חוסר במדיניות או מדיניות אחרת לגבי פסלון חסינות
זה לא התערבות
התערבות זה עם גיא היה אומר שבגלל שהיום השמיני במרץ וזה יום ההולדת של איתי כל הפסלוני חסינות שמשתמשים בהם עוברים אליו
משהו, טוויסט שההפקה שמה שרירותית במקום כלשהוא דווקא כשזה מתאים ועוזר רק למתמודד אחד או קבוצת מתמודדים מסויימת וכשזה מפסיק לעזור להם הטוויסט נפסק
כמו צמיד ויטו בשלב השבטי
כמו משימה שפתאום יכולה למחוק שני קולות
עכשיו, אתה יכול להגיד שאף פעם לא קרה שהרשו לגנוב פסלון, נכון
מצד שני גם לא ראינו בהישרדות ישראל אף חוק שאוסר לגנוב פסלון
לא הייתה מדיניות לגבי זה או חוק מיוחד וכשאין חוק מיוחד למשתתפים יש שיקול דעת
כמו שאין חוק מיוחד ש"מותר לבנות בריתות", המתמודדים מסיקים שזה מה שצריך ואכן סוניה המודחת הראשונה מאוד הופתעה מכך
פסלון נגנב גם בגרסה של דרום אפריקה כי גם שם לא הייתה מדיניות לגביו
ובאופן כללי אני בעד, מצאת פסלון, שמור עליו, שים אותו עליך, בתחתונים, בתיק ששמור עליך על הגב, בידיים אחוז באגרוף, שמור עליו
ואם לא שמרת עליו והשארת אותו בשטח אז בעיה שלך
אבל זו הדיעה שלי, בכל מקרה מה שנראה לי שלגבי הפסלון נותנים לכל גרסה לקבוע את המדיניות שלה לגבי אם אפשר לגנוב אותו או לא
מה שכן, מעניין אם תורג'י היה לוקח פיזית לבוקי את הפסלון מהיד לפני שהיה נותן לגיא (כמו שאמר שהתכוון לעשות כשהתארח בוילת המודחים השבוע) האם אז לפי ההפקה הפסלון כבר היה נחשב של תורג'י והוא היה יכול להשתמש בו?
לי אישית נדמה שכן, זה היה יכול להיות משעשע
זה לא התערבות
התערבות זה עם גיא היה אומר שבגלל שהיום השמיני במרץ וזה יום ההולדת של איתי כל הפסלוני חסינות שמשתמשים בהם עוברים אליו
משהו, טוויסט שההפקה שמה שרירותית במקום כלשהוא דווקא כשזה מתאים ועוזר רק למתמודד אחד או קבוצת מתמודדים מסויימת וכשזה מפסיק לעזור להם הטוויסט נפסק
כמו צמיד ויטו בשלב השבטי
כמו משימה שפתאום יכולה למחוק שני קולות
עכשיו, אתה יכול להגיד שאף פעם לא קרה שהרשו לגנוב פסלון, נכון
מצד שני גם לא ראינו בהישרדות ישראל אף חוק שאוסר לגנוב פסלון
לא הייתה מדיניות לגבי זה או חוק מיוחד וכשאין חוק מיוחד למשתתפים יש שיקול דעת
כמו שאין חוק מיוחד ש"מותר לבנות בריתות", המתמודדים מסיקים שזה מה שצריך ואכן סוניה המודחת הראשונה מאוד הופתעה מכך
פסלון נגנב גם בגרסה של דרום אפריקה כי גם שם לא הייתה מדיניות לגביו
ובאופן כללי אני בעד, מצאת פסלון, שמור עליו, שים אותו עליך, בתחתונים, בתיק ששמור עליך על הגב, בידיים אחוז באגרוף, שמור עליו
ואם לא שמרת עליו והשארת אותו בשטח אז בעיה שלך
אבל זו הדיעה שלי, בכל מקרה מה שנראה לי שלגבי הפסלון נותנים לכל גרסה לקבוע את המדיניות שלה לגבי אם אפשר לגנוב אותו או לא
מה שכן, מעניין אם תורג'י היה לוקח פיזית לבוקי את הפסלון מהיד לפני שהיה נותן לגיא (כמו שאמר שהתכוון לעשות כשהתארח בוילת המודחים השבוע) האם אז לפי ההפקה הפסלון כבר היה נחשב של תורג'י והוא היה יכול להשתמש בו?
לי אישית נדמה שכן, זה היה יכול להיות משעשע