../images/Emo58.gif+פרומו
פוקין הל! פשוט פוקין הל! עוצר נשימה, פשוט עוצר נשימה. כשטוד התחיל לעלות את התוכנית להעפת ג'יימי - עד אחרי תחרות החסינות היה לי כאב בטן נוראי, פיללתי שזה לא יקרה, ניסיתי לחשוב על דרכים, על אפשרות, ואז הם זכו [תודה דניס]! מצד אחד הייתי מאושר, אני ממש אוהב את השלישיה בז'אן הו, מצד שני - שרייה ופרוסטי בסכנה. א-ב-ל פרוסטי פשוט הפך ללא כיף, רציתי שיספר בתחרות חסינות על האיידול, שינסה להציל את ז'אן הו, אבל לא היה אכפת לו וגם לא היה אכפת לו להעיף את שרייה וגם למען האמת לא ממש אהבתי אותו מההתחלה. התחרויות היו מעולות והבלוט הזה גרם לי להקיא קצת בפה, זה אחד הדברים הכי מגיעילים בעולם [בנסוף לצבים הקטנים, אומייגד]. הטרייבל היה מעולה, חשבתי שיעיפו את ז'אן רובר אבל זה בא לי בסטירה אחת מצלצלת, מסכנה שרייה שלי - כל כך אהבתי את התגובה שלה לז'אן רובר האידיוט. הפייבוריטים עכשיו ללא ספק הם פי ג'י, ג'יימי ואריק, ובצד השני יש את קורטני החמודה. בנוגע לפרומו, יש משבר בין קורטני לטוד ואולי [בתקווה] היא תצטרף לג'יימי, אריק ופי ג'י, אולי אפילו פרוסטי יחזור למקורות. בנוגע לאיידול, פאקינג שיט!!!! זה כזה חלומי שג'יימי ואריק מצאו אותו, אני מת לראות את הפנים של ג'יימס ושל טוד! [ואני מקווה שג'יימס לא הוריד אותו ושם בצד ואחרי זה אריק רק שם לב שזה אליל, זה יבאס לאללה]. פ-ר-ק מ-ד-ה-י-ם!