הישרדות הישראלי

d a n 6

New member
הישרדות הישראלי

היום בתוכנית של גיא פינס שוב דיברו על הישרדות הישראלי ואמרו שבשונה מהגרסה בארצות הברית שבה לוקחים אנשים מכל המעמדים ומכל הגילאים בגרסה בארץ לקחו בעיקר דוגמנים אז רציתי לשאול אתכם מה דעתכן על ההחלטה הזאת? זה טוב לתוכנית או שיפגע בה?

d a n 6

New member
זה גם נכון, וגם...

ברור לנו שנראה הרבה פרצופים יפים שזה אף פעם לא רע אבל מה שמדאיג אותי זה שלא יהיה עומק ברובם או שבגלל שכולם דוגמנים הם יהיו דומים מבחינת התנהגות וכו' ואז יהיה משעמם.

../images/Emo45.gif

בהישרדות למשל תמיד היו פעמים שהיו בריתות של צעירים VS זקנים, אז דבר כזה לא יקרה בישראלי..

n o g a m o o n

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

"בגלל שכולם דוגמנים הם יהיו דומים מבחינת התנהגות וכו' ואז יהיה משעמם"? איזו הערה מטופשת ומרגיזה כל הדוגמנים/ דוגמניות אותו דבר? לכולם אין עומק? והמתחרים של הישרדות האמריקאית יש לכולם עומק? ולך?

d a n 6

New member
קודם כל להירגע חחח

כנראה לא הבנת אותי נכון לא אמרתי שזה חייב לקרות אבל אמרתי שזה אפשרי בגלל שכולם עוסקים באותו המקצוע לגבי העומק את צודקת אבל את חייבת להודות שזאת סטיגמה שרווחת בחברה ולכן אולי הרבה אנשים לא ירצו לצפות כי הם יתייחסו לכל זה כדבר שכולו מצועצע...בכל מקרה אני אישית לא חושב ככה.

n o g a m o o n

New member
אם אתה לא חושב ככה למה כתבת ככה?

סטיגמות ניתן לשבור . ולא כולן נכונות. אני לא יודעת מי משתתף בתוכנית. ולא ראיתי גיא פינס. וגם לא מעניין אותי. כולכם עושים הערכות לפי ניחושים. חכו ותראו מה יהיה. מי שאוהב את הישרדות יצפה בזה, לא בגלל שיודעים מי משתתף אלא בגלל שירצו לראות אם זה דומה למקור או לא. אח"כ כבר יישארו לצפות לפי מה שיראו. אני אצפה לפחות בפרק הראשון ואחליט אם אני רוצה להמשיך או לא.

לדעתי

לא אכחיש שזה מהלך מטומטם, אבל בכל זאת, מעולם לא התחברתי לכל הסבא והסבתות. למעשה, תמיד שנאתי אותם
רודג'ר, לידיה, בוטצ', ברוס, דן, כל הזקנים שבעונות 5 ו9
תמיד רציתי שיעופו, אני חושב שאני שונא את עונות 5 ו9 בעיקר כי הם היו מלאות בכאלה. אבל בכל זאת, מה עם קצת גיוון?

omer719

New member
מה? אולי לקחו הרבה.. אבל לא כולם דוגמנים

מה עם הזקן הזה שרואים יורה חץ בפירסומת? הוא לא מתמודד? וזה אף פעם לא מתחלק חצי חצי תמיד יש יותר צעירים ..

bcr2

New member
אבל יש משהו נוסף

באנרג'י אמרו כי אחת המשתתפות המבוגרות שיהיו היא טינה אברמוביץ', אמה של אילנה אברמוביץ' (זאת שהייתה נשואה לאביב גפן), לפי מה שאמרו שם, לא בטוח

N B I

New member
והרי לכם החלטה מטופשת

ככל שלוקחים ממקומות שונים באוכלוסייה המשחק הופך ליותר מרתק. חוץ מהעובדה שאני תמיד אוהבת את המבוגרים הם חכמים ותחמנים כמו שצריך. והרי רשימת מבוגרים ששחקו כמו שצריך: רוג'ר- עונה 2. ממש אהבתי אותו, הפאדר פיגר ה משהו שמאוד עוזר (כי מי עוד היה נותן לאליזבת אבן בצורת לב). אני חושבת שאם מישהי בת 25 משחקת את "האמא" (כמו שג'נה התעקשה לעשות בעונה 8) זה מאבד מהקסם שלו. עונה 10- כל המבוגרים שהיו הרבה יותר חכמים מאולונג השווצרים. מגיע להם שנדפקו, רק בגלל שהם זילזלו במוח מול כוח. סרג'- עונה 9. "למדתי הרבה על אזרחים"
וכמובן כמובן ועוד מאה פעם כמובן רודי!!!! רק בשבילו ראיתי את הסוף של השרדות (אחרי שגרג עף והפסיק להיות מעניין) 1. ג'ף: "זה בסדר לשתות מהמים האלה?" רודי: "כן" ג'ף: "זה בסדר כי זה מישהו משבט אחר?" רודי:"כן" רודי תעשה לי נכד!

באיזו דרך חכמה רודג'ר שיחק בדיוק?

הוא בסך הכל נסחב כל הדרך למקום החמישי. בהתחלה בקוצ'ה, בנס הוא ניצל מהדחה, ואח"כ העיפו אותו בשבט המאוחד בין האחרונים רק כי הוא לא היווה איום גדול...

N B I

New member
מה לא חכם בזה?

יחסית לעובדה שהוא באמת לא היה איום (בשום אופן, הוא גם לא הצליח לתחמן אף אחד) הוא הגיע רחוק מאוד. תחשבו על זה, על סמך רושם ראשוני והתרשמות כללית (בואו נוציא רגע את שאר המתחרים) הייתם מאמינים שהוא הגיע כל כך רחוק? אותו דבר בדיוק עשתה גם סקאוט (9) הגיעה למקום שלישי רק כי כריס היה מחושב עד הסוף ולא עשה טעות נוסח קולבי. אם היא היתה מגיעה לפיינל 2, היא היתה מנצחת בקלות.והיא בקושי זזה!! אותו דבר לינדה בכאסח של עונה 11, גם להיות "סתם קול" שווה מספיק במשחק הזה.

Confide In Adam

New member
זאת לא דרך משחק..

זה שהוא היה נחמד ולא היווה איום לא אומר שהוא שחקן טוב. הוא לא עשה שום החלטה, לא בלט בשום דבר פיזי.. האחרים עשו בשבילו את ההחלטות והוא פשוט היה שם. לקרוא לדרך משחק שלו ושל סקאוט "דרך משחק חכמה" זה מאוד לא נכון לדעתי.

למעלה