הישרדות ישראל VIP - פרק 4

Seosi

New member
צודק

הנה הכתבה
ואני עוד באתי להכתיר אותו לזוכה הכי טוב בהיסטוריה מבלי לראות אפילו את התכנית אם ההפקה ניסתה להביא לניצחונו של טומי, אבל אם הוא באמת שיחד את המתמודדים...
אני עדיין חושב שאריק הוא הזוכה הישראלי הטוב ביותר. אפילו עם הפרישה של יואב לטובת מכונית. אני לא יודע עד כמה זה בטוח שאריק היה מפסיד לו, כי הוא הצליח לנצח את מירית, שכולם אהבו.

noamlah

New member
אם היית רואה את העונה

היית רואה ששי לא היה צריך לשחד את המושבעים כי לפי מה שנראה מי שהצביע לו היה מאוד צפוי שיצביע לו
בין אם זה מתוך אהדה אליו או בין אם זה כי זה בחירה "בין שני רשעים" והעדיפו אותו על פני טומי
הגמר הזה של שי מול טומי היה מאוד דומה לגמר של אריק מול מירית באותם יחסים אבל הגמר היה הרבה פחות מפתיע מהגמר של אריק ומירית

בניגוד לאורית שאנשים שלא דיברו איתה מילה פתאום בגמר מכנים אותה מלכה ומעריכים אותה
וגם במקרה של אורית היה לה מה להציע, הרי אי אפשר להציע כסף בתמורה להצבעה כי דיי בקלות אפשר לעלות עליך
לאורית יש עסקים מצליחים ועבודות זוהרות ובזה היא שיחדה את המושבעים
ראו בגיא פינס שאחד שהיה ספר שם עובד אצלה
וגם הראו אותה יושבת לפגישה שנראית פגישת עסקים עם אחד המושבעים (לא אותו אחד) ואז כשראה אותם עם המצלמה סילק אותם
כך שבמקרה של אירית זה יותר אמין מסתם כתבה

ובמקרה של יואב מאמין שהוא היה מנצח וגם מזה ההפקה פחדה
כי מהתגלגלות הדברים עד לפיינל 4 הוא באמת יצא עריכתית יותר יבש ולא אטרקטיבי ביחס לאריק ומירית

יש הבדל בינו לבין מירית כי קודם כל הוא הצביע עם השבט שלו ולא אכזב כמו מירית
ודבר שני בניגוד אליה הוא התבגר ככל שהזמן עבר והבין שמדובר במשחק ויש לו הדחה אחת מאוד גדולה לקחת עליה קרדיט בלי ספק שזו הדחת איתי (מירית ניסתה לקחת קרדיט על הדחת אופיר אבל לא ממש הצליחה)

Seosi

New member
אין לי כבר מה לומר חחחחח

חוץ מזה שאני שונא את ההפקה הישראלית. אני עדיין נותן לעונה הזאת הזדמנות כי אני לא לומד מן העבר...

אורישקי

New member
סיכמת יפה

ולגבי שגב - ההפקה ממש לא התערבה לטובתו - אל תשכח שההפקה הרסה לשגב כל כך הרבה במשחק עם הקולות הכפולים והביטולי קולות שבעצם נתנו לברית הברנז'ה יתרון מספרי ענק על השבט של שגב למרות שהם באו במיעוט, ואת זה ששגב מראש איבד את השליטה בשבט בגלל שיוליה פלוטקין קיבלה מפה לאליל כדי להשתמש בו על בוקי. הוא אולי הזוכה שהכי הצליח לנצח את ההפקה.
לגבי שי - הוא אכן היה מנצח לדעתי בכל מצב בגמר - גם מול טלכו לדעתי. (אין על קווין ליאורה
)
ולגבי טילטיל - רק ה4 אנשים האלה בגמר הייתה התערבות מספיק גדולה

Seosi

New member
אני מנסה לעשות לעצמי קצת סדר לגבי הזוכים

1. נעמה - ההפקה התערבה הרבה במשימות בשביל שהשבט שלה ינצח ויגיע לאיחוד עם רוב, בעיקר בשביל שדן ינצח. למרות זאת, היא הצליחה לנצח אותו ואת נועם החביב על כולם.
2. אריק - שיחק משחק אסטרטגי מאוד טוב, אבל השוחד כלפי יואב כדי שיפרוש מהמשחק בפיינל 4 די הורס מהזכייה שלו (למרות שזה היה נטו החלטה של שלו).
3. שי - כמו שרשמתי, לא ראיתי את העונה, וכבר דיברנו על השמועות על השוחד, אבל כמו שנועם רשם, הכל בגדר שמועות וכנראה שלא עשה זאת כי לפי ממה שאני מבין מפה הוא היה מנצח נגד כל אחד.
4. בשבקין - פורסם תסריט של כל המושבעים. בנוסף, היו שני משימות שהמפסיד/ה מודח פלוס אי הגאולה והדחת הקהל. מצחיק שגם פה שההפקה בכל זאת דחפה לניצחון של דן הוא הפסיד

5. אירית - אין לי מושג איך היא ניצחה כי היא נקלעה להמון מריבוצ כך שלא שיקחה חברתי, וגם לא זוכר שעשתה משהו אסטרטגי שיצדיק את זכייתה, לכן הסיפור על השוחד הגיוני (עונה זוועה).
6. איתי - ההפקה ממש התערבה בשביל אושרי ותורג'י, ופחות לאיתי כשחושבים על זה. אני מבין מדוע חלק מהאנשים לא אוהבים את סגנון המשחק שלו (בעיקר לקראת הסוף) אבל הוא היה צריך להתמודד עם על זה וההצלה של בוקי.
6. טילטיל - פיינל 4...הניצחון הוגש לו על מגש כסף.
7. ענבר - ת'כלס, לא זוכר שההפקה יצאה מגדרה כדי שהיא תנצח, אבל הא כבר הודחה פעם אחת במשחק, סיבה מס]יק טובה לא להצביע לה לניצחון.

סליחה על החפירות חחחח.

noamlah

New member
אבל מצד שני ענבר הודחה

בגלל התערבות הפקה לטובת שגיא ומעיין שהחליטו פתאום לשים צמיד ויטו בשלב השבטי בזמן שאף פעם לא שמו אותו שם, גם לא בעונה הזאת חוץ מפה
ולכן היה אתגר אש ולא מעיין מודחת 3-2
ואני לא מאוהדיה של ענבר אבל מעדיף אותה על פני יוסי, שגיא ומעיין שההפקה התערבה בשבילם גם במקרה הזה וגם במקרה של האליל שרק יוסי יכל למצוא שהציל אותם במיזוג

ועם כל הסלידה שלי מטילטיל אם כבר בהונדורס ההתערבות הפקה נטתה יותר לצד גברת ציפציף והחבר שלה הזומבי שהיו אמורים להיות בחוץ כבר בשלב השבטי ולא להגיע למיזוג

Seosi

New member
אני יודע שההפקה יותר התערבה בשביל מעיין

אבל גם שענבר שיחקה, היא עשתה טעויות, גם כן נקלעה לריבים ואני לא אוהב להגיד את זה כי אני יוצא רע, אבל התחסדה רוב המשחק. גם לא מבין למה לא הצילה את מיכל. להגנתה, היא הייתה יותר שחקנית אסטרטגית מטילטיל ומאירית ובשבקין. אם לוקחים את זה בחשבון, שענבר ניצחה אף על ההתערבויות לברית של יוסי/מעיין/שגיא אז אולי באמת לא הוגן שאדרג אותה אחרונה. אני צריך לחשוב על זה חחח.
&nbsp
לגבי טילטיל, אני יודע שהתערבו בשביל לירון ועומר, אבל עדיין לעומר ממש הגיש לנצח, יותר מכל השלושה שישב איתם בגמר. וזה לא שהוא היה שחקן אסטרטג שההפקה שמו לו מקלות במשחק, כי הוא גם היה יקיר ההפקה.

סטילהוק

New member
ההפקה לא התערבה בשביל מעיין, כי אם היתה מתערבת בשביל מעיין

היא היתה זוכה, ולא כחביבת הצופים, אלא במיליון.

Seosi

New member
אני ממש בספק שהיא הגיעה לגמר ללא התערבות כלשהי

היא אחרי הכל עובדת בשביל מירי רגב.

noamlah

New member
לא קשור מירי רגב

קשור עובדות
התערבות (לפחות מבחינתי תקנו אותי אם אני טועה) - טוויסט שמופיע באופן שרירותי באופן חד פעמי על ידי ההפקה במקום מסויים במשחק שבדרך כלל לא מופיע בו ועוזר לאדם מסויים או לקבוצה שלו

צמיד ויטו בשלב השבטי שהציל אותה מהדחה - התערבות
משימת חסינות שבטית שנתנה לה חסינות רק כי השתתפה בה - התערבות
אליל חסינות שרק יוסי יכל למצוא ששמו לו באי הגאולה - התערבות

הייתי שם גם את הבחירה של יוסי כ"זה שהכי לא מגיע לו להיות בשבט" שהביא לו את האופציה הראשונה למצוא אליל כהתערבות כי אם נעשה את המטמתיקה במצב ההתחלתי של השבט הוא היה זה ששלט שם
אבל אהיה נחמד במקרה הזה

Seosi

New member
התכוונתי שסביר שהתערבו בשבילה בגלל הקרבה למירי רגב

אני בספק אם הם היו עושים את אותו הדבר בשביל ורד, לדוגמא. הם ידעו שמעיין=רייטיניג. והקרבה שלה לרגב רק הביאו להתערבויות האלו. בהתחלה התאכזבתי שהיא לא ניצחה על פני ענבר, אבל אני לא יכול לתמוך בניצחון שלה עם כל ההתערבויות האלה.

אורישקי

New member
אין קשר, גם בשביל דן מנו התערבו

והוא לא זכה באף אחת מהעונות.....
אני מת על מעיין והיא הייתה הפייבוריטית גם שלי ממה שראיתי אבל הטוויסטים של ההפקה עזרו לה מאד.

noamlah

New member
ולהפקה יש שליטה מאוד קטנה על מי יהיה הזוכה

יש שליטה מאוד גדולה על מי יגיע לגמר ותכלס זה גם בגדול מה שבעיקר אכפת להם כי זה מביא צופים ואס אמ אסים, הזוכה זה כבר האפטראפקט כשהאירוע נגמר
שזה משנה להם אבל פחות

אם נסתכל רק מבחינת הזוכים לפחות בעונות הראשונות ניצחו האנטי גיבורים של ההפקה לעומת היפים והנכונים והטובים ששיווקו בפרומואים
הראשון שהתאים לנרטיב של ההפקה גם מבחינת הזכייה זה בשבקין

noamlah

New member
אה וגם

הטוויסט שמעיין מקבלת חסינות אוטומטית רק בגלל שנבחרה להשתתף באתגר (על ידי החברים שלה) והפסידה בו
טוב, הישרדות ישראל זה באמת לא משהו שאני גאה בזה שאני מתמצא בו

noamlah

New member
ואם אתה מוצא את ישראל-פיליפינים איפהשהוא

אז תראה אותה
עונה מעולה, גם ביחס לעונות בינלאומיות

B R A Y E R

New member
מנהל
תיקון לגבי העונה הראשונה

השבט של נעמה הגיע במיעוט של 5-6 למיזוג
ההתערבות הייתה בסגנון של משימות וטו כפולות דווקא רק ב2 מועצות השבט הראשונות של המיזוג, משימות באופי שהותאם לאנשים מסוימים לעבור אותו

סטילהוק

New member
ההפקה ועוד איך התערבה ובבוטות הכי שקופה לעין לטובת שגב

שגב היה אמור להיות מודח בטוח באותה מועצת שבט שמשה פרסטר שנשבע שינקום בו השתתף בה, למרות שהוא לא היה אמור בכלל להשתתף בה, והוא זה שהציל אותו בסופו של דבר. כבר כשפרסטר השתתף באותה באותה מועצת שבט נדלקה לי נורה אדומה למה הוא מחפש שם בכלל. ורק כשהוא הציל את איתי שגב מהדחה בטוחה באותה מועצת שבט, הבנתי למה ההפקה הביאה אותו לשם.

גם גניבת פסלון החסינות, דבר שלא קרה באף עונה, שההפקה פשוט התעלמה ממנה לחלוטין, נועדה להציל את שגב יקיר ההפקה ולהביאו לגמר. כי ללא אותה גניבת פסלון חסינות של ענת הראל ע"י בוקי נאה שזכתה להתעלמות מוחלטת מצד ההפקה הישראלית של הישרדות, שגב לא היה מגיע בכלל לגמר. שלא לדבר על זוכה בו.

Seosi

New member
אבל הם היו באותו שבט

ואף היו ביחד באותה ברית, הדיחו את אושרי, ושניהם הצביעו לבוקי שיוליה נתנה לו את פסלון החסינות. עד שהוא החליט להתהפך עליו משום מה. הגיבת פסלון החסינות, כן אני מודה שזה היה אמור להיות נגד החוקים. אבל ההפקה ממש הייתה בעד של תורג'י ואושרי.

למעלה