היכרות

Science Fiction

New member
OMFG ../images/Emo119.gif

[אתה יודע שאתה גיק אמיתי כשאתה רואה שפתחו פורום חנונים {גיקים!} והתגובה הראשונה שלך היא "I'm home!". אני האדם הפתטי ביותר בעולם כולו.] שם: טלי/חנה/ג'ושוע/יעקב/פאקצה גיל: 13. מקצוע אהוב: עזבו, מקצועות של דמוקרטי. זה מסובך מדי. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: לא חנאג'ים. גיקים. גיקים! ובכל מקרה, אני לא בטוחה. מתישהו בסביבות תחילת השנה שעברה.

Science Fiction

New member
אה, והבהרה - ../images/Emo119.gif

הניק שלי הוא לא על שם הז'אנר. אני לא עד כדי פתטית. [טוב, אני כן.]

Dark Faerie

New member
הו, מצאתי פורום בשבילי../images/Emo3.gif

שם:ענבר גיל:עוד מעט 14 מקצוע אהוב: אממ..ספרות היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: בכיתה ג', אני חושבת

../images/Emo99.gif

שם: סיוון אבל אתם יכולים לקרוא לי סיוון
היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: זה היה ביסודי...היה ילד שנורא העליב אותי שנהג לקרוא לי ככה אבל היום אני לוקחת את זה בהומור וחותכת רק וריד אחד כשזה קורה!

lovesessh

New member
אני אני!!

שם: שושנה גיל: 13 וחצי מקצוע אהוב: בעיקרון זה מתמטיקה, אבל בזכות המורה שלי לגיאוגרפיה תוסיפו גם את המקצוע שלה! היום בו הכתרתי את עצמי לראשונה: מי זוכר בכלל? זו תמיד היתה אני
!!!

נאמי, גיקים. ../images/Emo113.gif

שם: נטע/ירוחם/ניצחונה/וואטאבר. גיל: 13 מקצוע אהוב: ביולוגיה X: היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: המפף. בסביבות תחילת שנה שעברה או משהו, אני חושבת.\ ^^

היימ../images/Emo60.gif

שם: ליאת! גיל: 16 מקצוע אהוב: כימיה!!
ומתמטיקה גם כן
היום בו הוכתרתי: מעולם לא הוכתרתי כגיקית :O למיטב ידיעתי. [מצד שני, היום לבשתי שמלה מוזרה ושכנעתי אנשים ששלמה הוא זה שפילג את המלוכה.]

הו, בוקר טוב מהפכה אלימה.

שם: הילה, או גרג. עדיף גרג. או כל שם אחר, למעשה, אבל יש חיבה לגרג. (הידד לפלינדרום). גיל: עוד מעט 16, אני כבר לא יכולה לחכות להיפטר מהמספר האי-זוגי הארור הזה. מקצוע אהוב: תאטרון, מדעי פורנזי (מדעי הפלילי בעברית עילגת, זה לא תרגום מדויק) ופילוסופיה. היום בו בלה בלה בלה: הומ... כיתה ד', אני מניחה, מהרגע שבו התחלתי ללכת לפרוייקט מחוננים, הוכרזתי על ידי אחרים. ואז, אחרי מספר שנים, רק בכיתה ז', עם האייקון הראשון שלי, קיבלתי זאת בגאווה ויצאתי מארונית הספרים בפני כל חברי. אני גיקית וטוב לי עם זה.

Moondust

New member
שלום ^_^../images/Emo41.gif

שם: מרב גיל: 17 מקצוע אהוב: מתמטיקה. ומכניקה - כי חשמל זה כבר לא כיף. היום בו הוכתרתי כחנאג'ית לראשונה: כבר מכיתות א'-ב'. אבל ההכרה האמיתית חלחלה בשנים האחרונות. חנונים לשלטון!

Bakura

New member
|קפה שלום ^~^

שם: ענבר :}~ גיל: 14 ^_^ מקצוע אהוב: או. יש הרבה. היסטוריה, אבל אני כבר לא לומדת ;;. אנגלית זאת שפה יפה ,אבל השיעורים ממש משעממים >>. אני אוהבת פילוסופיה ^_^ אבל לא לומדת בביצפר. גם אג'יפטולוגיה ו.. עוד משו שבדיוק עכשיו שכחתי >> אני אוהבת גם אומנות. ומיקרוביולוגיה :}~! אז כנראה שעכשיו אין לי ממש מקצוע אהוב בביצפר, חוץ מאולי תנ"כ כי המורה ממש טובה ^_^ וזה גם מעניין. היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: כיתה א'? o_O כי תמיד היו לי ציונים טובים, וכל א-ב קיבלתי 100 בלי ללמוד אפילו פעם אחת ושני 98. ואז הלכתי לכיתת מחוננים (מה שאף אחד לא אמור לעשות, זה היה סיוט מתמשך.) ואז כולם קראו לי "חננה", וגם עכשיו שאני ב"מופת" כולם קוראים לי ככה o_O ואני לא "חנונית", אני גיקית. זה שונה לחלוטין :}~ ... נעים להכיר ^_^!~

Dizen

New member
יו../images/Emo70.gif

אני לא מאמינה שזה נפתח סוף סוף
שם: דיזן
מקצוע אהוב: ביוטכנולוגיה
היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: Day one?! כיף

טוב, נו, למה לא.

אמנם טרם התבהר לי האם תגית החנונים בהקשר שהיא מקבלת בפורום זה עשויה להתאים גם לי או לא, לא יזיק להציג את עצמי (למי שלא מכיר). שם: נועה לביא. גיל:20. מקצוע אהוב: מתמטיקה (אמיתית. לא בית ספרית). היום בו הכתרתי את עצמי: המממ בכיתה ז' עשיתי מאמצים נשגבים על מנת להכניס עצמי לקטגוריה כפי שראיתי אותה בזמנו (תלמידה חרוצה, משקיענית, מוצלחת, זו שכולם מרוצים ממנה), ולא החזיק מעמד יותר ממחצית.

ron369

New member
אז גם אני

שם: רון גיל: 19 מקצוע אהוב: מדמ"ח היום בו הכתרתם עצמכם [או מישהו אחר הכתיר אתכם] כחנאג'ים לראשונה: אני מניח שזה היה כשהייתי בערך בן 13. אני וחבר שלי נסענו במכונית (כמובן, אמא שלו נהגה), כשהוא הגיע למסקנה המופלאה ש-"רון, אנחנו חנונים!"

Deep1

New member
מיאו

אני דיפ, אוהב מדעים, פילוסופיה, אבל בעיקר מתמטיקה. הבנתי שאני חנון מכיתה ז' בערך, כשהתבהרו לי ההבדלים ביני לבין אנשים אחרים. אני חנון במובן של "ילד טוב" - שקט, רציני מאד, לא ממש חברתי (לא אוהב לצאת עם חברים וגם לא להשתייך לקבוצות), אוהב ללמוד.

למעלה