הישרדות ישראל VIP - פרק 4

noamlah

New member
חוסר במדיניות או מדיניות אחרת לגבי פסלון חסינות

זה לא התערבות
התערבות זה עם גיא היה אומר שבגלל שהיום השמיני במרץ וזה יום ההולדת של איתי כל הפסלוני חסינות שמשתמשים בהם עוברים אליו
משהו, טוויסט שההפקה שמה שרירותית במקום כלשהוא דווקא כשזה מתאים ועוזר רק למתמודד אחד או קבוצת מתמודדים מסויימת וכשזה מפסיק לעזור להם הטוויסט נפסק
כמו צמיד ויטו בשלב השבטי
כמו משימה שפתאום יכולה למחוק שני קולות

עכשיו, אתה יכול להגיד שאף פעם לא קרה שהרשו לגנוב פסלון, נכון
מצד שני גם לא ראינו בהישרדות ישראל אף חוק שאוסר לגנוב פסלון
לא הייתה מדיניות לגבי זה או חוק מיוחד וכשאין חוק מיוחד למשתתפים יש שיקול דעת
כמו שאין חוק מיוחד ש"מותר לבנות בריתות", המתמודדים מסיקים שזה מה שצריך ואכן סוניה המודחת הראשונה מאוד הופתעה מכך
פסלון נגנב גם בגרסה של דרום אפריקה כי גם שם לא הייתה מדיניות לגביו

ובאופן כללי אני בעד, מצאת פסלון, שמור עליו, שים אותו עליך, בתחתונים, בתיק ששמור עליך על הגב, בידיים אחוז באגרוף, שמור עליו
ואם לא שמרת עליו והשארת אותו בשטח אז בעיה שלך
אבל זו הדיעה שלי, בכל מקרה מה שנראה לי שלגבי הפסלון נותנים לכל גרסה לקבוע את המדיניות שלה לגבי אם אפשר לגנוב אותו או לא

מה שכן, מעניין אם תורג'י היה לוקח פיזית לבוקי את הפסלון מהיד לפני שהיה נותן לגיא (כמו שאמר שהתכוון לעשות כשהתארח בוילת המודחים השבוע) האם אז לפי ההפקה הפסלון כבר היה נחשב של תורג'י והוא היה יכול להשתמש בו?
לי אישית נדמה שכן, זה היה יכול להיות משעשע

סטילהוק

New member
באמת? ואתה באמת מאמין בזה? אם כך בוא תגיד לי

איך זה שמאז אותה עונה לא היתה עוד גניבת פסלון חסינות באף עונה של הישרדות?

ואיך זה שדווקא שיקיר ההפקה שגב היה בסכנת הדחה זה קרה וההפקה התעלמה מזה כאילו זה לא קרה בכלל?

תסלח לי מאוד, אבל אני לא קונה את זה. לא קניתי גם אז ובטח לא קונה עכשיו.
אותי לא עשו עם האצבע.

noamlah

New member
קודם כל

יכול להיות שעשו שינויים מאז, גם עברו זכייניתש

דבר שני גם אם לא שינו את המדיניות זה דבר שרוב המתמודדים לא יעשו כי מעט מאוד מסוגלים להתמודד עם הבקלאש של זה
בוקי, בוא נגיד את זה כך אחד ש'אין לו אלוהים' וגם השניים מדרום אפריקה שגנבו היו כאלו שלא ממש הראו מצפון
רוב המתמודדים לא יעשו את זה, בעיקר אלו מהעונות האחרונות הישראליות שהתפחלצו מזה ש"מישהו שבר מילה"

ובכל מקרה זה מהלך שהוא חכם רק במקרה ואתה נמצא בקצה ויודע בוודאות שתודח בלעדיו
כשאתה במצב טוב במשחק זה מהלך מטומטם שמוריד אותך למטה

B R A Y E R

New member
מנהל
סטילהוק אני שם לב שהזכרון שלך לא משהו לגבי עונות ישנות

ממליץ לך לפתוח ויקיפדיה לפחות לפני שאתה רושם טעויות עובדתיות
איתי שגב לא קיבל אף קול לפני המיזוג (כך שהטוויסט שהעביר את פרסטר לשבט של שגב לא "הציל אותו" כי לא היה מה להציל. אושרי כהן הודח פה אחד, אחריו הודחה נטלי דדון שהייתה בת הברית הכי קרובה של שגב בגלל האליל שיוליה מצאה, ואחריו פרסטר שהיה ללא שום ספק בן הברית של שגב הודח אחרי תיקו)
&nbsp
לגבי הפסלון הגנוב - זה הציל את בוקי מהדחה לא את שגב.
&nbsp
ללא ספק כל הטוויסטים שהיו במשחק עבדו לרעתו של שגב והברית שלו (כמו ה"עונש" שקיבלו כל מי שנפלו ראשונים במשימה, שזה תמיד היו שגב או בני בריתו שהיו חלשים יותר פיזית, או כמו "צמיד הוטו" שבכל הדחה במיזוג היה על היד של בני בריתו של שגב)
&nbsp

סטילהוק

New member
תאמין לי שאני ממש לא צריך את ויקיפדיה בשביל לזכור

את מועצת השבט ההיא של עונת ה VIP ששגב זכה בה שכל כך התעצבנתי בה על מה שפרסטר אויבו המושבע של שגב עולל, כשהיה כבר ברור לכולם שגורלו של שגב נחתם. זו אחת ממועצות השבטים הכי שנואות עלי בתולדות הישרדות.

סטילהוק

New member
תיקון: צפיתי שוב בפרק 13 הזכור לי לרעה מהישרדות VIP

ומסתבר שלא פרסטר הציל את שגב באותה מועצת שבט מכורה, אלא תורג'י והשבט השני שהצביעו פה אחד להעביר לו את שרשרת החסינות, למרות שפרסטר יוליה ובוקי חברי שבטו של שגב החליטו פה אחד להדיחו, ואם לא אותה התערבות בוטה של ההפקה שהביאה את השבט השני ולא רק כצופים מהצד באותה מועצת שבט אחרונה לפני מיזוג השבטים, אלא אף כמי שיצביעו למי מחברי השבט היריב הם מעניקים את שרשרת החסינות שתמנע מחברי שבטו להצביע להדיחו, שגב היה מודח באותו ערב בדרכו לאי התקווה, וספק רב אם היה מצליח לנוכח כוחו הפיזי העלוב לחזור משם למשחק.

לא יודע למה, אך כבר שנים תקוע לי משום מה בראש שפרסטר אויבו המושבע של שגב, למרות שהם היו חברים בתחילת העונה, עד שלפרסטר נמאס מרודנותו של שגב והשפטתו על ידו כל הזמן, זה שהציל את שגב באותה מועצת שבט שהיא אחת ממועצות השבט הכי שנואות עלי בתולדות הישרדות, בשל התערבותה הכל כך בוטה של הפקת הישרדות במשחק, עם הטוויסט הכל כך מעצבן שנועד כולו להצלת שגב מהדחה בטוחה מהמשחק, בעוד שדווקא פרסטר היה זה שהודח מהמשחק באותו ערב גשום, בשל אותו טוויסט מעצבן של ההפקה, מה שהשאיר את שגב במשחק ואף הביא אותו למיזוג השבטים עוד באותו ערב גשום, כששני השבטים התאחדו וחגגו ונשארו לישון שם.

אז אמנם טעיתי לגבי פרסטר כמצילו של שגב, כי בכל זאת עברו מאז כבר 7 שנים לפחות, אך לא טעיתי בהתערבות הבוטה של ההפקה באותה מועצת שבט ארורה וגשומה שבה פרסטר הודח לאחר דו-קרב אש מול בוקי שניצח אותו בה, ושגב ניצל מהדחה בטוחה.

אז איך אפשר להגיד שלא היתה התערבות בוטה של ההפקה לטובת שגב עם טוויסט כל כך ברור ומעצבן שנועד כולו להצלתו מהדחה בטוחה שכל חברי שבטו כבר התכוונו להדיחו פה אחד?

ולמי שלא זוכר, פספס או לא ראה, תצפו בעצמכם בפרק 13, הפרק שבסופו התקיים מיזוג השבטים של העונה.

Seosi

New member
האמת שנקודה טובה

הם גם סוג של עשו את זה עם ג'ני מהונדורס, שגם אותה אהבתי. נראה לי פשוט צריך להסתכל על המנצחים מי קיבל הכי פחות עזרה מההפקה חחח.

ווהווו

איזה כיף שהשבט הצהוב ניצח שלוש משימות רצופות הפרק

מצטער, אבל מצידי אפשר להעיף את כל השבט האדום (אולי חוץ מעינת).
השבט הצהוב הרבה יותר מעניין, למרות שעדיין יש כאלה שלא קלטו שהם באו להישרדות.
דווקא בגלל זה לדעתי, נעמה צריכה קצת להוריד פרופיל ואם כמעט כולם בשבט שלה
מעדיפים למשל לתת לשבט השני אש/אוכל/וואטאבר אז עדיף לא ללכת יותר מדי נגדם
כי זה בסוף יתנקם בה.
העיקר שבינתיים הם לא צריכים ללכת למועצה!!
אפשר כבר לומר שלום לאורין?

Seosi

New member

חוץ מעינת, גם לונא מאוד בלטה לי לטובה הפרק מקנקאי. ושקד אף על פי שלא הכי מראים אותו נראה אחלה, וגם אירה, אבל נצטרך לחכות לפרק החמישי. זה רק אני או שהליהוק הנשי יותר חזק מהליהוק הגברי העונה?

למעלה