היעד הוא ירושלים ולא עזה!!!

היעד הוא ירושלים ולא עזה!!!

ראיתם את מה שאמר אבו עלא שכל עוד לפלסטינאים לא יהא חלק בירושלים לא יהיה שום שלום ! אתם שומעים מה שאומר מי שעומד בראשם שלא יהא שום שלום במילים אחרות ימשיך הטרור הרצחני והשפל הזה! מה יש לכם לומר על זה החברה שבעד ההתנתקות?

מי רוצה שלום?

אנחנו רוצים הפרדה שיטחית מהם... לא יכול להיות שלום.. :) מי רוצה בכלל שלום איתם חח
ההינתקות תתן לצה"ל חופש פעולה שם...

yochay 2

New member
לילה לבן.

אז אחרי ההתנתקות.. יום אחריי ככה החמאס אמרו הם יישלחו קסאמים לירושלים ולת"א.. וזה בגלל שתיהיה להם גישה לשטחים שנותנים להם. ות"א הולכת להיותתת עיר מותקפת בטרור! מה את אומרת על זה?. חופש פעולה של צה"ל ???.. ממש!

lordsath

New member
מתי כבר תבינו?

כמה פעמים אפשר לשמוע את הטיעון שטחנו אותו עד למים- "אחרי ההתנתקות יהיה טרור.. ת"א וירושלים ישטפו בנהרות של דם ופגזים" בלה בלה בלה... כמה זמן? ואני עכשיו שוב פעם צריך להביא אותו טיעון נגד מחדש- ל ב נ ו ן. אתם זוכרים מה אמרו לנו מה יהיה אם ניסוג מלבנון? כל חיפה תופצץ בלי הרף, הצפון יהיה עפר והרס תחת הקטיושות... הצפון יהיה דרום לבנון השני" בלה בלה בלה.... ומה קרה? כלום גורניש נאדה וכך הלאה והלאה. אז לפני שאתם מחקים את הסיסמאות הנלוזות של "היום שאחרי" תחפשו דוגמאות מהעבר הקרוב ותראו מה התוצאות. מקווה שתשכילו להשתמש בטיעונים של ממש ולא של סיסמאות. בברכת כל ישראל חברים

צורי80

New member
לפני אוסלו אמרו אותו דבר

רבין אמר אם ירו טילים מעזה ...אם ואם ואם ועובדה יורים טילים ולישראל אין תשובה אלה להתקפל אז כשירו על אשקלון ואשדוד קטיושות שיגיעו דרך נמל עזה גם כן נתקפל? בשלב מסויים השמאל יתפקח, השאלה מה יהיה המרחק בין הטילים לת"א כשזה יקרה

הם אומרים?

אתה מאמין לערבי? שאני לא אתחיל לדרג אותם בסולם ה"אנושיות"
זה פנטזיה... אתה חושב שיצליחו לשלוח יותר מטיל אחד על ת"א. אנחנו נספוג מס' הרוגים של פיגוע ממוצע, והם יקבלו את מיטב האמל"חים של צה"ל... וזה לא "לילה לבן" כתב...

TheOrion

New member
חס וחלילה...

סך הכל מה רמזה? שערבים לא אנושיים? שאין להאמין לדברי ערבי באשר הוא? זה סך הכל משפט תמים.

nooshP

New member
רמזה? התכוונת אמרה...../images/Emo178.gif

כמו שמישהי נוהגת לומר- "לא שזה אי אפשר להאמין!"

השם ישמור...

מה פתאום גזענית... :) סתם רציתי שתביני שאנחנו באותו הצד... רק שאני אוהבת להשתעשע עם הנושא.. אה.. סליחה אני גבר..

NimrodOZz

New member
כלומר, מבחינתך ההתנתקות תצדיק

אלימות נגד אזרחים? או שאתה מתכוון שנוכל לתקוף אותם כל פעם שיש פיגוע? בעצם, זה מה שאנחנו עשוים גם היום.... עוז.

אזרחים לא..

אזרחים מחוץ לתמונה, זה ברור. אבל לדעתי זה יתן חופש פעולה רחב יותר. לתקוף באזורים ובעיתויים שלא תקפו קודם את המחבלים. בכל מקרה תמיד טוב לנקות מאוכלוסיה אזרחית (כתומה) אזור של מלחמה... לדעתי. (מבחינתי שישארו שם הכתומים... אבל זה נוגד איזה חוק מטופש שאסור להשאיר אזרחים מחוץ לשטחי המדינה או משהו כזה... ובגלל זה כל הפינוי הזה הופך להיות מטורף כל כך..).. מקווה שהכל יעבור חלק... עם כמה שפחות הרוגים ופצועים.. זה לא מה שחסר לנו במדינה הזאת... א--מ--ן (מעוז צור ישועתי....)

bati77

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif

אוקי.. אז עד עכשיו, הייתי בעד ההתנתקות. כי באמת האמנתי שאפשר עדיין לבטוח בערבים, ידעתי שהיו דברים שלמרות שהיו הסכמים וכאלה הם לא עמדו בהם.. אבל לא ראיתי את זה ככה. כמה דקות אחרי שהתחיל הסרטון הזה לא הפסקתי לבכות. חשבתי לעצמי שאם הייתי גרה שם הייתי עפה משם מהר מאוד. בגלל החיילים שנהרגים ואנשים שגרים שם. ואני אישית לא הייתי יכולה לחיות עם זה. אבל אחרי שראיתי את הסרטון הזה הגעתי למסקנה שפשוט ללכת לשם, זה סוג של התאבדות המונית. ואני עכשיו אחרי שראיתי את העובדות האלה אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם תהיה התנתקות. זה לא שנהייתי ימנית או מש כזה.. אני פשוט חושבת עכשיו שזאת לא הדרך. בעצם אני בטוחה שזאת לא הדרך להשיג שלום. היה לי ברור שיגיד בסרטון הזה שניתן להם את זה והם ירצו את הכל.. אבל כששמעתי באוזניים שלי שזה מה שהם באמת מתכוונים לעשות, אני חוזרת בי. אני חוזרת בי מתוך פחד, פשוט פחד מוות מהערבים. מכל מה שהם עשו ומכל מה שהם עדיין לא עשו, בתקווה שלא יעשו. אני עדיין לא החלטתי עם עצמי מה אני חושבת על כל זה. ואם אני הייתי אריאל שרון או שהייתי דוחה לבנתיים את ההתנתקות או שהייתי מתאבדת, אני לא מבינה איך הוא מסוגל לקחת כזאת החלטה גורלית. אני הייתי מתמוטטת. אבל יש משו שבהחלט ניסיתי להדחיק ולא לגרום לו להגיע אלי. זה השנאה לערבים-פלסטינים. עכשיו הם פשוט גרמו לי לשנוא אותם שנאה שלא הרגשתי לאף אחד בחיים ובחיים אני לא ינסה ללכת לטובתם, כל עוד אפחד לא יגרום לי לשנות את דעתי. אני זוכרת כמה דברים מהסרטון שגרמו לי לבכי ולצמרמורות, אחד מהם היה שהראו בית של משפחה שמישו שם נהרג או נפצע בגלל הקסאמים או לא יודעת מה זה היה.. ושמישו אומר שבאותו בית שהבן אדם נרצח מכניסים את הרוצח. אז מה הרוצח יחשוב? בעצם לא משנה מה הוא יחשוב במודע שלו. אלא בתת-מודע הוא מקבל את זה בתור "אני הורג יהודי - אני מקבל אדמה, בית". זה מה שהכי גרוע ואני לא יודעת לאן זה יוביל. אולי הסרטון הזה גרם לי להבין שהייתי טיפה פאנטית בקשר לשלום.. האמנתי בזה יותר מידי שלא שמתי לב למה שקורה. אני עדיין רוצה שלום והפעל למענו כל חיי אם הצתרך, אבל בקשר להתנתקות, אני בספק ענקי אם זה יעזור לשלום. קצת ארוך מקווה שמישו יקרא כי זה חשוב לי שאנשים שאולי היו כמוני יבינו את זה גם. יום טוב.

קראתי, שמחה לראות שזה באמת חודר

למישהו ושזה קצת משפיע. עכשיו הבנת מה המטרה שלהם..? הם לא ישקטו עד שהם יקבלו את כל הארץ/עד שהם ינסו להרוג את כולנו [ דבר שלעולם, לעולם, לעולם לא יצליח בע"ה ]. זה סרטון מאוד קשה ועצוב, אבל הוא משקף רק את המציאות.

משום מה קצת קשה לי להאמין

שהיית בעד ההתנתקות ומה שכרם לך לפהוך את דעותייך מקצה לקצה היה הסרטון הזה (שאגב, אחרי הילדה בכיינית הזאת שמבחינתה היא רק עוברת דירה והיא בוכה כמו אני לא יודע מה - לא יכולת פשוט להמשיך לראות (הדמעות חנקו אותי.......) האמת שאפילו לא ראיתי את כל מה שהיה לילדה הבכיינית הזאת להגיד, סליחה להקריא מהטקסט שההורים המנצלים שלה כתבו לה) כנראה היית מההתחלה נגד ההתנתקות וסתם כתבת את זה כדי לנסות ולשכנע אנשים..... קשה לי להאמין שהסרטון הזה הוא מה שגרם לך לשנות את דעותייך באופן קיצוני כל כך

../images/Emo4.gif הסרון הזה הוא באמת קשה. לא

חייבים להיות ציניים. ומה שאמרת על ההורים של הילדה ההיא זה דיי לא יפה. אם ילדה מרגישה ככה מצבנו גרוע.

למעלה