הישרדות הישראלית - בגידה בפורמט!!!

cwn

New member
הוא בעצמו עשה את זה בתוכנית אחרת

ב-pirate master השניים האחרונים נקבעו ע"י הצבעה של אלה שהעיפו ואז הם התחרו ביניהם על הפרס. זה באמת פוגע בפורמט, אחרי שהציגו שבוע שעבר את אתגר הכוח הכפול המחודש איבדתי כל אמון בתוכנית, ואם זה ימשיך לשעמם אותי אני כנראה גם אפסיק לצפות.

DEANC

New member
לא בדיוק

בפייראט מאסטר, בפיינל 3, בן זכה בחסינות והמודחים הצביעו בין ג'יי לכריסטה לגבי המקום הנוסף בגמר.

kobzor

New member
ראיתם את הפרצופים שלהם כשגיא אמר שיש מושבעים

כאילו הביאו לשם אנשים שלא ראו בחיים שלהם עונה של האמריקאי

inbalinbal1

New member
אני החלטתי להפסיק לצפות מזמן ועד לפני שבוע

וחצי ראיתי רק את האתגרים וגם זה באתר של נענע ואז בא האתגר הכוח הכפול המסריח ואז החלטתי להפסיק לצפות בכלל. לדעתי חוצפה שמונעים מאנשים להצביע!

Bill Kilgore

New member
מה לעשות כדי למנוע SMSIM בגמר

אחרי שההפקה עשתה כל טעות אפשרית במשחק (בעיני היום היה שיא חדש, עד שהגיעו ל 5-5 במקום לתת לבלאגן לחגוג הם הרגו את המשחק עם הכוח הכפול המזו%@ן הזה) , נשאר בעצם לנסות ולהציל את הגמר. בפרק האחרון גיא כמעט בלחישה הודיע שהחבר המושבעים יקבע רק מי יעלה לגמר, ולא את הזוכה (כמו שאמור להיות), מה שכמו שכבר הסקתם לבד משאיר לגמר את אופציית האסמסים (למרות שבטח ההפקה תלך על אתגר שבו ינצח מי שיש לו את האות ד' בתחילת השם, או ששם המשפחה שלו מתחרז עם "סנו".) אז מה אפשר לעשות (חוץ מלרדת עליהם בלי סוף - ארץ נהדרת, לטיפולכם)? להפציץ את ערוץ 10 במיילים ובהודעות בפורומים בהם אתם חברים כי כל איזכור של צירוף האותיות SMS בשלבים מאוחרים של המשחק יגרום לחרם צרכנים כך שהמנצח יהיה זה שיש לו הכי הרבה דודים (ההפקה מן הסתם תודיע בתגובה כי היא תקבל רק הודעות שנשלחו מאיזור מפרץ חיפה). אני אישית כבר שיכנעתי את אבא,אמא, אחים שלי וכמה חברים לא להצביע אם ככה יהיה, זה תלוי בכם- הודעות בפורומים ומיילים (רק לערוץ 10 - אני נגד דואר זבל..) הן ההתחלה, אחרי זה אני בונה כבר על ערוץ 2 שיקח את המושכות.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לחלוטין! ואם מישהו מוכן לנסח עצומה

אפשר להעלות אותה בפורום ולהפיץ בתפוז

רעיון מעולה, יש לי עוד אחד

אני משערת שכולם כותבים בעוד פורומים חוץ מזה, תוסיפו לחתימה שלכם משהו בסגנון "די לבזיון השרדות - שלחו לערוץ 10 הודעה נגד SMS,."

punky brewster

New member
הנה הפרטים על ערוץ 10 בואו נפציץ במיילים

ערוץ 10 שמח לקבל מצופים רעיונות והצעות לתכניות. הצעות יתקבלו בכתב בלבד לכתובת הבאה: ערוץ 10, מחלקת תכניות, דרך השלום 53 גבעתיים 53454, או בפקס 03-7331070, או בכתובת המייל – [email protected]. אל תשכחו את שמכם המלא, כתובת ומספר טלפון, כדי שנוכל לחזור אליכם.

kobzor

New member
מישהו מתנדב לנסח אימייל?

אין לי ממש כח לנסח טוב נו, אני כבר יעשה את זה יותר מאוחר. יש עוד זמן עד הגמר :X

חייב אימייל אחיד?

למה שלא כל אחד ישלח באופן אישי אימייל? נראה לי עדיף לא? הכי חשוב שיהיה קצר וקולע (למרות שבטוח הייתי רוצה לכתוב להם מגילות איך הם השחיטו והרסו את הסדרה........אני יפסיק עכשיו) אלא אם כן, אתה מתכוון לעצומה?

kobzor

New member
אמ

אני חושב שברגע שהם מקבלים את אותו אימייל הם מבינים שזאת קבוצה ולא רק שניים שלושה אנשים שיש להם בעיה עם התוכנית אבל כשאני חושב על זה באמת עדיף שכל אחד ינסח בעצמו אני יעשה את זה יותר מאוחר

shay e

New member
נצל"ש - לכל "חובבי" הישרדות הישראלית - הפתעה!

אני ממליץ לכולכם לראות ארץ נהדרת היום בערב, או לפחות את פאנל הפתיחה. אחד הגדולים....

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo27.gifשערורייה, חברים.

שימו לב לנועם, באתגר באי המתים, דקה 13:43, כשלרגליו, אין משקולות
אני צילמתי את זה בעצמי

Gootche

New member
לפי דעתי זאת איזה אשליה אופטית

אולי המשקולות זזו מהר מדי ולא קלט את זה לכי תדעי

לא יכול להיות אשליה כי

יחד עם המשקולות היו חבלים קשורים לקרסוליים, ומתחת לחבל היה בד שחור להגן על הקרסוליים. זה בהחלט נראה שהוא בלי משקולות.

למעלה