הישרדות - פרק 4

הישרדות - פרק 4../images/Emo127.gif

כל מה שקשור לפרק לכאן
כל השאר החוצה
צפייה נעימה
נ.ב: זה פרק 4, ולא 5..למרות שהראשון היה כפול..לפי לוח השידורים זה פרק 4.

niranbd

New member
בואנה, את מנהלת פורום עמה !

בימי שבת רואה נולד לרקוד, בימי רביעי מפספסת ... :X

מה זה קשור??.....

אז היא פספסה???..למה ישר לסכול אותה באבנים!!!!! היא לא חתומה עם ערוץ 10 שהיא תראה הישרדות ולא נולד לרקוד. חבל שאתה רואה את נקודת הניהול שלה ככה =/. חוצזה, יש בעיה? מוזמן לפנות להנהלת הפורומים.

Fairywitch

New member
תיזהר../images/Emo18.gif

יש גבול לחוצפה שאני מוכנה לקבל. שפה כזאת לא מקובלת עליי- לא כלפיי ולא כלפי אחרים כאן. יש לי חיים אישיים ואני ממש לא חייבת הסברים לאף אחד. חוצפה

זה פרק 5 יש 40 פרקים

והפרק הכפול זה פרק 1-2 טוב מה אכפת לי לא חשוב צפיה נעימה

מה זה?? "בלי סודות"?

והם מקבלים מיטה? מיטה? זה בחיים לא היה קורה במקורי. אם כבר פינוק של לילה אחד בלבד מקלחת ומיטה, אבל לא לכל התקופה, או אולי משטח לרצפה, משהו שיהיה רק קצת יותר נוח. אני לא מבינה את זה.

תפסיקו להשוות כל הזמן...

לדעתי עריכה ואיכות טובים אז קיבלו מיטה אז מה ?! זה נותן לנו לראות איך השבט השני אוכל את עצמו ומתחיל את הריבים מה כן דפוק ? כשהמתחרים מדברים לבד צריך לשים מתחת לשם את שם השבט עד עכשיו אני לא מזהה את האנשים ומתבלבל

EyeSeeYou

New member
הם שני צבעים נפרדים

ג'יבארו כחול סבאנה אדום זה בולט מאוד, לא ברור איך פספסת

אבל אני כן רוצה להשוות../images/Emo3.gif

קוראים לזה השרדות על שם הסדרה המקורית, אז זה צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים. אני רואה אותם מתגרדות ולא מפסיקה להתגרד בעצמי. ודרך אגב, הם אולי לא שמים את שם השבט, אבל צבע הפס עם השם שלהם על המסך תואם את צבע השבט.

niranbd

New member
בהישרדות המקורי חילקו מיטות

מיטות, שירותים, מקלחות, ואפילו הביאו פעם אחת בנאים שבנו להם מחנה שלם ... דיי להשוות, דווקא הישרדות הישראלי מפתיע באמת לטובה !

עלק השרדות עובדים עלינו בעיניים כנסו!!!!!!!!!

הבחורציק הקטן מסבנה שחושב שהוא מתנה משמיים לאנושות שהוא שעיר ומצמיח שערות מהר, בפרק הקודם היה לו כבר צמיחה מוגברת של זקן. הפרק של היום לפתע חלה נסיגה בצמיחה... 2 הרוסיות הקרציות השיער שלהם לפתע נהיה חלק ומסודר כאילו עברו מברשת טובה טובה. בקיצור השרדות בתחת שלי. כמו כן. לגבי משימת החסינות האחרונה. רצו לאזן את 2 הקבוצות אז דאגו למשימת חסינות ארוכה וקשה יותר לשבט שגם הפסיד בסוף. ככה מספר האנשים יתאזן פחות או יותר. חוץ מזה כל עוד אין מכבי ת"א כדורסל או כדורגל בערוץ 5 או ליברפול או ארץ נהדרת אז זה מה שיש לראות בטלויזיה העלובה שלנו

יאללה למי את עושה טובות ?

ביקורות ביקורות ביקורות . אז יאללה אל תיראי, מה את עושה טובה שאת רואה את זה? זה לא חובה לצפות , מי שצופה ? נהנה , מי שלא שלום . דיי בחייאת אתם לא יודעים להסתכל אל עוד דברים טובים ? בסדר, בוודאי שאפשר להגיד גם מה לא טוב אבל רק מה זה,אבל הוא ככה,אבל העריכה דפוקה. חלאס ! וסלחי לי , הזה שאמרת מצמיח שערות ? מזה הגועל נפש הזה שלך ? אז עם הוא מצמיח שיערות זאת תוכנית דפוקה. ? הוא בנאדם דפוק? העריכה דפוקה? משו לא הגיוני ? באמת הגזמת ..

borogon

New member
מה שבאמת מעניין אותי

זה מה אתה, על כישוריך הרבים (בניבול פה והשתלחות), היית מצליח לעשות יותר טוב, הן כמשתתף, הן כמפיק והן ככל פונקציונר אחר במיזם הזה. יש לי תחושה מוזרה שאתה דווקא מאלה שלא עושים, אלא מדברים על איך לעשות. מין סוג של יועץ שמגג כזה. אז יקירי, בוא תחסוך לנו את ה"פרשנות" ותמשיך לראות ארץ נהדרת בפעם ה-380 בערוץ ביפ. שחרר אותנו מהתובנות העמוקות שלך, אשר באות לידי ביטוי בכושר כתיבה מופלא. בהצלחה.

חחח אנשי ערוץ 10 כועסים

ולא מתייחסים- איך זה שבאי המנותק מצויליזציה ה"שורדים" מתגלחים ומסתרקים ומי יודע מה עוד. אם זה סרט מבויים אז לבריאות אם זאת הצגה עם שחקנים אז מצויין אבל איך זה שנעלם לשחקנים שערות מהפנים?

למעלה