הירוקים ממריאים בסקרי סופ"ש

קמבילי

New member
חיפשתי כאן התייחסות לבעלי חיים

ולא מצאתי כלום. אני יודעת שעבור אורנה בנאי זה הדבר העיקרי וכבר החלטתי להצביע הירוקים, אבל משיטוט כאן אני רואה שהנושא הזה שולי לעומת זיהום אוויר, ואפילו נושאים וחברתיים וכל הבלה-בלה הרגיל. מאכזב למדי, במיוחד שיש ספק אם תעברו את אחוז החסימה. כבר עדיף להצביע מרץ.

rams2

New member
אחרי 14 שנה - מצטרף לירוקים

שלום אחרי 14 שנה שאני מצביע ותומך במר"צ החלטתי לעבור לירוקים. מקווה מאוד שהקול שלי יעזור לעבור את אחוז החסימה... מה שהביא אותי להחלטה הזאת זה בעיקר דיעותיה ופועלה של אורנה בנאי. שיהיה לנו בהצלחה:)

תודה וברוך הבא ../images/Emo140.gif

הקול שלך בטוח יעזור, אני רק רוצה שתדע שכמוך יש אלפים שפונים אילנו, ומצהירים שיציבעו לנו ולא רק זאת הם גם משכנעים עשרות מן החברים הקרובים שלהם להצביע "רק" לירוקים. תודה, דרור

Jen74

New member
שלום, אני חדשה כאן

אני עוקבת אחרי מפלגת הירוקים כבר תקופה ארוכה והחלטת בבחירות הקרובות לעשות מעשה ואולי הקול שלי יתרום ולו במעט להכניס את הירוקים לממשלה הקרובה. די התלבטתי למי להצביע עד היום. לא יכולה להצביע על הסיבה שגרמה לי להחליט סופית, אני בבחירות הקרובות מצביעה "רק".

hackerlazer

New member
שמי יובל והחלטתי לבסוף ...

להצביע לירוקים ולא לעבודה כי לא נראה לי שלעבודה יש סיכוי ! לירוקים באמת התלבטתי מכיוון שדרור לא עונה על שאלות רציניות שנשאלו וגם בתשדירים במקום להראות את ויסנר ומאחוריו שפכים מגעילים יוצאים מאיזו צנרת מראים אותו על יד הים ונראה כאילו הוא מותש ואין לו כוח ורצון אמיתי להיכנס , בידיוק כמו אורנה בנאי שנראית כאילו אומרת מה שאומרים לה להגיד באותו הרגע . אנ בכל זאת יצביע כדי לחזק וכדי להרגיש שלא תרמתי לשלטון המושחטים ולאנשים שקשורים רק לכסף . ואולי בעתיד באמת תפעלו לסביבה ירוקה יותר אבל לנסות לשכנע את אמא שלי להצביע לירוקים כבר איני מרגיש שאני יכול בגלל הסיבות שציינתי, למרות שאימי קול הצף בצפים זה המקסימום שאעשה !

למעלה