הישרדות הישראלי

חפיפון

New member
המשימה- הישרדות מול מצלמה

האמצעי- צופים מטומטמים בתכנית ``כאילו ראליטי...`` שבצפיה בתוכנית יממנו את התוכנית הבאה. ולמרות שאנו מדינה קטנה שבה כולם מכירים את כולם, אני משום מה לא מזהה את המשתתפים בתוכנית. בכל אופן אם את דוגמנית צרי קשר במסר אישי כדי שחפיפון יעזור לך לשרוד או סתם בשביל שאתעלם מימך. בברכת חג חנוכה שמח, ד``ר חפיפון .

bera32

New member
ליהוק הישרדות-נראה לא משהו

לדעתי הליהוק כמו שהוא נראה מהפרומואים לא נראה משהו. היופי בסדרה הזאת בא מהגיוון באנשים ולא רק גיוון בגיל. החוכמה היא ללהק אנשים ממקצועות שונים מרקעים שונים ולראות איך כל אחד יגיב. זה יגוון גם את חתך הצופים. לדוגמה הייתי רוצה לראות רופא או אחות או עובדת סוציאלית בקאסט.. אנשים שנחשבים לכאלה שמקריבים מעצמם לעזור לזולת וטובי לב ולראות איך הם יתנהגו במשחק שמבוסס הרבה על ההיפך ממה שהם..לדעתי, לראות רופא מנייאק שמשקר לכולם ודופק את כולם הרבה יותר מעניין מלראות קוסונים וקוסוניות שבוע אחר שבוע (למרות שגם זה חשוב)... יעל

bera32

New member
ליהוק הישרדות- לא נראה משהו

לדעתי הליהוק כמו שנראה בפרומו קצת חד גוני. הבסיס של הישרדות נובע רבות מהגיוון, ולא רק בגיל אלה גם במקצועות ורקע.. הרבה יותר מעניין למשל לראות אנשים כמו רופאים, (למרות שבטח אין להם זמן לזה) שהם נחשבים לאינטיליגנטים מאוד אבל גם לאכפתיים וטובי לב, מסתדרים עם העובדה שהם צריכים להתנהג ההיפך ממה שיצפו מהם.. זאת דוגמא אחת שעלתה לי בראש לאפשרות ליהוקית מעניינת, אבל אני בטוחה שיש עוד דוגמאות כאלה..אין בעיה עם קוסונים וקוסוניות, אבל לא כל הקאסט חייב ליהיות כזה. יעל

חבר שבט

New member
צודקת במאת האחוזים

חברת ההפקה של הישרדות "רייף המאירי" הפיקו גם את העונה הראשונה של הדוגמניות, אז הם בטח רוצים לקדם כמה שיותר פרצופים יפים כדי לגזור עליהם אחר כך קופון. פשוט ביזיון! ככה לא עושים הישרדות מהקדימונים ראיתי מעט מאד פרצופים רגילים

N B I

New member
לא כולם

היו כמובן אנשים שנראים טוב... והיופי של הבנות לפי הפרומואים הוא יופי "רגיל" לישראל... תסתובב בחוף תל אביב או במדרחוב ירושלים תראה בדיוק אותו דבר. אני חושבת שיש פחות פנייה של מבוגרים לדברים האלה כי תרבות הריאלטי בארץ נשלטת על ידי צעירים

borogon

New member
אל דאגה

יש טיפוסים מאד מעניינים בקאסט וממש לא כולם דוגמנים ודוגמניות. ערוץ 10 הציגו את זה בצורה לא חכמה לדעתי, אבל זה לא משקף את מה שקורה שם באמת. חוצמזה, בקאסטים של הישרדויות ארה"ב גם יש הרבה חבר'ה שנראים טוב בד"כ וזה לא מפחית מעוצמת העונה.

AlmoGoo

New member
אתם ממהרים לשפוט, חכו עם הדיונים האלה לאחרי

הפרק הראשון. בינתיים ראיתם אולי 5-6 מתמודדים צעירים ויפים, רק להזכיר, יש 20.

vectory

New member
האם יש מבוגרים או רק כוסונים בני 25 ?

דיי מבאס אם ההישרדות הישראלית תהיה במתקונת של הדוגמניות וכוכב נולד אז התוצאה הסופיות פחות או יותר תהיה כתובה מראש, אני מקווה שזה יהיה ממש כמו בארהב וללא שיקולים של כוסונים בגמר , ההתחלה טובה אני מעריצה את גיא זוארץ .

כל הקטע בהשרדות זה הגיוון

לא יודע אם גיוס הרבה דוגמנים יוריד מהרמה של התוכנית, אבל זה בהחלט מרגיז ומקומם.

למעלה