הישר מפורום 20+.....

מיטללל

New member
הישר מפורום 20+..... ../images/Emo34.gif

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ?
במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ?
מה דעתכם על נישואים חד מינים ?
האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים?
אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ?
הייתם בחתונה חד מינית ?
ובכלל,תכתבו כל מה שעולה בדעתכם על הנושא

Zoharrr

New member
מיאו...

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? ההורים שלי היו סוקלים אותי. ושאר הסביבה הייתה מסתדרת עם זה. במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון? יוצאת מהארון. מה דעתכם על נישואים חד מינים ? שיהנו... האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? אני חושבת שכן,לא בטוחה בזה. איך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? אני באמת לא יודעת... הייתם בחתונה חד מינית ? לא

=]

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? -> הורגים אותי במקום ומכחישים. במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ? -> למה לחיות בסתר..? מה דעתכם על נישואים חד מינים ? -> כל אחד והכיף שלו האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? -> לא יודעת אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? -> מוזר ש2 אימהות או 2 אבות מגדלים אותך.. לא מסתדר לי הייתם בחתונה חד מינית ? -> לא ובכלל,תכתבו כל מה שעולה בדעתכם על הנושא -> הומואים זה אחלה חברות!! חחח

נועם m

New member
תשובות

ההורים שלי היו מקבלים את זה, הם אנשים פתוחים. אין אצלנו דעות קדומות. בסופו של דבר מה שחשוב להם הוא שאני אהיה מאושרת. שאר הסביבה- אני לא חושבת שלמישהו בסביבת החברים הקרובה הייתה בעיה. גם אם כן- הם מספיק בני אדם כדי לשמור את זה לעצמם.
הייתי יוצאת מהארון. אני לא חושבת שיכולתי לחיות בכזו הכחשה כל החיים.
נישואים חד מיניים- למה שהם לא יוכלו לממש את אהבתם ואת הרצון לחיים משותפים? למה לעזאזל שיהיה לי משהו נגד זה?
להרשות להם?? עצם השאלה מעצבנת אותי. בוודאי שכן! המונחים של חופש הבחירה ושוויון זכויות אומרים לכם משהו?? כאילו יש לנו זכות להחליט איך אנשיפ פרטיים יחיו את חייהם! מאיפה ההתנשאות והיומרה האלה? אם הייתי שואלת האם "צריך להרשות" לכורדים לאמץ ילדים הייתי מקבלת את אותן התגובות?
שתהיה חד- מינית, חד- הורית, או חד- זנבית מצידי: כל עוד המשפחה היא חמה ותומכת, היא גם תתפקד כמו שצריך. אז כן, אולי יהיה מחסור ב"דמות אב/ אם", אבל אם ההורים מעניקים לילד מספיק אהבה ותמיכה, זה מפצה על זה ובגדול. בעיני, משפחה שכזו, שבה מטבע הדברים ההורים גם יותר פתוחים ומקבלים, היא משפחה שעשויה לתפקד הרבה יותר טוב מאשר משפחה שבראשה גבר ואישה צרי מוחין שלא מסוגלים לקבל אורח חיים שונה משלהם.

חופש הבחירה...

שיעשו מה שהם רוצים... שיעשו ילדים... אבל לתת להם לאמץ...??? חס וחלילה וחס.. הם בחרו בעצמם שלא להביא ילדים... והם בחרו במודע להיות לא נורמלים... וכן להיות הומו או לסבית זה דבר שהוא עדיין למזלנו לא נורמלי תום... ולמרות כל הנסיונות הוא עדיין תופעה לא מקובלת ואני מקווה שישאר ככה..

Zoharrr

New member
מי רוצה להיות נורמלי??

כמו שאמר מאיר אריאל: "מה אני לא נורמלי להיות נורמלי?!בטח שאני לא נורמלי!"

עתודאית

New member
תגיד לי באיזה מאה את חי???

"והם בחרו במודע להיות לא נורמלים... " אז לפי רוב המחקרים הומוסקסואליות היא מולדת ולכן הם לא בחרו אותה!!! ומי מחליט מה נורמלי ומה לא נורמלי... אתה טוען שהם לא נורמלים כי הם מיעוט? אז בוא נגיד שגם כל יהודי עם עיניים כחולות הוא לא נורמלי... מה זה הדעות הקדומות האלה? ולמה אתה כ"כ נגד לתת להם לאמץ? אתה באמת חושב שעדיף שילד יחיה בפנימיות מאשר אצל זוג אוהב מאותו מין? וואי ההודעה שלך הרגיזה אותי... נראה לי אפילו סבתא שלי לא היתה אומרת דברים כאלה...

תל אביבית.. זה מסביר הכל...

בועה מה שהולך שם.. כמו הסרט שעשו על ההומו שמתאהב בערבי... וכן.. אני חושב שעדיף לילד לגדול בפנימייה.. מאשר אצל.. זוג אוהב.. מאותו.. שילכו לרומניה או לברזיל לקנות להם ילד.. או שישלמו לאם פונדקאית..

זכוכיות

New member
אני לא חושבת שתל אביב היא כזאת

בועה. אני גדלתי בתל אביב כל חיי, אבל רוב החברים שלי לא, והם לגמרי פתוחים לרעיון. בן זוגי לדוגמא, בת ימי, והוא ביסקסואל. ורוב החברים שלנו חברים שלנו, גם אלה מעפולה.

עתודאית

New member
כן תל אביבית

אני תל אביבית ב-3 שנים האחרונות, אבל חושבת מה שכתבתי תמיד... גם כשגרתי במושבה קטנה ולעולם לא ראיתי הומו... אגב הסרט על ההומו שמתאהב בערבי, "הבועה", הוא סרט מ-ע-ו-ל-ה!!! ממליצה לכולם!!! לגבי כל השאר אני פשוט לא אגיב, לדעתי אתה טועה, אבל בוא נסכים לא להסכים!

סליחה?!

להיות הומו/לסבי זה לא דבר שניתן לבחירה! ותאמין לי הרבה אנשים שהנטיות המיניות שלהם הם כאלה היו מוכנים לשנות את זה.

מטומטם...?????? יחתיכת...

דבר ראשון אל תגיד לי מה שאומרים לך... ( מטומטם.. ) דבר שני.. אל תשגע אותי.. ואני גם נגעל מג'וקים אז.. מה רצית לומר בזה..?? זה מה שאני חושב.. שזאת תופעה מגוחכת.. ואתה יכול להתחבר לחבר שלך.. עכשיו שתוק ואין לי כח להתווכח איתך..

מיטללל

New member
ושוב אני מבקשת-

בלי קללות. אפשר להעביר כל מחשבה בצורת ביטוי יותר נקיה, נורמלית, כמו שמתבטאים ילדים מעל גיל 5.
רועי, מתי ואיך גילית שאתה נמשך לבנות? ואיך זה קרה? כתוצאה מהחלטה? מחשבה? או משהו גופני בלתי נשלט? אני לא מצליחה להבין איך בחור חכם שכמותך, יכול לכתוב ולהאמין בכאלה דברים: "תופעה מגוכחת", "מגעיל כמו ג'וקים". חבל. חבל כמה משקל אתה נותן להעדפה מינית של בן אדם וכמה מהר אתה מוכן לפסול אותה בגללה. בסופו של דבר-ההפסד שלך.

התכוונתי..

שהוא אמר לי מה מגעיל אותך וקרץ... אז אמרתי שמגעילים אותי גם ג'וקים... אז זה לא אומר כלום.. יכלתי לרשום באותה מידה שמגעיל אותי דברים מגעילים אחרים.. הוא הרי בא לי להגיד לי שאולי אני נמשך אליהם ולכן הוא שאל מה מגעיל אותי... עם קריצה.. אז תהיה בטוח שאני לא.. זה היה רק לשם ההסבר...

הממ...

לא הייתי אז לא היה מה לספר.. היו בועטים בי.. אם ו.. דעתי שאסור לאפשר להם נישואים.. ואסור שיאפשרו להם גם.. אסור לתת להם לאמץ ילדים.. שלא ידפקו גם להם את הראש.. משפחות כאלה לדעתי נראות מגוחכות.. לא הייתי ואני לא יהיה... ואני לא ירשום את דעתי שלא יסקלו אותי באבנים פה...

ההודעות שלך מראות חוסר ידע בנושא

<אל תדאג אני עוד יעביר לך שיעור בזה :p> יש במדינה חופש ביטוי אז אני לא יכולה להגיד לך לא לדבר אבל תחשוב לפני שאתה אומר דברים כאלה.

למעלה