הישרדות סין 1506

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif + פרומו לפרק הבא

וואו. וואו ועוד וואו אחד. אולי הפרק הכי מרתק ומעניין בהיסטוריה של התכנית. כל כך הרבה פעמים חייכתי בפרק הזה - החל מהתכנית הגאונית של טוד, עד הסלפסטיק המטורף שהלך סביב מציאת האליל - מה בער להם לחשוף אותו שאר כולם נמצאים באזור ועוד פרוסטי ממש שם. טוד הזה כמה שהוא גאון לפעמים פשוט אובר-חושב ומשחק במיוחד הפליפלופים שלו סביב ז'אן רובר והוא חייב את הקרדיט לאמנדה שעשתה נכון וכנראה איכשהוא הצליחה לשכנע להעיף את שריה. פיי לון היו במצב בו הם רק יכלו להפסיד. הפסד בכוונה יגרור לכך שג'יימס משתמש באליל ואחד מהשלושה הולך הביתה. נצחון שלהם בחסינות אומר שפרוסטי ושריה בסכנה. העדפתי את האפשרות השניה - יהיה הרבה יותר מעניין לא לראות את האליל משוחק בשלב כזה מוקדם - חשבתי שיהיה צ'אנס שג'יימס יחזיק ב-2 האלילים אבל בפרומו מראים את אריק מחזיק בו ככה שאני לא יודע מה בדיוק קורה. כצפוי מיזוג בפרק הבא - אני בעד. המתכון הקלאסי של 16 שורדים, בלי אי גלות ומיזוג ב-10 פשוט עובד. הטרייבל היה מרתק - אהבתי את שריה - האופי שלה הוסיף המון למשחק ונראה מה יקרה עם קורטני שהייתי בטוח שכן מסתדרת מעולה בשבט עם טוד ואמנדה אבל מסתבר שהייתה הרבה יותר קרובה לשריה מאשר לשאר. אם העונה הזו תמשיך בקו הזה היא ללא ספק מסתמנת לאט לאט כעונה הכי טובה אי פעם (כן - גם יותר מאיי הפנינה).

LOVEtheMcMAHONS

New member
תיקון ../images/Emo58.gif

הכוונה לג'ון הו - הם היו במצב של הפסד-הפסד. עכשיו שיש מיזוג ב-6 לעומת 4, זה על הנייר לא נראה כמו המצב הכי מעניין, אבל שיש 2 אלילי חסינות + חסינות אישית, זה מוביל להמון אפשרויות ומצבים מעניינים. אם אנשי פיי לון לא יודעים אצל מי האליל (בהנחה שהאליל הנוסף לא יפול גם לידיו של ג'יימס) - תהיה פה פסיכולוגיה מטורפת וניחושים מי לדעת ג'ון הו יהיה המטרה של פיי לון ולו הם יתנו את האליל (בערך כמו שהיה עם מוקי/אלכס/אדגר - שלא הצליחו לנחש).

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אכן היה פרק מעולה. באמצע הפרק כבר חשבתי שאמנדה וטוד own the game בשלב הזה, אבל קורטני הרבה יותר רופפת מה שנראה קודם, וסה"כ הברית ההארדקור באמת שלהם היא ביחד עם דניס וג'יימס, שזה לא מספיק. פרוסטי אמנם צבר אצלם נקודות אבל יש מצב בהחלט שיחליף צד, ולא צריך בכלל לדבר על ז'אן רובר. הבעיה מבחינת ז'אן הו היא שאין סיכוי שגם ז'אן רובר וגם קורטני יערקו לאותו צד, אז הכי טוב שהם יכולים לקוות לו זה 5-5. בקשר לפרומו לפרק הבא, אני לא חושב ששלישיית ז'אן הו מוצאת את האיידול במחנה שלהם - אני חושב שהם מוצאים את האיידול של ג'יימס. אם תסתכלו על הפרומו, כשאריק נותן את זה לג'יימי אין את הכיתוב של This is the immunity idol, וגם המשפט של אריק - it looks kinda idolish, מרמז על זה שהוא לא בטוח ב100 אחוז שזה זה. אם הם היו מוצאים את האיידול במחנה שלהם, סביר להניח שגם עליו היה את הכיתוב הנ"ל.

MooTzk

New member
אה, ו../images/Emo58.gif

שיריה אכן הייתה דמות מעניינת, אבל גם שחצנית בצורה בלתי נסבלת. טוב שהיא עפה.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

וואו, אני מקווה שמה שאמרת יהיה נכון... מתאים לי שלאריק וג'יימי יהיה מושג שהאליל נמצא, רק שלא יהיה להם אותו. ובאמת לא הבנתי את מה שאריק אמר בפרק הבא- אז אם זה מה שהוא אמר, אפשר לבטוח בזה שג'יימס השיג את שני האלילים. אסור לגנוב אלילים, נכון?
(אחרי הכול בעונה 14 זה היה הכי קרוב לגניבה וזה לא קרה) ולסקירה שלי: הפרק הזה היה מעין פיצוי על הפרק המזוויע של שבוע שעבר. קודם כל אתגר פרס חמוד, פיי לונג מנצחם ולוקחים את ג'יימס- זאת אומרת שהם לא טיפשים. אחרי זה בז'אן הו ג'יימי אומרת שהם חייבים לנצח- אני לא מבין מאיפה הם הסיקו את זה אבל סבבה (זה לא יקרה). אבל אז- WTF??? למה לעזעאזל טוד לא רק מוצא את אליל החסינות בקולי קולות, אלא גם מספר על זה בערך לכל אחד בשבט??? אני חושב שרק שיריה לא ידעה על האליל! טוב, נסלח לו על זה. ממש חבל שדניס לא הצליחה לבלוע את הבלוט...=\ אבל נסלח לה. יותר חבל שבסוף ז'אן הו ניצחו. ג'יימי הייתה ממש קרובה ללעוף וזה ממש באסה.אבל לא נורא, אני מקווה שהיא בכל זאת תעוף בקרוב. לא היה ממש ממש אכפת לי מי מהשניים שהועמדו להדחה יעוף אבל העדפתי קצת יותר את שיריה וזה כל הזמן התחזק. אז פיי לונג עשו מעשה חכם ומרגע לרגע טוד נראה יותר ויותר טיפש. אני פשוט לא מאמין כמה ג'יימס טיפש... אם בפרק הבא ג'יימי ואריק ימצאו את האליל בגללו אני ארצה להרוג אותו... (טוב, נו, לא כמו את ג'יימי אבל בכל זאת). אז איחוד, ולדעתי בצד אחד יהיו טוד, אמנדה (שבכל זאת חייבת לדבוק עם טוד), פרוסטי (כן, אני מאמין שהוא עבר צד. הוא הצביע לשיריה), ז'אן רובר (אין לו מה לחפש בצד השני, אם הוא יעבור אין לו סיכוי לנצח בסוף), ג'יימס (לא צריך סיבה, נכון?
) ודניס (מה, עד שג'יימס חוזר לברית שלך את תעברי צד?
) אני מקווה מאוד שקורטני לא תעבור צד כי זה יהיה רק לרעתה. יודעים מה? מצדי שתעבור צד, היא רק תעוף ככה יותר מוקדם. אז בהצלחה לפיי לונג באיחוד. פרוסטי, אני מקבל אותך כאחד משלנו. עונה מ-ע-ו-ל-ה
וגם- עדכונים מהאתר הרשמי של הישרדות. אחרי הפרק שעבר לא רק שהפופולריות של ג'יימס עלתה, היא פשוט הרקיעה שחקים! 45%! וואו, הוא מגיע למקום טוב העונה (כמעט בכל העונות שעברו המתמודדים האהובים הגיעו למקומות טובים. לכו תסבירו). טוד ירד, אמנדה ירדה ובעצם כמעט כולם ירדו (כדי לפנות לג'יימס את כיסא המלך) אבל הכי חשוב- הרייטינג של ג'יימי נסק. כל הכבוד לאמריקה. (דרך אגב, הייתה לנו מזכרת מהפרק הקודם- ראיתם את הפרצוף של ג'יימי בתחילת אתגר הפרס? פשוט צריך להדפיס, למסגר ולירות על זה חיצים וזה יהיה מושלם.)

E r u

New member
../images/Emo58.gif+פרומו

פוקין הל! פשוט פוקין הל! עוצר נשימה, פשוט עוצר נשימה. כשטוד התחיל לעלות את התוכנית להעפת ג'יימי - עד אחרי תחרות החסינות היה לי כאב בטן נוראי, פיללתי שזה לא יקרה, ניסיתי לחשוב על דרכים, על אפשרות, ואז הם זכו [תודה דניס]! מצד אחד הייתי מאושר, אני ממש אוהב את השלישיה בז'אן הו, מצד שני - שרייה ופרוסטי בסכנה. א-ב-ל פרוסטי פשוט הפך ללא כיף, רציתי שיספר בתחרות חסינות על האיידול, שינסה להציל את ז'אן הו, אבל לא היה אכפת לו וגם לא היה אכפת לו להעיף את שרייה וגם למען האמת לא ממש אהבתי אותו מההתחלה. התחרויות היו מעולות והבלוט הזה גרם לי להקיא קצת בפה, זה אחד הדברים הכי מגיעילים בעולם [בנסוף לצבים הקטנים, אומייגד]. הטרייבל היה מעולה, חשבתי שיעיפו את ז'אן רובר אבל זה בא לי בסטירה אחת מצלצלת, מסכנה שרייה שלי - כל כך אהבתי את התגובה שלה לז'אן רובר האידיוט. הפייבוריטים עכשיו ללא ספק הם פי ג'י, ג'יימי ואריק, ובצד השני יש את קורטני החמודה. בנוגע לפרומו, יש משבר בין קורטני לטוד ואולי [בתקווה] היא תצטרף לג'יימי, אריק ופי ג'י, אולי אפילו פרוסטי יחזור למקורות. בנוגע לאיידול, פאקינג שיט!!!! זה כזה חלומי שג'יימי ואריק מצאו אותו, אני מת לראות את הפנים של ג'יימס ושל טוד! [ואני מקווה שג'יימס לא הוריד אותו ושם בצד ואחרי זה אריק רק שם לב שזה אליל, זה יבאס לאללה]. פ-ר-ק מ-ד-ה-י-ם!

../images/Emo58.gif

קודם כל פרוסטי לא יכל בשום אופן לדבר על האליל בטרייבל כי אז הוא היה עף על טיל באותו הרגע! ובקשר לזה שהיית בטוח שג'ון רוברט יעוף- הרי בשיחה של אמנדה וטוד בסוף היא אמרה לו "איט קיים דאון טו דה קואשצ'ן מי כרגע איתנו יותר?" (את ה"איט קיים דאון טו דה קואשצ'ן" לא ידעתי לתרגם בצורה הגיונית
) ברור שהתשובה לשאלה הזו כרגע היא ג'ון רוברט... מה שאומר שברור שהם יעיפו את שאריה

Jason2

New member
../images/Emo58.gif 1506

דבר אחד לא הבנתי בתחרות החסינות, לב של תרנגולת אמור להיות מגעיל?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

חבל שלא הוסיפו קורקבנים וכבדים - ואז היה לנו מעורב ירושלמי
וכן. לב זה גועל נפש :-S וברוב המקומות בעולם לא נהוג לאכול איברים פנימיים.

Jason2

New member
אז מה הם אוכלים

איברים חיצוניים? הרבה אנשים בעולם אוכלים כבד עוף וכבד אווז וגם סטייקים וצלעות. ולבבות על האש זה לא גועל נפש.

../images/Emo58.gif+ פרומו

טוב בסך הכל היה פרק מעולה! מאוד נהינתי! רק חבל ששאריה עפה ולא ג'ון רוברט אני לא יכול לראות אותו כבר ואני חושב שזו הייתה טעות מצידם.... אם הם רק היו יודעים שהיא לא התייחסה לפיי ג'י באתגר... ושהיא הייתה דיי אאוטסיידרית בשבט הקודם.. חבל
מאוד נהינתי לראות את טוד משחק את המשחק הפרק... אני ממש לטובתו ונהנה לראות איך הוא ואמנדה משחקים יחד את המשחק האסטרטגי.. מקווה שהם יגיעו רחוק... רק חבל שכל תוכנית אליל החסינות לא הצליחה
רגע אז יש מצב לאיחוד כבר עכשיו? ומה זה אומר לגבי אליל החסינות? הוא יהיה של ג'יימס עדיין?

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1506

כמו שמישהו כבר כתב פה לפניי, טוד פשוט לפעמים חושב יותר מדי. למשל - למה הוא היה צריך לתת לג'יימס את החסינות? הוא היה יכול פשוט להגיד לו לקחת את האליל חסינות שנמצא בדיוק באותו מיקום בשבט שלו, ואם כבר הוא נתן לו את אליל החסינות - למה לגלות את זה לדניס ולקורטני? הרי היה די ברור שקורטני לא בדיוק משחקת את המשחק הכי רציונלי, ולמרות שהיא דמות מאוד משעשעת, היא בסה"כ מאוד ילדותית, וטוב הי עושים בפיי לונג אם היו נפטרים ממנה ומנסים למשוך לצד שלהם את שרייה, שלמרות ששיחקה את אחד המשחקים החברתיים הגרועים ביותר בהסטוריה של התכנית, הייתה מוכנה לערוק לצד שלהם בלי שום תמורה. בכל אופן - זה היה אחד הפרקים הטובים ביותר הזכורים לי בתולדות הישרדות - פשוט תענוג!!

D e l i l a h

New member
זה מה שהוא עשה ../images/Emo58.gif

זה בידיוק מה שטוד עשה, אמר לג'יימס לחפש את האליל בקאמפ שלו.. [או שנאי לא הבנתי נכון?]

viveros

New member
../images/Emo58.gif

נכון, אבל הוא עשה את זה רק אחרי שהוא נתן לו כבר את האליל שלו, והנה עכשיו התברר שהוא יצא קירח מכאן ומכאן.

למעלה