הישרדות ישראל VIP - פרק 4

Seosi

New member

אני חושב שהפרק היה די נחמד. ממש עצבן אותי הנאום הזה של מישל בהתחלה, יש פה יותר מדי מתחסדים. וגם אייל עם "תראו אותי, יש לי וי כחול באינסטגרם"... היה נחמד לשמוע מלונא, היא הייתה ממש טובה במשימת הפרס, ומקווה לראות צד יותר אסטרטגי ממנה בנוסף לכך. אם נעמה מצליחה להביא להדחה של דרור בפרק הבא, אין מילים, פשוט להוריד את הכובע.

סטילהוק

New member
זה ממש לא כוחות

זה ממש לא הוגן ולא כוחות איך שההפקה פיצלה את השבטים, לשבט איפוגו יש יתרון פיזי משמעותי גדול מאוד על שבט קנקאי. ומה פתאום ההפקה מחליטה לפטור את שמחה מהמשימה? הרי עם שמחה הם בחיים לא היו מבצעים את המשימה הזאת. וזה מעצבן איך בכל פעם שההפקה יודעת ששמחה עלולה להוות מכשול לאיפוגו היא פתאום מקבלת פטור מהמשימה, מה שמשאיר את איפוגו עגם ם כוח פיזי גדול וגם ללא כל נטל כבד מול שבט קנקאי. בקצב הזה לקנקאי אין סיכוי מול איפוגו, ואם לא יהיה ערבוב שבטים בקרוב, עוד יהיה פאגונינג של קנקאי.

Seosi

New member
האמת ששמתי לב לזה גם

בקטע עם שמחה במשימה, מראש הם היו צריכים להתאים משימות שמתאימות לכולם. אבל קנקאי גם ניצחו במשימת החסינות הראשונה, ככה שנראה. יש בקנקאי מתמודדים חזקים פיזית.

סטילהוק

New member
מי?

מי חזק יותר ממישל ואייל בקנקאי? אפילו מני יותר חזק שם מכל קנקאי. וג'וזי ממש לא שחקן חזק פיזית, שלא לדבר בכלל על אסף ודרור ששמתי לב שנמנעים תמיד מלבצע משימות מכריעות בשבט קנקאי.
ממש לא אהבתי שנתנו לאורין לבזבז כל כך הרבה זמן יקר על ירי הבליסטרה במטרות ואף בן בקנקאי לא הציע אפילו להחליף אותה מול אייל. ודרור הזה לא עושה כלום, ממש כלום. לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת מציע לבצע משימה מכריעה.
לעומת זאת, לונא מפתיעה לטובה כבר שני פרקים ברציפות.

noamlah

New member
ההפקה מארגנת את המשחק כך שהשבט שהיא רוצה ינצח

ויהיה פאגונגינג על השבט השני שחושבים שפחות אטרקטיבי?

ובכן, אם זה כך זה יהיה סימבולי מאוד כי זו הסיבה שנעמה הגיעה לגמר בפעם הראשונה (נראה שהיא קצת שוכחת מזה) ואז ההפקה התערבה באופן הרבה יותר בוטה

יהיה גם משעשע וסימבולי אם נעמה תגיע לגמר וכל המושבעים יעשו מרד ויצביעו למי שההפקה חושבת שפחות אטרקטיבי מבין השלושה

אבל מי זה יהיה השלישי? ומי יהיה הבוק החביב שייצג את נועם טור כקונטרה לנעמה (שעכשיו דן)?

Seosi

New member
אני לא יודע

אני פשוט חושב שהם רצו לצאת פוליטקלי קורקט פה עם שמחה ולכן המציאו את הסיפור הזה שבדק אותה רופא וזה. אני חושב שעוד מוקדם להגיד שהולך להיות פאגונגינג על קנקאי, הם ניצחו במשימה הראשונה.

לגבי נעמה, אני חושב שבפעם הראשונה היא הגיעה לגמר כי ההפקה התערבה יותר בשביל דן, מה שהיא ומרינה זכו מזה. אבל זה היה ברור שההפקה רצתה שדן ינצח. כל הקטע הזה אז שערבבו את השבטים לפי מין, אבל דן היה עם הבנות בגלל שקר-כל-שהוא, כדי שיהיה חסין מהדחה. נעמה לא הייתה הפייבוריט לנצח, והיא ישבה גם ליד נעם שהיה יותר אהוב ממנה ומדן, ובכל זאת הצליחה לנצח, אז מגיע לה על זה סוג של קרדיט. ציינתי גם קודם, אחד מן ההתערבויות הבולטות פה בעונה היה לאחר שנעמה הודחה וחיכתה בבקתת משא ומתן, היה מאוד נוח שליהיא ועינת, בנות הברית שלה, הגיעו לשם להגיע להחלטה האם להחזיר אותה למשחק. אבל הטוויסט הזה מלכתחילה היה לא הוגן. בינתיים לא מרגיש לי שההפקה מתערבת במשחק יותר מדי בשביל נעמה, עם כבר בשביל ליהיא.

נראה איך יהיו פרקי ההמשך, כך אני חושב שנוכל לשפוט יותר עד כמה מתערבת ההפקה, ובמיוחד בשביל נעמה. מוקדם מדי להכריז עליה כ"דן" החדשה, כי היא באמת משחק טוב.

noamlah

New member
ההפקה התערבה

לטובת כל שבט ג'יבארו (של נעמה) שדאגו על ידי שתי משימות מפוקפקות ששבט שהגיע במיעוט למיזוג יהיה ברוב רק כי זה הלך להם יותר טוב לפי הסיפור שהם תכננו לעונה

וכן, משם נעמה שיחקה הכי טוב אבל עם ההתערבות הגסה הזאת הניצחון שלה מוטל בספק והייתי מצפה שהיא תהיה קצת יותר ענווה לגבי זה כי היא הייתה שם ויודעת שהייתה את ההתערבות הזו

ואני לא אומר את זה הרבה על שחקנים כי זה פחות אכפת לי בדרך כלל אבל קשה לי לצפות בנעמה כי יש לה גישה ממש מגעילה לאנשים
בעונה המקורית שלה שהיא ומארינה ביקשו משחר בגדים להתחמם ואז כשהביאה להם אמרו שזה סמרטוטים מסריחים וכבר עדיף לזרוק לאש
וגם בעונה הזאת ראו ניצוצות מהגישה המגעילה שלה לפי הדרך שביקשה מרותם את הבאף
היא פשוט קשה לצפייה בשבילי

NP23

New member
לא ראיתי אותה

מדברת על עצמה כשחקנית המאה או כאחת הגדולות אי פעם.. רק בהצצה לפרק הבא פעם ראשונה שהתיחסה אל עצמה כמלכה .
היא אומרת שהיא מבינה את המשחק והם לא שזה פשוט..נכון ..
ולא בגלל הזכייה שלה בהכרח
&nbsp
גם לדעתי זה הדמות שלה ולשם כך היא באה בתור זו שזכתה
אז לשם מכוונים בעריכה שלה ובטסטות שלה

Seosi

New member
מבין אותך

אני זוכר שנעמה כן ארגנה את ההדחה של ויקה אבל היא התייחסה אליה ממש מגעיל. שחר בכלל מסכנה וצריכה הזדמנות נוספת, כי היא כן ניסתה לשחק, רק לא היה לה עם מי. אני מקווה לפחות שהיא יותר התבגרה מאז. בת'כלס, לצערי, אני לא הכי אוהב את רוב הזוכים בהישרדות הישראלית. אני עדיין זוכר איך בשבקין וגיא התייחסו לנסרין בגזענות בעונה השנייה, וכך גם אירית בעונה שהיא נצחה. אריק ממה שאני זוכר הוא היה סבבה, ואין לי מושג לגבי שי מהעונה השלישית. איתי גם כן לא עשה משהו אישי נורא וגם שיחק לא רע ממה שאני זוכר. טילטיל וענבר אמנם לא התנהגו בבריונות או גזענות או משהו כזה, אבל אני אוהב את הזכייה שלהם. אריק

Seosi

New member
נשבע שזאת הייתה טעות!!!!!!!

רציתי לכתוב שאמנם הם לא התנהגו בבריונות או גזענות אבל לא אהבתי הזכיה שלהם. חחחחחחחחח אין לי מושג איך פספסתי את זה

Seosi

New member
הלחצתי גם את עצמי

ממש לא אהבתי את הונדורס, אבל אני חושב שלעמרי הכי הגיע לזכות, הוא היה די אנדרייטד. עונה ממש גרועה לטעמי.

בפאלאוון מענבר ממש התאכזבתי, יותר מדי התחסדויות, בעיקר לקראת הסוף. למעיין הכי הגיע לנצח, וזה לא שהיא שיחקה משחק מושלם, אבל היא היחידה שלא הודחה בגמר. שאני אומר התחסדויות אני לא מבקר אותה כבנאדם, אלא איך שהיא שיחקה. חשוב לציין שאני לא זוכר את בשבקין מתנהג בגזענות בפעם השניה ששיחק, אבל ממש זכור לי לרעה ההתנהגות שלו בעונה השניה, אבל אני כמובן לוקח בחשבון שהוא וגיא התבגרו מאז. ת'כלס, אם אני צריך לדרג את הזוכים של ישראל (חוץ משי כי לא ראיתי עדיין את הפיליפינים ולא יודע עם כדאי לראות) זה היה נראה ככה:

1. אריק
2. איתי
3. נעמה - ת'כלס הייתה אצלי מקום שני, אבל נועם צודק בדברים שרשם.
4. בשבקין - זה שהוא ממוקם יחסית גבוה לא אומר שהוא שיחק משחק כזה טוב. אני לא זוכר למען האמת.
5. אירית - אני זוכר שהיו שמועות שהיא שיחדה חלק מן חברי המושבעים שיצביעו לה לא?
6. טילטיל
7. ענבר - אין מה לעשות, היחידה שהודחה מבין כולם.

noamlah

New member
תכלס

רוב הזכיות בעייתיות
נעמה - כבר אמרנו
אריק - ההפקה שיחדה את יואב לפרוש בטוויסט חד פעמי
בשבקין - הרבה לפני שהגמר שודר הופץ התסריט שלו עם כל הדיבורים של המושבעים מילה ומילה ובסוף כתוב שגיא אומר "מזל טוב בשבקין לך למשפחה שלך". אולי הפאדיחה הכי גדולה שלהם
אירית - שיחדה את המושבעים לעבוד אצלה

גם במקרה של שי המושבעים הדליפו שהיה לחץ גדול מאוד מצד ההפקה לגרום להם להצביע לתומי וזה נפסק כשהם איימו עליהם שאם הם לא מפסיקים עם זה הם מפרים חוזה ולא משתפים פעולה עם הגמר

Seosi

New member
כל הדיון הזה רק גורם לי לשנוא את ההישרדות הישראלית עוד יותר

קודם כל, בלונדי211 צודק, היו גם שמועות של שוחד לגבי שי
לגבי יואב, אני זוכר את הטוויסט הזה, הוא היה מנצח את אריק? כי כביכול, אריק הצליח לנצח את מירית שנחשבה לנשמה טהורה במשחק.

לגבי בשבקין, בדקתי עכשיו במאקו וזה נכון, גם היה את הקטע שצילמו את מעיין אוכלת צ'יפס
אני באמת לא יודע מה עונה יותר גרועה, הרביעית או החמישית. אני לא זוכר שהיו התערבויות בולטות לאיתי, טילטיל או ענבר. בעונה של איתי בכלל היו התערבויות בשביל אושרי ותורג'מן, ועדיין הצליח לנצח. זה למה אני לא יכול להוסיף אותם לדירוג הכללי שלי של המנצחים מאמריקה ואוסטרליה. אני לא אתמם. ברור לי שישנם סיכויים מאוד גבוהים שגם שם היו התערבויות הפקה פה ושם. אבל פה זה ממש בולט ההתערבויות, שהם אפילו לא מנסים להסתיר את זה. בא לי שאיך שהוא מתמודד/ת יצליח לנצח בלי התערבויות של ההפקה. כבר בפרק הראשון של העונה הזאת ראו התערבות עם נעמה בבקתת המשא ומתן ושמכול האנשים באי, ליהיא ועינת הגיעו לשם. אני באמת לא מבין איך הישרדות מצליחה להתחמק מזה, מכול ההתערבויות האלה לעיני הקהל.

סליחה על החפירה חחח, אבל זה ממש מרגיז. נקווה שזה יתמתן במהלך העונה.

סטילהוק

New member
לאיתי ועוד איך היתה התערבות בוטה מאוד של ההפקה לטובתו

אל תשכחו שהוא היה ככה קרוב להיות מודח במועצת השבט ואז פרסטר העלוב משום מקום הציל אותו. מקריות? ממש לא נראה לי. קודם כל איתי פגע בפרסטר שדיבר כל הזמן על נקמה ודבר שני מה בדיוק פרסטר חיפש באותה מועצת שבט גורלית שהוא בכלל לא היה אמור להיות חלק ממנה?

Seosi

New member
וואו, שכחתי מזה...

אני ממש מחזיק אצבעות לזוכה ראוי או ראויה העונה, בלי שטויות של ההפקה. אני יודע שזה עוד מוקדם, אבל כמוך גם לונא מתסמנת אצלי לטובה. בנוסף לאלכסה, עינת ושקד משום מה שלא קיבל זמן מסך אבל נראה שחקן מתון. עדיין חושב שנעמה שחקנית טובה, אבל נועם העלה המון נקודות טובות.

למעלה