הישרדות סין 1506

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif + פרומו

השאלה האמיתית היא, למה לעזאזל ז'אן-הו התחרטו על התוכנית שלהם להפסיד בכוונה באתגרי חסינות והחליטו פתאום שהם כן רוצים לנצח? בגלל שפורסטי לא הסתכל להם בעיניים פעם אחת? זה מה שקובע להם את האסטרטגיה? בעע, כמה דביליות. ז'אן-הו היו צריכים להפסיד שוב בכוונה ואז ג'יימי הייתה עפה. לא ברור מה הולך בפרק הבא עם האליל.. מצד אחד רואים שג'יימס כבר עומד לידו ומתכונן להוריד אותו, אבל מצד שני פתאום אריק עם האיידול, לא מבין מה יש לו ביד. אגב, לא היה רשום על האיידול שטוד ואמנדה מצאו שזה האיידול? אם אני זוכר נכון, היה רשום עליו מאחורה. אז איך אריק מצא איידול שלא רשום עליו כלום? לא ברור.. הדבר היחיד שהיה ברור זה שיש מיזוג. למה להראות את זה בפרומו ולא להשאיר את הצופים במתח? =\

רועי123456

New member
../images/Emo58.gif 1506

im also coming to get water" XDDD "המשפט הזה קרע אותי, קורטני מלכה אממ בדרך כלל אני קורא סמוי פה אבל היה פרק ממש טוב אז אני יכתוב. טוד אידיוט מוחלט וממש לא חכם,הוא צריך לנוח קצת הוא יותר מידי חושב. כל התוכנית "הגאונית" שלו הלכה, ועכשיו האיידול אצל ג'יימס, לא מספיק שהוא השחקן הכי חזק ובאיחוד הוא יקרע את כולם,אז הוא גם מכוסה למקרה שיהיה איזה אתגר חסינות לא פיזי,למרות שהטיפש הזה עוד יכול להחזיר להם את זה. תודה לאל שאיך שלא קוראים לשבט שלהם ניצחו, וג'יימי נשארה, המשחק היה הופך למשעמם אם התוכנית הייתה מצליחה, קצת חבל ששאריה עפה ולא הbad boy היא הייתה סבבה והוא סתם שחצן מגעיל, למרות שיהיה נחמד לראות את קורטני(המלכה
) נכנסת בו עוד קצת. אממ לפרומו של הפרק הבא
אני שמח שג'יימי והבתול מצאו את הפסלון יהיה נחמד לראות לאן זה יתפתח,וג'יימס יצא ממש אידיוט(כמה מפתיע).למה הוא לא פשוט קפץ על זה והוציא את זה ברגע שהם חזרו. אממ אחלה פרק היה ולדעתי זאת בנתיים העונה הכי טובה של השרדות ושימשיך ככה. :)

רועי123456

New member
אממ ../images/Emo58.gif1506

עכשיו שראיתי שוב את הפרומו,לא ראו פתק או משהו דומה למה שהיה על האיידול הראשון,אז יש מצב כמו שאמרו פה מקודם שג'יימס הוריד את הפתק והוא לא כל כך טיפש,מה שיוצא שהוא עוד יותר טיפש אם הוא באמת עשה את זה, מה לעזאזל יוצא לו מזה אם התאוריה הזאת נכונה?! יכל להיות לו 2 אידוליים ועם הכח שלו הוא בשקט היה מגיע לפיינל פור, אבל מה לעשות שכמה שהוא חזק ככה הוא טיפש
אז זה מתאזן למרות שגם בלי פתק זה די ברור, יש לג'יימי את הרמזים וזה עונה על הרמזים, וזה נראה "אידולי" כמו שאריק אמר אז רוב הסיכויים שהם לא יקפצו ויחזרו את זה למקום אז הכל בסדר XD

willo

New member
../images/Emo58.gif

את הרוב כתבו, אז נמשיך ונהלל את העונה הזו. בפרק הבא יש איחוד והכל פתוח, מצד אחד פי ג', אריק וג'יימי. מצד שני טוד, אמנדה, דניס וג'יימס ובאמצע שלושה חופשיים, פרוסטי, קורטני וג'או רובר. לגבי האליל, יש לי הרגשה שאריק הוציאאותו מהתיק של ג'יימס ודיבר על זה עם ג'יימי, בגלל שהראו את זה אני מהמר שזה אחרי שהם ראו שהוא חסר במרכז והבינו מה קורה. רק שימשיך ככה.

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

הסבר מעולה למה שלדעתי יקרה, לא חשבתי על זה

verdax

New member
../images/Emo58.gif + פרומו לפרק הבא

נתחיל מהסוף - הפרומו לפרק הבא - לא נראה לי שאריק מצא את אלילון החסינות האישית כי על האליל של טוד (שעכשיו אצל ג'יימס) היה כתוב במפורש מאחורה שזוהי חסינות אישית. אם מה שאריק מצא נראה לו "קצת כמו אלילון חסינות" אז זה כנראה לא - זה הצד השני של האליל שנפל כשג'יימס פירק את המסגרת מהצד הנכון של הקורה. התוכנית של טוד אכן היתה מצויינת כי במצב של איחוד, השבט המאוחד היה צריך לבחור מקום אחד להיות בו, כך שהאופציה לאלילון חסינות אישית נוסף היה הולך לאיבוד. לפי התוכנית טוד גם הרוויח את הרמז מג'יימס, גם נתן את האלילון לג'יימס שישאר "חייב" לו על ההצלה, גם העיף את ג'יימי וגם הרוויח את האלילון חסינות שג'יימס ימצא בשבט השני. גאוני. כלומר, אם הם לא היו מפסידים את אתגר החסינות... תחרות האוכל היתה מגעילה מתמיד, צבי ים קטנים שאוכלים עם השריון
הבאלוט הדוחה שעושה קאמבק
פיכס. אני כבר מחבב פחות את קורטני, אני לא מבין למה היא מתעקשת להרוס את העמדה הנוחה שלה בשבט עם טוד-אמנדה, סתם ככה, בכח, להרוס את המשחק של עצמה. ואני מתייחס יותר למה שראינו בפרומו לפרק הבא מאשר לפעולות שלה בפרק הזה. לא הבנתי למה טוד מרגיש צורך לספר לדניס וקורטני על מה שקרה עם אליל החסינות, רק כדי "שישקיעו יותר באתגר החסינות". זה היה נורא מיותר. חיכיתי לראות מתי ג'יימס יספר לשבט שלו איך פי.ג'יי. וג'יימי זרקו את אתגר החסינות הקודם. אני בטוח שהוא עשה את זה ולא הראו לנו בגלל שהפרק היה עמוס כלכך. שבוע הבא איחוד, ואיחוד מעניין, לא כזה שהכל ברור בו ומעיפים את כל מי שבעמדת מיעוט. אני מקווה. יש wild cards כמו ג'ון רובר, פרוסטי שמצד אחד שייך לשבט הישן, אבל מצד שני מרגיש שהוא עם טוד-אמנדה, ג'יימס שכנראה יצביע יחד עם ג'ון רובר, אז כדאי לטוד-אמנדה לשמור את ג'ון-רובר קרוב אליהם, אבל מצד שני ג'יימס כעת מרגיש בברית עם טוד, ועוד כל מיני אפשרויות מעניינות. אז סה"כ יצא טוב מכל הטוויסט ה"לא-הוגן" של שבוע שעבר (חחחח מסכן אהרון). העונה הזאת התחילה חזק, ממשיכה חזק ונראה לי שגם המיזוג יהיה מאוד מעניין (בניגוד למיזוגים של העונות האחרונות!).

Boran

New member
../images/Emo45.gif לכל מילה

הפסקה הראשונה - השערה מאוד מעניינת.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

וואי אני דווקא אוהב את ז'אן רובר.... ממש ריחמתי עליו שקורטני התחילה אשכרה לצחוק עליו.. זה ממש לא יפה... והשנאה הזאת בבירור חד צדדית מתי הוא הראה סימנים שהוא שונא אותה? הוא סתם חושב שהיא חלשה והוא צודק ת'אמת. אגב היה אפשר לראות עד כמה ג'יימס לא מוכן להפסיד בכוונה... הוא יכל לוותר על האכילה של הבאלוטס ולהפסיד, אבל הוא בחר לאכול.. לאט כדי לתת סיכוי לחברה שלו.. אבל הוא אכל... חייבים להעריך את זה בבנאדם. חחחחח טוד it sucks אז עכשיו לג'יימס יהיו 2 אלילי חסינות, זה והעובדה שהוא זונת האתגרים של העונה מביאה אותו ישר לפיינל חחחח סתם זה בטח לא ייקרה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה לא יקרה? עם הכוח סוס של ג'יימס, ועם אליל חסינות אחד לפחות, זה סולל לו את הדרך לפיינל 2.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אכן.רבים עשו את זה לפניו,גם בלי אליל החסינות. 99% הוא מנצח בכל אתגר פיזי אפשרי.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

אני חוזה שהוא יידאג שיהיה אליל חסינות לטוד כי הוא מרגיש חייב לו. ואני רואה אותו נופל באיזה אתגר חסינות שמערב יותר חשיבה כי יש יותר חכמים ממנו העונה נגיד ככה... טוד ופי ג'י עולים לראש..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזו עונה אדירה!!! הייתי מעדיף שפיי לונג ינצחו בחסינות וג'יימס ישתמש באליל, אבל אז זה אמר שג'יימי תעוף ולא רציתי. הטרייבל היה נראה לי הטרייבל הכי הורס-תכניות שהיה אי פעם. הוא גרם לז'אן רובר לראות שחור על גבי קלף שהוא באמת לא חלק מהשבט ועכשיו יש לו את כל הסיבות להחליף צד באיחוד; קורטני (למה קיבינימט פתחת את הפה?!?!!) הרחיקה את עצמה מהברית (למה?!!?!)... לפחות פרוסטי הראה נאמנות לפיי לונג. אני מקווה שפרוסטי באמת ישאר בצד שלהם אחרי האיחוד. ואני מקווה שקורטני תמצא את דרכה חזרה לברית. האוכל היה נוראי. תינוקות צבים? ביצה בת אלף שנים? עובר של תרנגולת? זה בערך הדבר הכי לא הומאני שיש, עושה לי חשק להפוך לצמחוני...

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

כולם כבר כתבו הכל ...אבל בכל זאת. היה פרק משוגע ביותר. בעיקרון באמת היה לטוד רעיון נחמד אבל למה לשתף את כל העולם בחיפוש, פורסטי עשה בשכל שהיה לידם, ולתת את החסינות למישהו אחר. עכשיו הוא לא בעמדת כח כמו שהוא רצה שיהיה .יכול להיות שג'ימס טיפש אבל הוא קודם כל יהיה לצד ג'ון רובר ועכשיו לשניהם יש את הכח. והפרומו של הפרק הבא בכלל ניראה שיהיה פרק משוגע. עם אליל החסינות השני. פעם ראשונה שאני נעה משבט לשבט ואין לי שבט מועדף. זה היה טוב שזאן הו ניצחו כי אחרת הפרקים הבאים היו משעממים. אבל העיקר שג'יימי ופיג'י יעופו בפרקים הבאים (ושג'יימי תהיה במושבעים) ג'ימי ירדה ממעמדה רק בגלל הטמטום של הפרק לפני (מס' 5).

Boran

New member
אני קונספירטיבי ../images/Emo58.gif לפרומו

שימו לב שראו שם את ג'ף אומר רק "דרופ יור באפס". הוא לא אמר שיש איחוד. פור אול איי נואו, יכול להיות עוד סוויצ'רו ורק עוד שני פרקים יהיה איחוד.

Boran

New member
ועוד טיעון ../images/Emo58.gif

הרי בעקבות הפרק הקודם, השאלה הגדולה היתה אם אכן יהיה איחוד ב-10. מה האינטרס של עורכי הפרומו להגיד לנו שיש איחוד? שיעשו כמו בעונה 10 (נראה לי), שאמרו בפרומו שכולם תוהים אם יש איחוד בכלל, ואז אנחנו הצופים לא ידענו אם יש איחוד או לא עד אמצע הפרק. למה שהם יראו כבר בפרומו שיש איחוד? זה מוריד להם את אחד מקלפי המתח הכי גדולים. א-בל, אם אכן יש טוויסט ואין איחוד...

adi007

New member
../images/Emo58.gif

אוי זה היה מזעזע. בתור אחת שיש לה 4 צבי ים בדיוק כמו אלה שאכלו (!!) בפרק, לא הייתי מסוגלת לראות את זה. זוועה. חוצמזה, אחלה פרק

למעלה