הישרדות הישראלי

אולי לא דרך אידיאלית להגיע לסוף, אבל הם

בהחלט הגיעו. אני אישית מעדיפה את הדרך הזו לעומת הדרך של בוסטון רוב.

Confide In Adam

New member
עד כמה שאני שונא את בוסטון רוב...

לזכותו ייאמר שהוא לפחות שיחק את המשחק.. אולי בדרך מגעילה אבל לפחות שיחק.. סקאוט והאחרים דומים לה פשוט נתנו שיגררו אותם.. אולי זה הביא אותם רחוק אבל אני לא מעריך אותם כשחקנים (לא שזה מעניין אותם או משהו.. חח)

מעניין אותי לדעת מי לדעתך שיחק הכי טוב

והגיע לפיינל 3. (רוצה לדעת אם השמות שלך תואמים את שלי).

Confide In Adam

New member
שאלה קשה...+ ../images/Emo58.gif ל12-14 בתחתית ההודעה

העונות שבהם השחקנים הכי טובים לדעתי (בלי קשר לאם אהבתי אותם או לא) גם הגיעו לפיינל 3 הם: עונה 1: ריצ'ארד וקלי עונה 2: טינה וקולבי עונה 4: קת'י
(שהייתה צריכה גם לזכות לדעתי כי וספיה ונלה היו נראיות) עונה 5: בראיין עונה 6: רוב עונה 8: אני מניח שצריך לתת לרוב ואמבר קרדיט.. אבל זה לא שהם שיחקו טוב, פשוט כל השאר היו יותר מדי מטומטמים כדי להבין מה קורה סביבם. עונה 11: סטפני
ורייף אם זכור לי נכון אז לא ראית את העונות שלא שודרו עדיין בAXN,נכון? אם לא ראית אז ההמשך הוא ספויילר!! עונה 12: אראס
עונה 13: יול ואוזי עונה 14: ארל

../images/Emo6.gif אהבתי על מה שכתבת על רוב ואמבר

מסכימה עם רוב מה שרשמת, על קלי הייתי מתווכחת, לדעתי מקרה של "אין לי מושג איך, אבל נגררתי לגמר". אני הייתי מוסיפה את אית'ן (הוא הזוכה האהוב עלי ביותר), אהבתי מאוד את הדרך בה שיחק. אבל חנה אמרה פעם, ישנה תמימות מסויימת בעונות הראשונות, כי אית'ן לדוגמא, לא נראה לי היה מנצח בעונות המתקדמות. ותודה על ההזהרה, לא הסתכלתי על הספויילר. חג שמח

N B I

New member
תסלחו לי

אבל אני חושבת שגם אמבר היא מקרה של נגררה עד הסוף היא לא באמת שיחקה, היא סובבה את רוב והוא עשה את כל העבודה בשבילה.

Confide In Adam

New member
כל כך לא מסכים לגבי קלי

היא ממש לא נגררה לגמר! להפך, אם זה היה תלוי בשאר היא לא הייתה מגיעה אפילו לפיינל 4!הם הרי רצו להצביע נגדה אבל היא זכתה בחסינויות כל הזמן... קודם כל היא חשבה באופן אסטרטגי עוד מההתחלה כשהיא הציעה לסטייסי או סו (לא זוכר מי מהן) להצביע יחד, אני חושב שהיא עשתה את זה עוד לפני שריצ'ארד אפילו העלה את הרעיון שכל הארבעה יצביעו ביחד. חוץ מזה, היא שיחקה משחק פיזי מעולה (3 או 4 חסינויות אישיות) ולדעתי הגיע לה להיות בגמר, ואפילו לזכות. ואי אפשר להגיד על מישהו אחר ששיחק טוב ממנה (אולי חוץ מריצ'ארד), הרי שבט פאגונג נכחד כי לא היה להם מושג איך לשחק נכון, שון עם שיטת הא"ב האידיוטית שלו בטח שלא חשב באופן אסטרטגי וסו ורודי פשוט היו בברית אז הם הגיעו רחוק. זאת דעתי בכל אופן

snier1991

New member
בוסטון רוב הוא שחקן טיפש באופן הכי קלאסי

שיכול להיות גם אם אתה הרמאי הכי טוב בעולם לא יהיה לך סיכוי כשאתה מרמה בפרצוף היחיד מהסוג הזה שהיה לו סיכוי זה ג'וני פיירפלי וזה אם ליל הייתה בוחרת בו ואז אולי מתוך שנאה אל ליל היו מעדיפים אותו (ספוילר למי שצופה דרך AXN) סתם לשם השוואה עונה 5 רמאי ענק אבל לא שמו לב וזה החוכמה כנ"ל ריצ'ארד יול כריס אמבר וטום(ואל תגידו לי שהוא לא רימא בפרק האחרון הוא שיקר כמו שהוא נשם) אני הכי אוהב שחקנים כמוהם כאלה שמשקרים אבל יכולים להסתתר(רק חשוב לא להתחבאות יותר מדי למשל בקי תחמנית לא קטנה אבל כולם חשבו שהיא לא עשתה כלום כי היא הסתתרה יותר מדי) אלה שמרמים בלי לחשוב איך הם מנצחים סתם טיפשים בעיני נניח רוב ססטרינו או בוסטון רוב או כל השקרנים שלא יודעים לשקר היחיד מהקבוצה הזו שאני אוהב זה ג'ונתן ולו בגלל שהוא לא שיקר כמו שהציגו אותו והיה נראה שיש שם שנאה ממקור אחר לגמרי(כמה שאני לא אוהב להשתמש בקלף הזה כל השנאה כלפי ג'ונתן הסריחה מגזענות)

Confide In Adam

New member
ממש לא מסכים לגבי ג'ונתן

הם שנאו אותו כי הוא בגד בהם והרס להם את הסיכויים להגיע לסוף.

snier1991

New member
הצרחות עליו היו הרבה לפני

מהרגע הראשון אמרו עליו שהוא חושב יותר מדי שהוא רוצה לרמות את כולם ליתר דיוק הקבוצה רצתה להיפטר ממנו מהשניה שהמשחק התחיל והם לא עשו את זה כי לא הייתה להם סיבה הוא עזב רק שהיה ברור שהלבנים יעדיפו את כולם על פניו לפני זה הוא עזב בחזרה כשהייתה את העריקה הגדולה הוא נשאר איתם ולא עשה באלאגן אבל כל הזמן קיללו אותו בקללות מאד מאד הזויות מתחמן נחש שחושב יותר מדי עד עכברוש ביבים ואני באמת שבמקום מסוים הלכתי לאיבוד למאיפה באו הקללות האלה והעסק היותר מוזר הוא האסייאתים לא דיברו עליו מי שדיבר עליו היו השאר וזה עוד יותר הסריח מסיבות שלא נראו כמו המשחק ומה שעוד יותר מוזר זה שהיו רמאים הרבה יותר גדולים שלא דיברו עליהם באותה עונה(אוזי הפסיד אתגר בכוונה ויול תימרן את כל המערכת שם ועשה את זה באופן מאד שקוף) לא יודע הכל הסריח לי שם שהשנאה כלפיו הייתה ממקום אחר לגמרי

snier1991

New member
סנדרה ניצחה עונה כשהיא לא עשתה שום דבר בולט

וזאת הייתה העונה עם הרמאים(חוץ מ2 הרובים שלא היו) הכי גדולים מג'ון ועד ליל שגם מרמה וגם מצפה שירחמו עליה

Fairywitch

New member
זה רע מאוד../images/Emo31.gif

כל העניין זה לראות אנשים כמונו שמתמודדים עם כל זה- ואנשים כמונו זה בד"כ לא דוגמנים. זה ממש מטומטם והורס.

Sole Survivor

New member
גם בהישרדות המקורי...

רוב הקאסט הוא צעירים ודוגמנים בפרט. ראו את עונה 13- יותר מחצי קאסט שם הם על סטייל גולשים מקליפורניה, שניראה שההפקה טיילה בחוף הים והציע לאנשים להשתתף בתוכנית

snier1991

New member
רק עונה 13 היא כזאת

וזה ידוע שזו העונה היחידה שלא היו אודישנים כי הם רצו מגוון אתני ובגלל זה העבודות שלהם הם מאד מוזרים גם המבוגרים(ג'ונתן) היו סופרים מתאגרפות שחקנים דוגמנים אבל באופן כללי זה ממש לא ככה רוב האנשים הם בני 30-45 וזה מאד ברור לעין אומנם רואים את זה יותר על הבנות כי אצל בנים יותר קשה לראות הזדקנות אבל אפשר לראות שהרוב מבוגרים ומספיק שאני אזכיר את טריי טום כריס רודי רופרט שיין יאו מן ג'ונתן ריצ'ארד האץ' רוג'ר ארל הקצין מעונה 9 הבחור שלקח את עונה 5(נו הסוחר מכוניות) זה שסיים מקום שני בעונה 5(נו העצלן) ברוס האסייאתי המשוגע מעונה 13 וזה בשליפה מהירה כל אלה עברו את ה30 וחלקם הרבה יותר מזה וגם הצעירים המצליחים לא היו נראים מדהים(בוסטון,ססטרינו,ג'ון פיירפליי וכו..) ואצל הבנות יש את סנדרה ליל סקוואט טווילה סירי זאת שהטרידו אותה מינית באול סטאר זאת שרימו אותה בעונה 5(נו החברה של הסוחר מכוניות) הזקנה הלא קשורה בעונה 5 שהגיעה ממש רחוק למרבה הפלא כל אלה היו רחוקים מלהיות צעירים יש עוד הרבה פשוט אין לי כוח לחשוב היו כל כך הרבה למרות שמבחינה הגיונית אמורים להיות פחות(כמה זקנים את מכירים שירוצו לאיזה אי?) ויש הרבה גבוליים שאני לא רוצה לזרוק גיל אבל לא נראו צעירים בכלל כמו לקס בובי ג'ון

למעלה