הישר מפורום 20+.....

Come Alive

New member
אוקי..

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? ההורים.. אממ, אמא שלי הייתה מקבלת, אבל היה לה קצת מוזר בהתחלה.. היא הייתה מנסה להסתיר ממני את העובדה שמוזר לה. אבא שלי היה מתחרפן, אבל מקבל את זה בכ"ז, בכוח. בטח מצטרף לאיזו קבוצת תמיכה וזה
שאר הסביבה.. תראו, אני ת"א, תמיד הייתי וזה.. זה לא מקום שבדיוק לא מקבל הומואים ולסביות.. היו מקבלים בסבבה, יחסית. הבצפר שלי היה די מנדה אותי, אבל. כי זה להיות שונה, ושונה זה נורא רע בבצפר שלי, משום מה. ואני גם ככה נורא שונה.
במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ? סביר להניח שהייתי מסתירה את זה עד גיל 18.
מה דעתכם על נישואים חד מינים ? דעה מאוד טובה, צריכים לעשות את זה חוקי בכל מקום.
האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? כן.
אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? הילד יוצא קצת מתוסבך.. שתי אמהות/שני אבות, זה קצת קשה.. וקצת מבלבל.. אבל ילדים יוצאים מתוסבכים גם ממשפחות דו-מיניות והכל, וכל עוד יש אווירה נינוחה בבית, נראה לי שזה יכול לעבוד אחלה.
הייתם בחתונה חד מינית ? לא.. (חח איפה בדיוק אני אהיה
)|

עתודאית

New member
גאווה ודעה קדומה ../images/Emo13.gif

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? היו לוקחים קשה אבל בסוף כניראה נרגעים ומקבלים במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ? אין לי מושג מה דעתכם על נישואים חד מינים ? סבבה שיהיה להם בכיף, לא מבינה את הבעייתיות בעניין בכלל, מה אכפת לנו אם בן אדם נשוי למישהו מהמין שלו או למישהו מהמין המנוגד האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? ברור, אני רואה בהם זוג לכל דבר ואין סיבה שלא יוכלו לגדל ילד אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? כמו כל משפחה אחרת הייתם בחתונה חד מינית ? לא ובכלל,תכתבו כל מה שעולה בדעתכם על הנושא לא עולה כלום- אני חושבת שהגיע הזמן שאנשים יתייחסו לזוגיות כזאת כזוגיות רגילה לחלוטין! ואגב, אם כבר, לכו לראות את הבועה סרט מ-ד-ה-י-ם!!!

פה אני כן אענה!

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה?
ההורים שלי היו מקבלים את זה, לא הייתה להם ברירה, ובנוגע לסביבה, מי שלא היה מקבל אותי, אז כנראה שלא אכפת לו ממני, וכמו כך, גם לי לא יהיה אכפת ממנו במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ?
מי שמכיר אותי, היה יודע על זה מה דעתכם על נישואים חד מינים ?
שיהיה
האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים?
"להרשות?" אין סיבה שלא אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ?
קמות בבוקר, שותות קפה, קוראות עיתון, ואז רואות, שאחד השרים\חברי כנסת\רב גדול בארץ מגדיר אותם כחולים. הייתם בחתונה חד מינית ?
לא. ובכלל,תכתבו כל מה שעולה בדעתכם על הנושא אוכלוסיה זאת אינה שונה מכל אדם אחר,אסור לפסול, להפלות אותם. ומי שמפלהף מבחינתי דינו כגזען.

Zoharrr

New member
אני חושבת שזה קישקוש

האנשים האלו מאמינים ביהדות,סופר מאמינים ביהדות, וכתוב ב 10 הדברות "לא תרצח".

Zoharrr

New member
האמת?כן...

הציבור הזה הוא מיעוט שאוהבים להשתלח בו, כמו מתנחלים, וערבים.

Paranoid Eyes

New member
יקירתי,

אני לא יודעת אם את מודעת לזה.. אבל רוב הציבור החרדי, בעיקר ממאה שערים... לא מסוגל לקבל את העובדה שלא כולם חיים כמוהו. בד בבד שיש בכלל כזה דבר שנקרא הומואים ולסביות.. שזה נוגד את התורה. אני מאמינה שעשו את זה, כמו שאני מאמינה שהם משתמשים באלימות במי שנכנס לשכונה שלהם... והוא לא לבוש שחורים.

Piren

New member
תמיד לא הצלחתי להבין

איך התורה מתנגדת למשהו שלוקח חלק לא קטן ממנה.. אני זוכר שמספר הפעמים שהיה משכב זכר שם הוא די גדול...

Zoharrr

New member
את קשקשנית.

שוב, אני חיה הרבה יותר קרובה לזה מאשר שאת, הם מקבלים את זה ובהחלט לא אוהבים את זה. הם רואים בזה בעיה למין האנושי כי הם חושבים על עניין ה"הומואים ולסביות לא יכולים להביא ילדים" מה שלא כזה נכון היום... האנשים האלימים האלו, הם השוליים של החברה הזאת ואת בחורת להתייחס אליהם כרוב וחבל. אני כל יום עוברת בשכונות כאלו בבית שמש שהם כמו מאה שערים, מעולם לא הרימו עלי או על חברות שלי יד. וזה כבר שנים ככה. כן,היו מקרים של של מילים לא יפות ביידיש(לא אליי אגב), אבל לא היתה אלימות... מאה שערים זאת שכונה מאוד קיצונית שכולם יודעים שהיא סגורה וחרדית, מי שבוחר להיכנס לשם בלבוש חשוף זאת קצת טיפשות, במיוחד בהתחשב שזה שזאת שכונה שלא צריך להיכנס אליה כדי להגיע לאיזשהו מקום בירושלים ואין מה לחפש שם.

Dark Muse

New member
יש משהו בדבריך...

יש הרבה חרדים טובים, שעובדים והם פתוחים יחסית לחברה המודרנית, ומתקדמים ביחד איתה. לעומת זאת, יש את אותו חלק מהאוכלוסיה הזאת שהוא חשוך ופרמטיבי, ומזה אין לך ממה להתעלם. אז כן אולי לא כולם יפגעו בהם פיזית, אבל שהרבנים הגדולים למשל יוצאים נגד המצעד הזה (ואני אפילו בעדם) זה לא בגלל שהקומץ המסויים במאה שערים לא מקבל את זה.

Zoharrr

New member
לא הכחשתי שאין את החלק הזה

ואני ממש לא מתעלמת מזה, וכןהאוכלוסיה הזאת נגד המצעד הזה,אבל הם לא רוצחים ולא מתכוונים לרצוח אף אחד.

Paranoid Eyes

New member
א. את לא יודעת איפה אני חיה.

ב. לא אמרתי שכל החרדים כך, אני מכירה איזה מיעוט נדיר/יצא לי להכיר שהיו מאוד פתוחים . ג. את אפילו לא ידעת שהיה משכב זכר בתורה?! מה חשבת? שהם סתם מתנגדים לזה!? ד. מין הסתם אדם חכם לא יכנס לשכונה כזו בלבוש חשוף, ואם היית קוראת , היית רואה שלא זה מה שאמרתי. ה. קללות בכל שפה שתהיה זו גם אלימות אם לא ידעת. אלימות מילולית. ו. יש לי חברה, שהייתה לה חברה טובה חרדית משכונה ממש קרובה למאה שערים, אבל לא מאה שערים. אז אפילו כשהיא הייתה באה לבקר אותה, והייתה מתלבשת צנוע.. חצאית, שיער אסוף.. וכו... עדיין היו עושים לה פרצופים ומקללים אותה. אבל שוב זה לא הנושא של הדיון פה. אני מאמינה למה שקרה, ועוד לפרס כספי כזה, כי הם ספציפית אוכלוסיה מאוד קיצונית!

Paranoid Eyes

New member
מתוקה,

אני מציעה לך לבדוק דברים לפני שאת מגיבה. היה משכב זכר. ויש איסור על כך בתורה, אילולא היה משכב זכר בתורה , אז לא היה איסור עליו.. את מסכימה איתי? יש אלף דוגמאות שאני יכולה להראות לך, אני לא ממש זוכרת מי מהדמויות בתנ"ך היו מעורבות בזה.. דוד נדמה לי.. אבל קחי תקראי משהו.. 1

Zoharrr

New member
לא מסכימה איתך.

תביאי לי ציטוט. אני לומדת תנ"ך מהגן,עד עכשיו. אני ב 5 יחידות תנ"ך אני מדלקת את התנ"ך הפוך ישר וב\זיגזג ואני לא זוכרת דבר כזה. דוד ושאול מעולם לא שכבו, זה לפחות מעולם לא נכתב במפורש ולכן אני לא מוכנה להאמין לקישקוש הזה, אני מאמינה בתורה ובמה שכתוב בה נטו וגם זה בערבון מוגבל בתהחשב בזה שהיא עברה מפה לאוזן במשך אלפי שנים. לא היה ניאוף לפני שנכתב "לא תנאף".... כדאי שאת תבדקי את עצמך לפני שאת מקשקת.

למעלה