היכרות

noosh

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo99.gif

שם: נועה גיל:19 מקצוע אהוב: מתמטיקה ואמנות היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: הממ, מאיפה לי, כל חיי נחשבתי חנונית. נהייתי גאה בזה לראשונה בטח באיזור התיכון

gilad g

New member
../images/Emo26.gif

שם: גלעד גיל: 20 מקצוע אהוב: מחשבים (תכנות באופן ספציפי) היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: אממ, לא יודע בדיוק. זאת הייתה התהוות איטית שכזו.

Nimst

New member
שה לה לה לה

שם: סתיו גיל: 19 מקצוע אהוב: כרגע? אנטומיה. בתיכון - ביולוגיה ומתמטיקה. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: הלו, חנונים לא שווה חנאג'ים. ואני חושבת שבסביבות כיתה י'.

axnholic

New member
>>>

שם: שחר. גיל: 17. מקצוע אהוב: מחשבים ומתמטיקה [קצת פחות מתמטיקה השנה]. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: לא זוכר.

אני בתור ../images/Emo11.gif

שם: ג'ניפר. גיל: 16. מקצוע אהוב: נע בין מוזיקה לספורט לתנ"ך למתמטיקה. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: אין יום ספציפי. אני מניחה שמעצם היותי ליד"יסטית...

../images/Emo11.gif

שם: אודיה. גיל: בחודש השני-17. מקצוע אהוב: אממ אממ אממ לא עולה לי כזה. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: אף פעם. אני לא חנונית באמת. אני סתם מתיימרת להיות.

SpinZ

New member
הן

שם: הגאון הבלתי מעורער גיל: 3535.34 מקצוע אהוב: מחשבים[?] היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: מהיום שנולדתי

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהווווו

שם: מיכל גיל: 15 מקצוע אהוב: המ. מתמטיקה וצרפתית
היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה:
It was a very sunny day in the second grader's lives, and I was picked by bullies, -female- bullies.​

Okuryo

New member
יש פה פורום.

שם: דניאל. גיל: בין 14 ל-15. מקצוע אהוב: מתמטיקה, אם תקראו לזה מקצוע ולא דרך חיים. וגם... קנדוֿ, שזה אמור להיות דרך חיים אבל זה רק תחביב, ושפות: יפנית, וכל מה שאפשר ללמוד. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: אה, כל יום שלישי יש טקס הכתרה חדש, כמובן. לא באמת. אולי. אז... יש שיראו אותי ויקראו לי, אמ, מה שאמרתם; יש שיגידו שבכלל לא. זה תלוי באיך שאני מראה את עצמי, אבל בדרך-כלל אני משתדל להשאיר מסתוריות. אז... אם צריך להיות יום כזה, זה היה בערך בכיתה ג', אני חושב.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יה, אתה לומד קנדו! ^_^!

אני אשמח ואודה לך מאוד אם תפנה עליי במסרים בקשר לאיפה שאתה לומד, כי המון זמן אני רוצה להתחיל ללמוד את זה ואני לא ממש בטוחה לאיפה להתקשר ^^"

Okuryo

New member
קנדו.

באתר העמותה הישראלית לקנדו איאיידו וג'ודו אפשר למצוא הרבה מידע בנושא: http://www.kendo.co.il/main_heb.php ונארוטו... אה... אני בפרק 85.

juggernaut

New member
ME

שם:צור גיל: עוד חודש 19 מקצוע אהוב:אין. לא היה מעולם. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: זה לא קרה. אולי ביסודי. אני פה בגלל דין. סתם נו יש בי צדדים גיקים. תכירו בהמשך.

Misery Of Life

New member
קיי.

שם: קובי גיל: 15 ושליש ויומיים מקצוע אהוב: מתלבט בין מתמטיקה לחשמל וגם מערכות ספרתיות זה אדיר. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: ביסודי מתישהו. הגדרתי את עצמי גיק גאה בסביובות החטיבה, אולי גם עם הצטרפותי לתפוז (2001)

CibiHeart92

New member
הא הא הא O:

רק שאני לא אפשגוש פה מישהו שאני מכירה XD אני נאקו בת 17 שאוהבת אומנות... ואני חנונפריקית מאז כיתה א'... עד יא', כי אז עברתי לבית ספר שבוא כולם כאלה P: אבל נו טוב

Seidman

New member
../images/Emo41.gifתור ה-Seidman

שם: זיידמן גיל: 19 מקצוע אהוב: מדעי הדיקטטורה היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: במעבר בין כיתה ט לי' כשרשמית שמו לי ציור שלי קורא אינציקלופדיה וכיתוב מעל "כי כמה שתדע יותר ילד אתה רק תבין פחות"

למעלה