הימין לא למד???

menax

New member
לילד ניר

אני לא יודע עד כמה אתה שונא יהודים אבל הערצתך למחבלים אדיב ונעמתי לא מבשרת טובות אבנרי בתור אחד שמפרסם מאמרים בעיתונים ניאו נאצים הוא גורם לתסיסה ושנאה יותר מהקיימת

לmenax

תאמין לי שאני לא שונא יהודים,אני שונא אנשים לפי האופי וההתנהגות שלהם, לא לפי המוצא.ובקשר לאדיב אני לא מעריץ את הבנאדם ואפילו תתפלא לשמוע אף מסתייג ממנו,בקשר לנעמתי אני אכן מעריך את המעשה שהוא עשה.

menax

New member
אתה מעריך את המחבל נעמתי?

אותו פעיל בארגון שקורא לרוצחים הערבים לוחמים במאבק נגד הכיבוש? אתה לא מתבייש? גוש שלום הוא ארגון טרור שלעולם לא גינה ולו פיגוע/רצח אחד

תסביר לי משהו

מה ההבדל בין חייל צכ"ל(צבא כיבוש לישראל)שרוצח ילדה קטנה בהפצצה בחאן יונס לבין מחבל שרוצח ילדה בפיגוע ירי בתל אביב?לפי דעתי שניהם פושעים ושניהם צריכים לענש.

menax

New member
ההבדל הוא

שמחבלון רוצח קם בבוקר והחליט שהיום הוא רוצח ילדה קטנה בשביל הכיף בעוד שהחייל קם בבוקר במטרה לבצע פקודה להפציץ את חאן יונס במטרה להגן על תושבי מדינת ישראל ולא במטרה לרצוח ילדים כמו שארגוני האס אס הפלסטינים עושים

אל תיתמם

כל אדיוט יודע שהוא מפיל פצצה של טון בשכונה צפופה יגרום לפגיעה בחפים מפשע.אולי תבדוק את הנתונים על פגיעה של חפים מפשע,ותראה שצכ"ל רצח יותר נשים וילדים מכל החמאס, הג'יהאדושער הירקות.אתה מצייר את זה כאילו צכ"ל זה צבא תמים שלא מבצא שום פשעי מלחמה.

menax

New member
אנחנו לא עושים פה תחרות של נרצחים

כי אם כן מזמן כבר היו לנו ארגוני רצח כמו לפלסטינים בחסות הממשלה מה שכן אם לא טוב לפלסטינים מקרי המוות שלהם הם מוזמנים להפסיק לרצוח יהודים באוטובוסים בכבישים וסתם בסמטאות העיר זה מוגזם מדי לבקש? אם צה"ל מוריד פצצת טון על שכונה בעזה כנראה שהייתה לו סיבה אם מחבל הולך וטובח ב30 איש שלא עשו לו כלום הוא חתיכת נאצי מסריח

שום דבר

אבל שום דבר לא מצדיק הפצצה של רחוב בעזה בפצצה של טון!!!אם אתה מצדיק הפצצה שממנה נהרגים ילדים נשים זקנים ונכים שהקשר שלהם לטרור זה כמו שלי לכהנא,אז נראה לי שגם אתה נאצי.אם אתה רוצה להסות נתונים של נרצחים אז בבקשה.נכון לינואר השנה נהרגו או נרצחו 2289 פלסטינים מתוכם רק 550 חשושים או לוחמים!!! מה קרה לשער ה1739 האחרים(צכ"ל אישר את הנתון)לעומת ישראל מדובר על 377 אזרחים ועל80 אנשי כוחות הביטחון(לא מדובר על השטחים הכבושים אלא רק על ישראל)ואם אתה רוצה שהטרור יפסק אתה מוזמן לסיים את הכיבוש, זה מוגזם מדי לבקש? ואם חייל צכ"ל מפציץ שכונה צפופה בתושבים וגורם למותם של 30 ילדים אז הוא נאצי מסריח.

menax

New member
בבקשה

שיפסיקו להתפוצץ רציחות של פלסטינאצים היו גם לפני ה"כיבוש" כך שהטיעון השקרי שלך שווה אתה יודע למה אל תהיה לי דובר החמאס והג'יהאד ואלוהים יודע מי עוד כי הם יודעים לדבר בעצמם ולפי מה שהם אומרים הרציחות הגזעניות לא ייפסקו עד שאחרון היהודים יחזור לאירופה המטרה של הפצצה לא הייתה לרצוח ילדים "תמימים" אלא לחסל מחבלון הוא פשוט היה צריך לחשוב על זה קודם כי הרי הוא ידע שהוא מטרה אז למה הוא מסתובב ליד אוכלוסיה אזרחית-זה מה שיגן עליו? אגב אתה ממשיך בסיפור הדפוק הזה למרות שהערבים התייאשו ממנו עד כדי כך אתה רוצה לדפוק את ישראל? 2300 הרוגים פלסטינים? ממש כואב הלב... זאת מלחמה ובמלחמה מתים ערפאת יכול להפסיק עוד היום את הרציחות בכך שיתחיל לעצור פעילים מארגוני הרצח השונים אבל למה שיעשה את זה? הרי הוא תומך בזה 100000 שאהידים צועדים לי"ם

אני לא

דובר החמאס או הג'יהאד או כל דבר אחר,אני שונא את הפרמטיבים המוסלמים האלה כמו את "אחיהם" המתנחלים,אנשים אלה שערך חיי אדם לא משחק אצלהם צד הם אנשים בזוים.אבל אתה צריך להבין למה החמאס כל כך פפולרי בשטחים,בנוסף לזה שהוא ארגון טרור הוא גם ארגון סעד שמחלק אוכל בשטחים למשפחות שצכ"ל לקח להם את האוכל והפרנסה.שים לב איך התמיכה ירדה בחיזבאללה אחרי שצכ"ל נסוג מלבנון.אם צכ"ל יסים את הכיבוש והמצב הכלכלי בשטחים ישתפר, הטרור ירד משמעותית בצורה שאתה לא מרגים.למה להטיל פצצה של טון ולהרוס חצי רחוב?אתה לא מבין שפצצה של טון הורגת גם אנשים שלא קרובים למחבל,אלא ילדים נשים וטף.

menax

New member
אף אחד לא אמר למחבלון

להסתתר מאחורי מגן אנושי אם באמת היה אכפת לו מהעם שלו הוא לא היה מסתתר מאחוריהם בכל אופן מאז המקרה הזה המחבלונים ממעיטים להשתמש בילדים כמגן אנושי להם כי הם מבינים שזה לא יעזור להם כמו שחייל להדיל מליארדי הבדלות לא יסתתר מאחורי אזרח כך גם מחבלון צריך לקחת את האחראיות למעשיו התמיכה לחיזבאללה ירדה? מאז שהם חטפו את שלושת החיילים ורצחו אותם התמיכה רק עלתה אני ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מעלה טענות שקר מאיפה לך לדעת שהטרור יירד? שוב אתה משחק את דובר החמאס? וגם אם הטרור יירד זה אומר שהוא ייגמר? מה שאתה אומר זה שאין סיכוי לשלום ולכן על ישראל לברוח מהשטחים ולקוות שהפלסטינים יפסיקו לרצוח לא תודה

כמה שטויות

אתה יכול לרשום בהודעה אחת,שחאדה השתמש בילדים כמגן אנושי?הוא ישן בשעה שחיסלו אותו!הטענה שלך כאילו המחבלים משתמשים בילדים כמגן אנושי כבר אופרכה מזמן,זה כמו שתגיד שמחבל שמתפוצץ באוטובוס והורג 29 אזרחים יגיד שהוא התכוון להרוג את החייל שישב במושב השלישי משמאל ומקרה יש עשרות הרוגים.התמיכה בחזבאללה ירד משמעותית ואל תבלבל ת'מוח אפילו גורמי מודעין מודים בזה.הטרור ירד כמו שירד בלבנון(למעט הר דב שיש על זה מחלוקת)אין סיכוי לשלום בין הישראלים לפלסטנים?המלחמה אי לא בין הפלסטנים לישראלים!!!אלא בין בעלי הון לבין פועלים,בין מנצלים ומנוצלים.מתי שהפועלים המנוצלים בישראל יבינו את זה ויתאחדו אם אחיהם הפועלים הפלסטנים ויסלקו את השליטה מבעלי ההון אז אולי יגיע השלום!!!

menax

New member
חחחחח איזה שטויות של ילד

מנוצלים פועלים? מה זה השטויות האלה? הם חוזרים לזרוק אותך מהמדינה ינאיבי תפסיק לבלבל ת'מוח עם השטויות האלה הפלסטינים בכלל יודעים מה זה מעמדות וזכויות עובדים? הם יודעים רק לרצוח ולעשות מה שהרייך במוקטעה אומר המלחמה היא בין הרוצחים לישראל אני לא יודע אם כל הפלסטינים רוצחים אבל כל הרוצחים הם פלסטינים

תגיד לי

כמה שטיות אתה יכול לפלוט?כן נכון כל הפלסטינים רוצחים וחיות אדם,ולכל היהודים יש אף ארוך והם קומוניסטים.לפי מה שאתה אומר בעצם שאם מחבל פלסטיני רוצח, כל הפלסטנים האחרים רוצחים ולפיכך הם צריכים לענש(ראה גדר הפרדה והפצצות מהאויר ומחסומים)אז לפי מה שאתה אומר כל היהודים צריכים לענש על הטבח של ברוך גולשטיין, ועל הטבח של עמי פופר וגם על המחתרת היהודית.

menax

New member
הבנה של ילד

לא אמרתי שכל הפלסטינים רוצחים אבל כל הרוצחים והטרוריסטים הם ערבים/פלסטינים/סעודים וכו' אתה יכול להתווכח עם זה? לא! אז אל תבלבל ת'מוח עם תאוריית הגזע שלך יש לך פה עובדות

תגיד לי

כהנא הם יהודים או ערבים?ואל תבלבל את המוח, תבדוק כמה ילדים פלסטינים נרצחו וכמה ילדים ישראלים נרצחו,תבדוק כמה נשים פלסטניות נרצחו וכמה נשים ישראליות נרצחו.ואם לא הבנתה מה שאמרתי על היהודים ועל הפלסטנים זה היה בציניות,ותגיד בן כמה אתה בכלל, סיימתה כיתה ו בכלל? שאתה מדבר כאלה שטיות.

menax

New member
כמה ילדים פלסטינים נרצחו?

מתוך כוונה תחילה? אולי 5 כמה ילדים יהודים נרצחו? אולי 500 אם לא יותר יחי ההבדל הקטן אה? סיימתי כיתה ו לפני שנולדת תהיה בטוח

כן נכון

750 ילדים תמימים נרצחו בלי כוונה,רק אדיוט יטיל פצצה באמצא שכונה ויגיד שהוא לא התכוון,חוץ מזה תראה את התוצאות בלי קשר לכוונה.אבא שרואה את גופת בנו. לא מעניין אותו עם החייל התכוןאו "יצא לא בטעות".

menax

New member
עובדה שהיום כמעט אין מקרים

שבהם מבוקש שהוא על הכוונת יפעל כפי ששחאדה פעל הם לא יכולים להסתתר ראינו ששחאדה חשב שאם ילדים יקיפו אותו אז הוא יינצל חשב וטעה על מעשים שלך אתה צריך לקחת בחשבון את ההשלכות והאחראיות כל טבח ורצח שהחמאס מבצע בנו הם לוקחים את האחראיות ובמקרה שחאדה הם גם נשאו בתוצאות קרה מקרה אחד ואתה עושה מזה נורמה אולי חבל שזה לא ככה

זה נורמה

כמעט בכול חיסול בשטחים נרצחים ילדים, זה שהתקשורת הישראלית לא מדווחת או מדווחת בידיעה קטנה זה לא אומר שאין ילדים פלסטנים קטנים הרוגים!דוגמא קטנה, בחיסול של אחמד יאסין נרצחו 6 אזרחים שעברו במקום מתוכם 3ילדים.

למעלה