../images/Emo58.gif פרק שישי.
סוף סוף ראיתי אותו. הפרק הטוב ביותר ד עכשיו בעונה, ובין הטובים ביותר בסידרה כולה. הרעיון של טוד - גאוני! כ"כ אהבתי אותו, אומנם עד הפרק הקודם ממש אהבתי את ג'יימי, וגם עכשיו קצת, אבל להרוס להם את הברית והאפשרות הקטנה שתיהיה להם אחרי זה להתקדם במשחק ניראת לי מצויינת, למרות שאני אובהת את אריק. כל כך התעצבנתי כשדניס לא יכלה לאכול את הדבר ההוא! ראו כמה ג'יימס מתאמץ לעשות את זה לאט ולשחק אותה לא יכול, כ"כ הרבה זמן! פשוט כ"כ עיצבן אותי שהיא לא אכלה את זה. גיב מי א ברייק לאכול צב זה הרבה יותר קשה לדעתי. [אה כן ממש ריחבתי על הצבים.. וגם על העופות האלה שדניס וג'יימס אכלו] טוב הצהובים ניצחו.. חבל היה יכול להיות נחמד שג'יימס ימצא את האימיונידי ואז הם יהיהו המומים לגמרי. שיהיה. קורטני מעצבנת אותי כ"כ! תביני שאם את תגיעי לאיחוד וגם ג'אן ריבר, אפחד אחד לא ימהר כ"כ להוציא אותך אלא אם יהיה רוב לאוריג'ינל צהובים, וגם אז לא כ"כ כי את גרועה ב.. הכל בערך. שמחתי שבסוף העיפו את שארייה.. הפייבוריטים שלי הם טוד כמובן, אמנדה ואריק.
לפרק הבא - למרות שזו אחת העונות הטובות ביותר שהיו לפני המארג' [בד"כ היה כ"כ משעמם לפניו זה היה בילתי נסבל] אני בכל זאת שמחה שהוא מגיע [אם זה בכלל נכון וזה לא איזה טריק של העריכה] העונה הולכת ומשתפרת, והמארג' רק ישפר אותה אני חושבת. לא כ"כ הבנתי אם ג'יימס מצא את האימיונידי או לא, כנראה שנצטרך לחכות לפרק הבא - אבל אני מקווה שהוא מצא אותו.