שמירת הטבע ונציגות בכנסת
שלום יובל, הייתה יכול הגיד שמכל שומרי הטבע הרבים שמעמודים לכנסת יש אנשים יותר טוב וראוים ממני. אבל אין אף-אחד כזה בין המעומדים, ולא באף מפלגה אחרת. לא פרופסור באונברסיטה, לא איש החל"ט, לא סטודנט לביולוגיה ואפילו לא מדריך טיולים שרוצה שידברו חלש. בכל הרשימות לכנסת יש אדם אחד, שגם אתה חושב, ראוי להיקרא שומר טבע, וראוי לייצג את שומרי הטבע. אז מה החילטו שומרי הטבע שכמותך לעשות, במקום לתומך באותו נציג, ולחזק אותו, הם בחרו לפעול בדרך הפוכה. פשוט בחרתם לפגע ולהזיק לרשימה היחידה שכן יש לה מישהו בהנהגה שמבין בשמירת טבע ועוסק בנושא. אם מסכלים על זה מן הצד נראה הזוי לגמרי, אנשים במקום לחזק את הנציג שלהם מזיקים לו ופוגעים בו. אני לא מבין איך אתם רוצים שאני אהיה לוביסט לנושא במפלגה ובכנסת אם ככה אתם פוגעים בי ובמפלגה? לדעתי, זה יותר אומר עליכם(אני פשוט לא יכול להגיד עלינו) שאולי אתם אנשים שהפרגון מהם והלאה, אנשים שלא יכולים לחזק את מעט האנשים שכן עושים. אני יודע ששומרי הטבע שכותבים כאן בארסיות לא מייצגים את הפורום של עמית, אבל האחרים שותקים ושתיקה הזאת היא גם אמירה. אני מצפה מכל מי שרואה בשמירות הטבע והשטחים הפתוחים כנושא חשוב, לתמוך בי ובמפלגת הירוקים. התמיכה הזו חשובה לי, אישית וציבורית. תודה, דרור