הישרדות - פרק 4

borogon

New member
אז מה זה אומר.. סו וואט? נניח שהם מתגלחים

רחמנא ליצלן. ונניח שאפילו הם מנגבים את ישבניהם עם נייר טואלט ושותים מים ללא קדחת הנילוס, אז מה?! זה מה שמוסיף או גורע מהתוכנית? מדהים איך יש אנשים שיש להם יכולת אבחנה קטנונית בפרטים הקטנים, אך לעולם אינם נהנים בשל כך מהסיפור הרחב. החבר'ה שם קרעו את התחת ולא אכלו ואת זה אני יודע בוודאות. אף אחד לא נהנה שם יותר מדי.

אתה מקשיב למה שאתה אומר?חחחחח

אם אתה שייך להפקת התוכנית או לערוץ 10 אז בסדר הרי אתם חייבים להלחם בכל מקום על הרייטינג. הרי זאת עליבות התקשורת שלנו-- מצד אחד ערוץ 2 עם נינט העלובה וכל החגיגה סביב החסרת אישיות הזאת. מצד שני ערוץ 10 הרדוד שיש לו חצי מהזמן תוכניות בישול או דוגמניות או לרדת מהשומנים. אתה אומר לי זה לא משנה שהם מתגלחים והם מתקלחים והם מקבלים נייר טואלט והם מקבלים משחה נגד עקיצות והם מתקלחים עם סבון והם מתקשרים הבייתה והם אוכלים סטקים על האש - הכל בסדר כל עוד כשבצילומים הם מספרים לנו סיפורי סבתא. אין בעיות גם לא מבחינתי. חבל רק שלא הביאו שחקנים ברמה כמו בראד פיט ואנג'לינה. אז בשביל נסעו לקריביים היו עושים השרדות בעירות הכרמל.

avikoz

New member
נשמה מתוקה.. תאמין לי.. הם לא צריכים אותך אז

תפסיק לזיין בשכל אתה זה לא מי שיביא לערוץ 10 רייטינג ולא עוד מיליון כמוך.. יש לך בבית את המכשיר למדדית רייטינג שיש רק לבערך 560 משפחות בארץ? כנראה שלא.. אז עוד 200 אלף כמוך לא יעזרו אז תפסיק לזיין בשכלללללללללללל

חחח אתם עוד כועסים?

אלק יש מיים לסדר את השיער? מיים מגלחים ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה שבערוץ 10 לא רק יש טיפשים אלא גם כאלה שחושבים שכולם מסביב טיפשים

asap1

New member
בדיוק

עושים ועשו את זה גם באמריקאי אז חבל להתווכח סתם לשם הוויכוח והביקורת. פרק מעולה! סוף סוף קצת לנחת לאוהבי סבאנה כמוני. מושיק והאימונים שלו עוד יביאו רחוק את סבאנה. שבוע שעבר שראיתי אותם מתאמנים ממש התבאסתי שהם לא ניצחו, אבל השבוע היה ברור למה הראו אותם מתאמנים. ההתעקשות משתלמת והחברה שם פשוט לא מוותרים ועובדים קשה למרות ההפסדים. הטרנד של פרק ליה-פרק ורה ממשיך ואחרי שפרק 1,3 היו פרקי ליה 2,4 היו פרקי ורה. משום מה אם אחת מהם מקבלת זמן אוויר אז די מתעלמים מהשנייה (לפחות מבחינת דיבור, קשה להתעלם מהן במחנה :) ) ווואלה, גם אני הייתי במחנה הייתי מוותר על השינה לטובת הבחורות. קצת ג'נטלמניות.

RageBot

New member
באמריקאי כן קיבלו מיטה /=

לא בכל העונות, אבל מפעם לפעם היו עונות שאכן קיבלו בהן מיטה.

../images/Emo41.gifבאיזה עונה חילקו מיטה??

תרעננו את זיכרוני בבקשה. כי אני לא זוכרת את זה.

בעונה 14 אאל"ט

אני זוכרת שבעונה 13 ו14 הפרסים היו דיי גדולים,כמו לטוס לאיזה מקום ולהתקלח,לאכול ארוחות גדולות כמו פיצה והמבורגר וכו'...

nisim999

New member
איזה פרקק

אזיה פרק ענקקק סוף סוף ההישרדות מתחילה סוף סוף התיחכמונים מגיעים ענק ענק מחכה כבר לשבת בקוצר רוח הולכת להיות הישרדות מדהימה!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מאכזב.

במה להתחיל?! - גיא זוארץ. מנחה פשוט ג-ר-ו-ע. בסוף אתגר החסינות פתאום הוא מתחיל 'לקריין' כמו קריין כדורגל. WTF?! מה עובר עליך בנאדם? נבחרת להנחות את פאקינג הישרדות, אז תנחה כמו שצריך! אתה לא במגרש כדורגל!!!! - הם עשו קטע מעצבן. באתגר חסינות הם שמו קטעים שזה לא באמת המתמודדים אלא קטעים שהצוות מצלם כדי להדגים את האתגר. לדוגמא, ידיים שפותחות מנעול, רגליים שמטפסות בסולם, חלקים תחתונים של הגוף סוחבים את האלונקה... זה ממש פתטי. לא צילמתם מספיק את המתמודדים? אז עדיף שתשאירו את זה כמו שזה במקום לעבוד עלינו בעיניים. כולנו מכירים את הטריקים האלה (; - יופי ג'יבארו? פתאום אין לכם אוכל? יופי באמת. אחרי שב5 ימים האחרונים חיסלתם את כל האורז שלכם ואת התרנגולת בלי לחשוב פעמיים, אתם עוד מתלוננים. מי ישמע. - סוף סוף קצת נוכחות לשחר המסכנה שעד לפני יומיים-שלושה לא הייתה מזוהה כלל. XD - עומר הזה פשוט... דביל? הוא מדבר בכזאת אדישות, וחוסר טאקט מדהים. =/ אני לא זוכרת עוד דברים אז אני סתם פורקת את הדברים שעיצבנו אותי. היו רגעים שצחקתי מהטימטום. ושנאנחתי מהאדישות. מקווה שלא תשחטו אותי אם התגובה 'ישירה' מדי. :) -

galoosh33

New member
וואו, כמה אפשר להתלונן..

גם בפורמט המקורי מצלמים את הצוות של התוכנית מדגים את המשימה, אז כנראה שאת לא מכירה מספיק טוב את הטריקים האלה בעצמך
גיא זוארץ דווקא ממש טוב, מרוצה ממנו. לגבי ג'יבארו הם באמת סתומים שהם סיימו את כל האוכל על ההתחלה, אבל מה אפשר לעשות? בעיה שלהם.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן רק שהם לא משתמשים בהם כלכך הרבה

כשאנחנו מצפים לראות את המתמודדים האמיתיים. וגם אם הם כן, הם עורכים את זה כמו שצריך. אז אל תגיד/י לי מה אני מכירה ומה לא :) וזו דעתי,תלונות או לא תלונות, לא אכפת לי מה את/ה חושב/ת.

idanoosh17

New member
דיי אתם חייבים להפסיק!

אם אתם לא יכולים לשבת ולהנות מסדרה טובה(אולי לא לטעמכם!!!) אז פשוט תעבירו ערוץ! מספיק לחפש את הבעיות ואת הדברים הלא טובים ועוד להשוות לחול! דיי!

יש סיבה מוצדקת לזה, אם את לא יודעת...

להראות למתמודדים איך בדיוק עושים את המשימה. כדי שאח"כ לא יתלננו ולא יבואו תביעות על כך שהפסדתי כי לא הסבירו לי נכון את החוקים.

למעלה