הישרדות הישראלית - בגידה בפורמט!!!

RageBot

New member
הישרדות הישראלית - בגידה בפורמט!!!

"חבר המושבעים הולך להצביע, מי יגיע לשלב הגמר" כן כן, זאת העדות המוחלטת לכך שההצבעה הסופית תהיה בSMSים. חבר המושבעים לא הולך לקבוע מי הולך לנצח בתוכנית, כמו שצריך להיות, חבר המושבעים רק בוחר מי הולך להגיע לגמר. ואם ככה, איך קובעים מי הולך לנצח? בSMSים, כמובן!!! אז זהו, אני סיימתי לראות את הבגידה הזאת, אין לי יותר סיבה לבזבז על השטות הזאת שלוש-ארבע שעות בשבוע של צפייה במריחות-על ופרסומות בשקל, התערבות הפקה ואתגרים מכורים, אני סיימתי עם זה. אני מניח שכל מי שמעריץ אמיתי של הישרדות, כמוני, יחליט גם הוא את ההחלטה הנכונה, ויפסיק לצפות.

shaharc0

New member
אני ואמא שלי החלטנו לא לראות יותר הישרדות

הישראלי - והנה הסיבות (ואני מבקש בלי תגובות של "אוי נו די להיות יפי נפש וכו'") אני מדבר עכשיו אל אנשים שרואים את הישרדות האמריקאי. החוויה הזאת צריכה להיות אותנטית לגמרי, בלי התערבות הפקתית ועל פי חוקי היסוד שיזמו החברה הגאונים שהמציאו את הישרדות עוד בשנת 2000. 2 שבטים, שמתחרים אחד בשני (משימת פרס, ומשימת חסינות ב-ל-ב-ד) שמצטמצמים לאט לאט במועצות השבט, מתאחדים לשבת שבו עושים משימת פרס אישית ומשימת חסינות אישית. על פי החוקים, חברי השבט שעברו איתם את המשחק וראו מה קורה, הם אלה שצריכים להחליט מי יזכה במליון (אני מדבר על חבר המושבעים). מה ערוץ 10 בחרו לעשות? שחבר המושבעים יחליט רק מי יעלה לגמר, ואני לא אתפלא אם זה כי הם רוצים שהצופים יבחרו בשידור חי את הזוכה. למה? בשביל SMSים. קצת כבוד לחבר'ה שהמציאו את המשחק, תנו לנו עונה אחת קלאסית, עונה ראשונה, שאחר כך יבואו הטוויסטים. שום כבוד לבסיס. ישר שינו את הכל. מה קרה לנו העונה? שבט בנים ושבט בנות, נעם עובר לשם, דן עובר לפה, טו-מאץ' משימות. משימות כוח כפול שלא מועילות בהתחלה, משימות ששוברות מאזן כדי להציל את נעמה לפני שבוע ועוד רבים ואחרים. חברים שלי מאילת מכירים את אחת המתמודדות שחר, והיא סיפרה להם שכשלסבאנה לא היה אש, הם הגניבו מההפקה זכוכית מגדלת, וההפקה לא עשתה להם שום דבר והעלימה עין. פשוט בזיון, הישראלים לקחו יצירת מופת של הגרסאה האמריקאית המדהימה והאותנטית והרסו אותה, וגרמו למשחק להיות לא פייר. והכל בשביל מה ? בשביל הרייטינג! אני נשאר לצפות בעונות של הישרדות האמריקאי, וביי-ביי ל"הישרדות" הישראלי!

shaharc0

New member
ושכחתי להוסיף

בפרק האיחוד ההפקה הבחינה שמרינה יודעת לרקוד. אז למה לא לעזור לנעמה להישאר בכך שיתנו תחרות ריקודים (שפשוט כ"כ הוגנת). ההפקה הישראלית חארות

cwn

New member
דווקא האתגר היה מתוכנן מראש

את השרדות ישראל עשו במקביל להשרדות אחרת, נראה לי שארגנטינה (שבעצמם עשו עם עוד מדינה באירופה), האתגר של הריקודים היה בשתי התוכניות. בשתי התוכניות האתגרים הרגילים (פרסים, חסינות) היו אותו הדבר. ד"א, זו הייתה מרינה.

Fairywitch

New member
אני לא מאמינה- כתבתנו כמעט באותם מילים!../images/Emo45.gif

אני לא יודעת אם אפסיק לצפות- כמנהלת פורומים של התכנית זאת בעיה
אבל אני בטוח בעד להחרים את ההצבעה הסמסית המגוחכת הזאת!! אני לא מתכוונת להצביע

shaharc0

New member
תקראו את ההודעה שפתחתי.. חשבנו כולם

אותו דבר.. כי אנחנו מעריצים אמיתיים של הישרדות.

Gootche

New member
הפרש של דקה בין כל אחד מאיתנו חח

זה כל כך עיצבן אותי כשראיתי את זה... אשכרה רציתי לצעוק

RageBot

New member
אם לא משלמים לך

תפרשי. אם כן, אז תמשיכי, סה"כ תמחקי הודעות מעליבות, הרי אף אחד לא מכריח אותך לצפות בתוכנית, את יכולה לקרוא סיכומים

kobzor

New member
חשבתי בדיוק אותו דבר כששמעתי את זה

זה נראה לי ממש בדיחה מילא העובדה שהמושבעים ידברו כל שבוע במועצת שבט אבל כל הרעיון של המשחק הוא שאתה מדיח אנשים שיקבעו את הגורל שלך אם לא ככה, אתה יכול פשוט לזכות בכל האתגרים ולקחת את המשחק כי אתה נראה טוב בבגד ים ואנשים יצביעו לך

צודק צודק צודק

אולי נפתח בעצומה שאנשים לא יסמסו??? אני בטח ובטח לא יסמס. איך הרסו סדרה מעולה..............

kobzor

New member
אין סיכוי בעולם שאני יסמס

אני גם מאמין שאת כל החברים שלי אני ישכנע לא לסמס, לא בגלל קטע של להחרים וכאלה. אני פשוט יסביר להם עד כמה זה מפגר. בשביל זה יש חביב הקהל גאדמט אני כבר מדמיין איזה ויכוח יהיה לי עם מישהו שיתעקש שזה טוב.

omer719

New member
אם הגמר יוכרע באסאמאסים באמת נפסיק לראות.

אבל אני מעדיף לחכות איך זה יגמר , הם אמרו שההפקה היא בחסות אנשים מההפקה האמריקאית , וזה מאושר ע"י הממציא של הישרדות , אני לא מאמין שהוא היה מאשר את זה , אז אני אומר שאני אחכה ואראה את הגמר.. ואז נחליט.

o r e l i

New member
לא הבנתי משהו..

נגייד שההצבעה בסוף תהיה עם אסמסים לומרות שזה יהיה ממש אבל ממש דפוק.. אז מה בעצם יעשו המושבעים חוץ מלשאול שאלות מטופשות? כאילו כל הרעיון זה שהמושבעים נוקמים בהם..

למעלה