הישרדות הישראלית - בגידה בפורמט!!!

n o g a m o o n

New member
הנה תמונה ברורה של כף הרגל בלי המשקולת

כן מה לעשות, צילמתי מהוידיאו והאיכות לא משהו אבל רואים בברור את כף הרגל ה"חשופה" של נועם

Gootche

New member
אז איך אתם מסבירים את זה?

מושיקו מן הסתם לא היה נותן לזה לקרות.

מושיק בכלל נמאס לו מהמשחק ורצה כבר ללכת הביתה

אם השמועות נכונות, אז אחרי שמושיק הודח, הוא סירב להמשיך ובגלל שהוא חתום על חוזה הוא עבר את התחרות הזו, אני לא יודעת כמה מתוך זה אמת אבל משהו בפורום השני כתב על זה לפני חודש בערך והוא קלע בדיוק.

talytal

New member
../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שזה.

לפטר את העורך! עוד היום! בעיקר אם זה אותו עורך שהחליט לשחק עם הזמנים ולהראות את דן מתגלח *לפני* שיש קטע שלם שלו עדיין עם זקן.

של79

New member
גם לדעתי זה פשוט עריכה דפוקה

אין לי ספק שנועם ומושיק התחרו רגיל, אבל כנראה בצילום לא ראו במדויק שנועם מכניס את השני (אם תשימו לב מיד אחרי הצילום עם הרגליים חסרי המשקולות, רואים את נועם שבדיוק הניח מקל וחוזר אחורה כדי לייצב את המקל) ולכן צילמו אח"כ (בלי משקולות, כי הם לא חושבים קדימה) והכניסו את הקטע הזה.

אתה לא טועה

כל אתגר מנוסה קודם ע"י אנשי ההפקה ,משום מה העורך הכשרוני הכניס את זה לאתגר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif**אני בת**

ולא הבנת את השאלה שלי. אבל לא משנה, אנטיבס ענתה

cwn

New member
ה לא המקרה כאן לפי מה שידוע לי

לפי מה שהבנתי מושיק לא היה מוכן להמשיך במשחק ולרדת לאי המתים אחרי שהדיחו אותו, אז הם עשו אתגר מבוים שבו נועם מביס את מושיק. שימו לב שמושיק לא הוציא מילה בכל הצילומים שלו על אי המתים, אפילו כל השאלות של גיא הופנו את נועם. יכול להיות שפספסתי אבל הייתה סצינה של מושיק יורד מהסירה לים ומספר על כמה שהוא מופתע שהוא יכול להמשיך לשחק (עד היום כל אחד מהמתמודדים שהיה על אי המתים סיפר על החוויה שלו מהירידה לאי המתים) ואז מנהל שיחה עם נועם? לפי מה שזכור לי לא היה קטע כזה.

למעלה