך כאחד שכזה נכון?

ellale

New member
אתה יכול לתייג אותי איך שבא לך

תשובה לשאלה שלי יש לך?

למעלה