הישרדות סין 1506

Little Savage

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצויין ומותח. ממש עוצר נשימה. עד עכשיו העונה הייתה מצויינת. נקווה שתמשיך ככה.

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif פרק שישי.

סוף סוף ראיתי אותו. הפרק הטוב ביותר ד עכשיו בעונה, ובין הטובים ביותר בסידרה כולה. הרעיון של טוד - גאוני! כ"כ אהבתי אותו, אומנם עד הפרק הקודם ממש אהבתי את ג'יימי, וגם עכשיו קצת, אבל להרוס להם את הברית והאפשרות הקטנה שתיהיה להם אחרי זה להתקדם במשחק ניראת לי מצויינת, למרות שאני אובהת את אריק. כל כך התעצבנתי כשדניס לא יכלה לאכול את הדבר ההוא! ראו כמה ג'יימס מתאמץ לעשות את זה לאט ולשחק אותה לא יכול, כ"כ הרבה זמן! פשוט כ"כ עיצבן אותי שהיא לא אכלה את זה. גיב מי א ברייק לאכול צב זה הרבה יותר קשה לדעתי. [אה כן ממש ריחבתי על הצבים.. וגם על העופות האלה שדניס וג'יימס אכלו] טוב הצהובים ניצחו.. חבל היה יכול להיות נחמד שג'יימס ימצא את האימיונידי ואז הם יהיהו המומים לגמרי. שיהיה. קורטני מעצבנת אותי כ"כ! תביני שאם את תגיעי לאיחוד וגם ג'אן ריבר, אפחד אחד לא ימהר כ"כ להוציא אותך אלא אם יהיה רוב לאוריג'ינל צהובים, וגם אז לא כ"כ כי את גרועה ב.. הכל בערך. שמחתי שבסוף העיפו את שארייה.. הפייבוריטים שלי הם טוד כמובן, אמנדה ואריק.
לפרק הבא - למרות שזו אחת העונות הטובות ביותר שהיו לפני המארג' [בד"כ היה כ"כ משעמם לפניו זה היה בילתי נסבל] אני בכל זאת שמחה שהוא מגיע [אם זה בכלל נכון וזה לא איזה טריק של העריכה] העונה הולכת ומשתפרת, והמארג' רק ישפר אותה אני חושבת. לא כ"כ הבנתי אם ג'יימס מצא את האימיונידי או לא, כנראה שנצטרך לחכות לפרק הבא - אבל אני מקווה שהוא מצא אותו.

D e l i l a h

New member
אה כן. ומה היו בחסינות..|ספילר|

הדבר ההוא שנראה כמו ביצה שפרוסטי ואריק אכלו והדבר ההוא שנראה זוועתי שקורטני וג'יימי אכלו? לא הבנתי..

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif** וגם פה ../images/Emo58.gif

אחרי שטוד ואמנדה מצאו את החסינות.. הראו עוד משהו כזה שנראה אותו דבר, אצלהם במחנה במקום אחר.. או שזו רק אני?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הכל פחות או יותר נאמר. חבל לי שאני היחידה שממש לא רצתה לראות את שרייה הולכת הביתה. היא די היתה הפייבוריטית שלי. אה, ושמישהו יטביע כבר את פי ג'י.

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ממש חיבבתי את שרייה. זה כמו אחרי שמעיפים את הביצ'ית בטופ מודל. פי ג'י באמתמעצבנת. איך אריק עדיין חי עם שתי הפוצות והמתבודד? הייתי מת. למרות שג'יימי כוסית בטירוף.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא העדפתי יותר את שירייה על ג'יימי גם מבחינה חיצונית.

../images/Emo58.gifהתגעגעתי אז באתי

שלום רב לכולם זקני הפורום המאוד מאוד זקנים(כמו עמית או ירון) בטח עוד זוכרים אותי בכל אופן הפרק הזה הכריח אותי לצאת מקראיתי הפסיבית ולהכריז בקול גדול שמדובר ללא ספק באחד הפרקים הכי טובים בתולדות הישרדות אם לא הטוב שבהם זה בהחלט הפרק הכי טוב שראיתי מאז שאני מוריד(עונה 5) ובכלל העונה הזאת מסתמנת כפנינה אמיתית יצא לי במקרה גם לראות את פרק 5 ו6 אחד אחרי השני וזה בכלל היה חגיגה שניהם ביחד מרכיבים לפי דעתי 80 דקות מדהימות של הישרדות הכל כולל הכל למרות שבאיזשהו מקום אחרי פרק 5 קיוותי שגם טוד יעלה סוף סוף על כל קטע הזריקה ויחליט לוותר ואז הייינו עומדים במצב תחרות שבו אף קבוצה לא רצתה לנצח וזה היה יכול להיות גם מרתק אבל באמת שהיה פרק מדהים

חחח מה קורה גברים?

וואלה לא יודע אבל השתדלתי להיכנס מדי פעם לראות את דעותיכם בקיצור אחי הכל כרגיל טוב לראות שעדיין יש עוד משוגעים לדבר ושלמרות שעכשיו יש גם ריאלטי על ספסלי רחוב או לא יודע מה עדיין יש נאנמות למקורות

HEY GUYS ../images/Emo58.gif

i'm here in n.y and i watches the episode in the t.v !! it's amazing to see that with everybody, there are many fans of the show here. we sat in a pub , drank a beer and watched it. i thing it's a shame that the plan didnt worked out, i hate that blonde girl and the faloola girl. james have a killer ass !!! so it was a good episode after all.

למעלה