הימין לא למד???

menax

New member
זה מצער שילדים פלסטינים מתים

בפעילות של צה"ל אבל מה אתה רוצה? שהצבא יבצע פעולה שהיא לא ממוקדת? ואז יהיו 1000 ילדים מתים או שאולי אתה בכלל לא רוצה שצה"ל יפעל נגד הרוצחים? ואחמד יאסין בתור מטרה לגיטימית היה אמור לדעת את זה ולא לנסות להסתתר מאחורי ילדים עובדה שזה לא עזר לו

אני רוצה שלום

והחיסול וטרור והרציחות לא יעזרו לקדם את זה,גם אחרי מאות חיסולים הטרור ממשיך להשתולל הן מהצד הישראלי, והן מהצג הפלסטני,הפתרון זה שצריך לתת לפלסטנים חירות ועצמאות,אתה לא רואה את ההפסורד ש4 מליון בני אדם חיים בשטחים ללא תתנאים אולמים וללא זכוית? ואילו רבע מליון מתנחלים חיים עם כל הזכוית והחרוית.זה נראה לך עוגן וחוקי?שתבין את זה תבין למה יש טרור!

menax

New member
יופי שאתה רוצה שלום

האם הצד השני רוצה? האם אוסלו היה הסכם שלום? האם היה סעיף אחד בהסכם שהפלסטינים ביצעו? האם אתה תומך בזכות השיבה לישראל אותה זכות שערפאת הצהיר שבלעדיה אין שלום ולא יהיה הטרור ירד ב75% לידיעתך

הטרור ירד

בגלל הגדר,ולא בגלל הפעולות החיסול והרצח בשטחים,ותזכיר לי איזה התנחלות פינו מהסכמי אוסלו,אתה לא תימצא למה לא פינו התנחלות אחת הפוך רק הגדילו אותם.ב93 היה 100 אלף מתנחלים והיום יש 250 אלף!ושוב פעם למה אתה מכליל את הפלסטנים כקבוצה אחת יש כאלה שרוצים שלום ויש כאלה שלא.בדיוק כמו אצל הישראלים.ועראפת דרש את זכות השיבה לפלסטיןגופא לא לישראל!!!

לשם הבהרה

אני לא בעד תאווי הגדר הנוכחי, אלה בתאווי 67 .הגדר בתאווי הנוכחי מתעללת במאות אלפי פלסטנים.

menax

New member
עכשיו אתה דובר ערפאת?

ערפאת מגיב: לעולם לא נוותר על זכות השיבה יו"ר הרשות הפלסטינית מגיב לראשונה על פסגת בוש-שרון, ומבהיר שהפלסטינים לעולם לא יוותרו על זכות השיבה: "השליטים הישראלים הפנאטים טועים, וכך גם מי שתומך בהם" סוכנויות הידיעות "הפלסטינים לעולם לא יוותרו על זכות השיבה", כך אמר בצהריים (יום ה') יו"ר הרשות הפלסטינית, יאסר ערפאת, שנאם מלשכתו במוקטעה ברמאללה. הנאום שודר בטלוויזיה הפלסטינית. לפרויקט מיוחד של ynet - "פסגת וושינגטון" זו היתה תגובתו הראשונה של ערפאת לפסגת בוש-שרון, שבה הכיר הנשיא האמריקני בעמדה הישראלית לפיה הפליטים הפלסטינים לא ייושבו בישראל. יו"ר הרשות נמנע מלהזכיר מפורשות את שמו של הנשיא בוש, אך ברור היה למי התכוון: "השליטים הישראלים הפנאטים טועים, וכך גם מי שתומך בהם", הדגיש. הוא הוסיף: "מטרת הפלסטינים היא השגת עצמאות וריבונות. מטרתנו היא להגן על אמונותינו, הנוצרית והאיסלאמית, על ירושלים והמקומות הקדושים ועל זכותם של הפליטים לשוב לארצם". יו"ר הרשות הזהיר: "פשעי ההתנקשויות של ישראל והקמת חומת האפרטהייד רק יובילו לעוד אלימות מצד עמנו, בניסיון לאלץ את הכובש הישראלי לעזוב את ארצנו לנצח". ערפאת קרא בסיכום דבריו לכינון מדינה פלסטינית, שבירתה ירושלים: "הפלסטינים לעולם לא יוותרו על שאיפתם לחירות ולעצמאות ועל מדינה שירושלים בירתה, בין אם ירצו בכך, או לא". בכירים אחרים ברשות הפלסטינית גינו אתמול והיום את הבטחותיו של בוש. ראש הממשלה הפלסטיני, אבו עלא, אמר: "בוש הוא הנשיא הראשון שהכיר בלגיטימיות של ההתנחלויות". אבו עלא הוסיף: "אנחנו קוראים ל'רביעיה הבינלאומית' לכנס ועידה בינלאומית כדי לדון בהתעלמות מהזכויות הפלסטיניות". מזל ששמרתי את זה

תקרא את

הספר קמפ דיויד,על כל הנסיון ההסכמים שם,ותפסיק לבלבל את המ'וח בדברים שאתה לא מבי,ן אחרי שתקרא את הספר תבין.

menax

New member
למי אכפת מהספר יא טיפש

יש לך פה את ערפאת מדבר בשנת 2004 אז אל תזיין ת'שכל טוב? ואם כבר קמפ דייויד אולי תסביר לנו למה ערפאת לא הסכים למה שברק הציע? דחלאן אמר בזמנו:"הראיס לא מעוניין בהסכם"

ברגע

שיסתים הכיבוש ומצבם הכלכלי של הפלסטנים ישתפר הטרור יעלם.אני לומד את זה מדוגמאות בעולם(כולל לבנון)

menax

New member
הטרור בלבנון נעלם?

וואלה באמת מצבך גרוע ילד בגיל שלך כבר אמור להבין מה קורה בעולם ושוב אתה בתפקיד דובר החמאס

menax

New member
זה המדד שלך

מתי פעם אחרונה הם ירדו למקלט? זה קרה בשנה האחרונה תהיה בטוח

גם זה

ועוד דברים (כמו שחרור האדמות ושיפור מצבם הכלכלי),אבל אין ויכוח שהטרור ירד בלבנון.

menax

New member
ירד אך לא נעלם

החיזבאלונים מרשים לעצמם לירות עלינו מתי שהם רוצים מבלי תגובה שלנו

יש חילופי אש

ברגע שצכ"ל פולש לתחום האוירי של לבנון,אם צכ"ל לא פולש אין חילופי אש!!!ולמה לא ענית לי על השאלה עם האצ"ל והחמאס.

menax

New member
צה"ל פולש לתחומי האוויר של

לבנון ובתמורה הם יכולים לרצוח אותנו? נורא הוגן... בקיצור גם אתה חושב שהבריחה מלבנון הייתה שטות גמורה

שהצבא פולש

או מחסל איש חיזבאללה באמצא בירות אחרי חצי שנה שלא היה שום אירוע בלבנון, אז נראה לי שהצבא אשם.שהצבא פולש לתחום האוירי של לבנון חזבאללה יורה על המטוסים והרסיסים נופלים בשטח ישראל.היציאה מלבנון זה אחד הדברים הטובים שישראל עשתה בשנים האחרונות,תשווה כמה הרוגים היה ב4 השנים האחרונות שההינו בלבנון, וכמה ב4 השנים האחרונות,תשווה כמה פעמיים ירדו תושבי הצפון למקלטים בארבע השנים האחרונות שהינו בלבנון, וכמה עכשיו ואז תקבל את התשובה אם היציאה מלבנון טובה או לא.

menax

New member
תשווה כמה משגרים

לחיפה היו לפני הנסיגה וכמה היום? תשווה מה רמת האיום לפני ומה רמת האיום כיום? מי אמר לך שצה"ל חיסל? וגם אם כן בד"כ שיש מטוס ישראלי בשמי לבנון שלא עושה כלום זוהי לא סיבה לירות טילי נ"ט אלא אם כן אתה תומך טרור אני משווה את הנרצחים בשני המקרים והמצב לא מבשר טובות על צה"ל לחזור ללבנון לפני שנראה טילים נוחתים בחיפה

כבוד הרמטכ"ל

אולי תאיר את עינינו אל כמות המשגרים שיש היום, לעומת כמות המשגרים שהיה לפני היציאה?רמת האיום היום פחתה משום שכבר ארבע שנים לא יורים קטיושות אל ישובי הצפון!הפעמים היחידות שיש חילופי אש בצפון הן שהצבע "שלך" מחליט להפר את השקט.ומענין מה היה התגובה שלך ושל צכ"ל, אם מטוס לבנוני היה חודר לשטח ישראל?אני מתערב אתך שצכ"ל היה מפיל את המטוס ואתה הייתה תומך במעשה.ותשווה את המצב היום בצפון לעומת המצב לפני שצכ"ל יצא מלבנון,איזה היה יותר טוב?

למעלה