הימין לא למד???

a e q u i t a s

New member
הימין לא למד???

אתם יודעים, אני לא יודע אם דיברתם על זה קודם, אבל אני צופה, שומע ורואה חדשות....ואני פשוט לא מאמין, קשה לי להאמין שהימין בישראל, לא הפנים, לא למד מהתנקשות בראש הממשלה, יצחק רבין. ת'אמת, לא חשבתי שהימין יחזור להסית לרצח פוליטי בשנית. באמת קוויתי שהטראומה הלאומית הקשה הזו, לימדה אותה לקח רציני. אבל, אני שומע את ראש השב"כ מזהיר מפני רצח פוליטי חדש, קורא ראיון עם שר לביטחון פנים על רצון לפגוע במנהיגים ופשוט בהלם!!!! תגידו??? הימין לא למד???

doresh shalom

New member
../images/Emo6.gif בהחלט../images/Emo70.gif_../images/Emo41.gif

הכוונה כמובן לימין קיצוני
.

idoz

New member
ומה על השמאל הקיצוני?!

שמחבל ללא הרף במתקני צה"ל ובגדר ההפרדה? אותו שמאל שמפריע לחיילים לבצע את תפקידם נאמנה. מה לגביו?

תגובה לidoz

ההבדל בין השמאל הקיצוני לבין הימין הקיצוני,הוא בעוד הימין הקיצוני חושב איך לכבוש, לנצל, להרוג, להשפיל,ועוד, השמאל הקיצוני מנסה למנוע את הדיכוי את ההרג את ההשפלה והניצול.חוץ מזה עדיין לא ראיתי איש שמאל קיצוני רוצח ראש ממשלה,או זורק רימון ורוצח מפגין,עדיין לא ראיתי שהשמאל מקימים מחתרת, שמטרתה לרצוח ילדים נשים וטף,שלא נדבר על עמי פופר,ברוך גולשטיין ועוד.

menax

New member
מי לימד אותך את השטויות האלה?

כמו שכהנא הוא ארגון חבלני כך גם גוש שלום ארגון הטרור של אבנרי חבלני לא צריך לכתוב בעיתון ניאו-נאצי למען השלום כמו שאבנרי ושולה עשו עוד לא ראית איש שמאל קיצוני מחבל? באמת? אודי אדיב? גיל נעמתי? הם לא מחבלים? אלטלנה סזון אלה לא היו מקרי רצח? גוש שלום הוא ארגון מחתרתי

לmenax

כמה שטויות בהודעה אחת.כהנא הסית ותמך ברצח לעומת אבנרי "שמסית"לשלום.ולא שחס וחלילה אני תומך במה שהוא עושה,אני לא הייתי מגן על רוצח וגנב כמו עראפת.ותסלח לי על השאלה אבל כמה אנשים רצח אדיב?גיל נעמתי מחבל כל "הפשע" שהוא עשה זה לעמוד על יד הגדר, הוא פגע במישהו? הוא הסית לאלימות ?,לשפיכת דם? בקשר לאלטלנה והסיזון אני מסכים איתך אבל אם הייתה בודק כמה הודעות מיתחת הייתה רואה שאני ונמרוד מתווכחים על זה.אבל מה הקשר את הסיזון ואלטלנה עשו הממסד השמאלני.ואילו כאן דיברתי על השמאל הקיצוני האנטיציוני.

menax

New member
גיל נעמתי אכן מחבל

הוא חיבל בגדר ופעל יחד עם הערבים נגד צה"ל

גיל נעמתי לא מחבל

הוא לא חיבל בגדר, מקסימום נענע אותה.ועדיין לא ענית לי על השאלה,כמה אנשים רצחו פעילי שמאל כמו נעמתי, אדיב ואבנרי לעומת פעילי הימין,גולשטיין,עמיר ופופר???

menax

New member
יש דברים יותר גרועים מרצח ערבים

כמו למשל הנזק העצום שהשמאל הקיצוני עושה לישראל-ראה מקרה האג אם לא היו עוצרים את אודי אדיב אז היו היום נרצחים יהודים נענע אותה? בשביל לנענע אותה חא צריך מספרי ברזל וקאטר

menax

New member
איום לרצוח את שרון מהשמאל

פורסם באתר ערוץ 7: http://www.a7.org/news.php?id=82541 2 יולי 2004 / י"ג בתמוז תשס"ד "נבתר ונקרע את את גופם כמו פרות וכבשים", זוהי רק פנינה אחת ממכתב בלע שקיבלה לפני ימים אחדים פעילת ימין בכירה, סוזי דים, תושבת רחובות. המכתב, שעליו חתום תושב רמלה (כנראה תחת שם בדוי), ממליץ על "מלחמת קודש נגד הימין הקיצוני" ועל "חיסול מתמיד של המתנחלים הארורים ושל הטירוריסט הנאצי שרון וכנופייתו". עוד נאמר בו כי גם דינם של מופז והרמטכ"ל יעלון הוא מוות. לדעת הכותב, יש לחפור שוחות ולירות בהם, ואילו את ההתנחלויות "צריך להפגיז ולהפציץ". סודי דים אמרה לערוץ 7 כי התרגלה כבר לקבל מכתבי בלע שכאלה ואיומים על חייה.

לגזען menax

אין דבר יותר גרוע מרצח!ואך תסביר לי איך אדיב ונעמתי היו גורמים להרג?ואל תאמין לממסד הבורגני הזה שמשרת רק את בעלי ההון,פעם הם תוקפים את הימין הקיצוני ופעם את השמאל הקיצוני.

למעלה