הישרדות - פרק 4

ואואו ואואו

שמרינה ונעמה דיברו זה כ"כ צימרר וריגש... סופסוף הישרדות אמיתי!!! כ"כ מדכא שהם הפסידו ;[[ פרק מדהיםם!!! מקווה שההישרדות תעלה ברייטינג!!

עוד דברים-

השערות- רואים שצילמו את זה בימים שונים.. בהתחלה יש לדן זקנון, אח"כ אין. לגיא שיער ארוך...אח"כ שיער קצר עם זקן.. מה נסגר?! מתי אתם מצלמים? בהפרשים של 50 שנה?... ועוד משהו שהתאכבתי לא הפרק- המיתמודדים עברו 52 ימים, צילמו את התוכנית והחזירו אותם הביתה... למה להרוס לעזאזל???????................................................................. זה פשוט דפוק!! חוצמזה אהבתי את מאוווווד!

יווווווו עקיצות עקיצות עקיצות!

איזה סבל
. ומה היה הקטע עם המיטה? התפוצצתי מצחוק. וכמו שאמרו פה קודם - זה בחיים לא היה קורה במקורי. ושוב אתגר החסינות היה מוכר לי מאיזושהי עונה. היה ברור שמושיק ראה את הקטע של האתגר המקורי ולפי זה הוא ידע להריץ את סבאנה קודם באי עם האלונקה כדי להתאמן. מעניין מי יעוף מג'יבארו ;]

lior48

New member
וואו! איזה פרק אדיר!

כמובן מתסכל שג'יבארו הפסידו. אני מקווה שלא יעיפו את נעמה או את דן...

Euroziv

New member
היה פרק מצוין

ממש מפתיעים ערוץ 10 כול הכבוד להם! אני מקווה שהרייטינג עלה וככה תהיה גם עונה שנייה

borogon

New member
../images/Emo45.gif היה פרק יפה מאד ומספיק לקטר כי זה מגעיל

חבר'ה - תשתחררו ותיהנו קצת (למי שלא נהנה ומקטר). ואם לא - It's a free country baby - אפשר תמיד לראות את רפי גינת מקשקש על עוד תחקיר איזוטרי על טיב טעם בערוץ המקביל.

aok

New member
מה שבטוח זה ששבט סבאנה מקסימים וג'יבארו...

קצת פחות (וזה בלשון המעטה). היו מעבירים את נועם לסבאנה ואת ליה לג'יבארו ובא לציון (ולקאריביים) גואל. טרנספר מרצון...

idanoosh17

New member
אני חייב לציין...

אני אוהב את סיוון...היא ממש חמודה ואני מקווה שלא ידיחו אותה הפקאצות של ג'יבארו!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי ידיחו אותה או את עומר. כי היא לא סנובית ונקנה...היא לא מושית קושית שכל מה שאדון דן יגיד היא תעשה, לכן זה בעיה בשביל דן והוא ינסה להעיף אותה ואת עומר..

idanoosh17

New member
אני מאוד מקווה

שדן יחזיק במחשבה שלו להעיף את עומר ויפעיל את כל מה שהוא כל הזמן אומר על כך שכל הבנות הם כמו בובות שהוא מפעיל וככה אולי כל הבנות ירדו מהגב של סיוון!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק בסדר גמור...

(עקיצות זה חלק מהעניין) חוץ מגיא זוארץ שממשיך להפגין את חוסר הנסיון הבולט שלו. אם הוא רק ישתחרר ולא ימשיך להקריא משפטים מדף הוראות בלתי נראה זה יעזור לו הרבה. אבל לא נראה לי שזה יקרה (כי כבר צילמו הכל). לא רציתי שג'יברו יפסידו. לצערי זה קרה להם. אני לא רוצה שאף אחד מהם יעוף אבל יש לי כמה אנשים שאין לי בעיה עם הדחתם כמו יעל, סיון ונעמה (שצריכה לעזוב כדי לראות את המשפחה ולא להעקץ יותר). אם המריבה בין סיון לדמוי גולנצ'יק הזה (לא זוכר את השם) רצינית אז סיון יכולה לעוף ומבחינתי זה יהיה בסדר.

למעלה