היעד הוא ירושלים ולא עזה!!!

מה לא יפה?

להגיד שההורים המתנחלים מנצלים את הילדים שלהם למען תועלתם האישית?? אין מה לעשות - לא תמיד האמת יפה.

איזו הכללה-

" ההורים המתנחלים " אז עכשיו כל ההורים המתנחלים הם נצלנים
א. הם לא נצלנים (אף אחד מהם), זה שהילדה שלהם מבינה טוב יותר מהרבה אנשים מה קורה במדינה הזאת זה לא אומר שומדבר רע על הוריה. ב. תסביר לי איפה התועלת האישית כאן....

הכללה חחחחחח

כן, נכון, זה לא נכון לעשות הכללה בין כל המתנחלים... אבל לעשות הכללה ולהגיד שכל הערבים רוצחים זה נכון?!?!?!?"

sela v

New member
ילדה בת 10 לא מבינה

אחרת היא הייתה מקבלת זכות להצביע לכנסת.

bati77

New member
את טועה בגדול../images/Emo110.gif

בסדר, כתבתי הייתי בעד כי לא ממש גם הכרתי את הצד של "הכתומים" חוץ מהקטע שהם לא רוצים לעבור דירה ושהם אומרים שזה יעשה יותר טרור. גם אני בהתחלה חשבתי אותו דבר בקשר לילדה הזה. שהיא סתם בכיינית וזה עיצבן אותי. אני לא אומרת שמהרגע שפחתחתי את הסרטון לבי נכבש!!! אבל זה שינה את הראיה שלי לפי הדברים שראיתי שם וזה כאב לי כל כך שזה מה שקורה. גם אמרתי שלא "עברתי צד" כי גם אף פעם לא ממש הייתי בצד מסויים עם דעה מגובשת. סה"כ מה שהתכוונתי שזה נורא נגע ללב שלי וזה כאב לי לראות את זה מאוד. ואולי לא בחרתי את המילים שלי נכון וזה גרם לך להבין דברים שונים. אבל לא שיניתי את דעתי באופן קיצוני. זה פשוט גרם לי לערער אם זאת הדרך הנכונה. זה הכל.

adishu

New member
אבל אם תסבירו לילדה שזה שעוזבים

את הרצועה יכול להציל חיי יהודים או למנוע קורבנות שווא אני בטוח שהיא תוותר על כל הבית שלה.

bati77

New member
זה מה שאני חשבתי..../images/Emo110.gif

אבל עכשיו אני כבר לא כל כך בטוחה בקשר לזה.

bati77

New member
לא../images/Emo110.gif

התכוונתי למשו אחר.. "שעוזבים את הרצועה יכול להציל חיי יהודים או למנוע קורבנות שווא" עכשיו אני חושבת שזה שנצא משם אולי יציל קצת חיי יהודים. אבל אנחנו לא יודעים מה יקררה אח"כ. וכשאני חושבת על זה אני ממש מפחדת לקחת את הסיכון הזה שהרבה יותר אנשים יהרגו. על זה דיברתי..

אז מה את מציעה?

שנשאר במצב הזה שאנחנו בו היום??? תסתכלי מה קרה בדרום לבנון שיצאנו משם, איזה שקט ניהיה שם. מה זאת אומרת את מפחדת לקחת את הסיכון הזה??? את מציעה שנמשיך כמו שהמצב היום - שחיילים ימשיכו למות ולהירצח ברצועה כדי להגן על קומץ אנשים? שיהיהו ישובים שיש בהם פי 5 חיילים מתושבים?

bati77

New member
בדיוק../images/Emo110.gif

אני בעצמי לא יודעת מה אני חושבת עדיין אז אני לא יכולה להגיד "מה אני מציעה?" כי אני בעצמי לא יודעת. ואני לא זוכרת שאם אמרתי את זה כאן.. אבל אם אני הייתי צריכה להחליט את ההחלטה הזאת הייתי או מתפטרת או מתאבדת. אני באמת לא יודעת כבר מה נכון ומה צריך לעשות. אבל "אני" מפחדת מהסיכון שלוקחים פה. זה הכל.

בדיוק בגלל זה את לא ראש ממשלה

ושרון כן. כי את אישה חלשה (למנהלים.... אני מקווה שלא תחשיבו את זה כתקיפה ישירה על בן-אדם בפורום, כי בסה"כ אמרתי על מי שהי שאמרה שהיא הייתה מתפטרת או מתאבדת אם היא הייתה צריכה לקחת את ההחלטה הזאת - וזה לפי דעתי מראה על חולשת אופי) וזה לא יהיה טוב אם אנשים חלשי אופי יעלו לשלטון ויפחדו לקחת החלטות שיכעיסו חלק קטן מהציבור. הרי כל החלטה שראש הממשלה מקבל מכעסיה מישהו. לאיזה מצב היינו מגיעים אם ראש ממשלה לא היה מקבל החלטות מחשש שיכעיס מישהו.......?

Simbbam

New member
הילדה הזאת לבית צבי לא תתקבל

המונלוג הכאוב אמנם מבויים, אך מבויים גרוע. היא שחקנית לא טובה. 'אתה, אתה רוצה לגרש אותי מהבית שלי'. לא יכלו למצוא משהו פחות פתטי?

מהסיבה הפשוטה שהמאסתם אותכם

עלינו. הקיצוניים שלכם גרמו לדעת קהל כל כך שלילית עליכם, אם זה ע"י חסימת כבישים ואם זה ע"י ההשוואה המזעזעת לשואה, ואם זה ע"י הסתה להמרדה (קריאה לסיורב פקודה, נתינת מענקים לקצינים וחיילים שנשפטו ונאסרו בגלל סירוב פקודה) אלימות מילולית ופיזית נגד שוטרים וחיילים וכל זה לא דוגמאות "חד פעמיות" אלא דברים שחוזרים על עצמם שוב ושוב. לכן פשוט "המאסתם" אותכם עלינו, ואנו מסרבים להתרגש בגלל דברים כל-כך טיפשיים שילדה בכיינים אחת אומרת. הרי כל ילד קטן אומר דברים כאלה להורים שלו אם הם יגידו לו שהם החלטיו לעבור דירה, אז מה? הם ישנו את החלטותיהם בגלל שהילד שלהם קצת בכיין?

TheOrion

New member
אולי תנסה עוד קצת דמגוגיה?

כי לא ראיתי מספיק מזה בפורום בעת האחרונה.

למעלה