הישר מפורום 20+.....

Paranoid Eyes

New member
עוד שניה ואני מביאה לך בחור ישיבה

שיראה לך בדיוק. 5 יח"ל זה לא אומר שאת בקיאה ספצית. ותפסיקי לקרוא לי קשקשנית.

Zoharrr

New member
כתוב בתורה שדוד אמר ליונתן

"נפלאה לי אהבתך מאהבת נשים" אבל דובר על ידידות טהורה ברמה של אחים שידועה משבועות ביניהם. אין דבר כזה משכב זכר! לא בתורה! מצטערת אבל את מקשקשת!!! אח שלי רב!!! אוקיי?? שאלתי,זה לא קיים!!! 5 יחידות עם 95 עושה אותי אמא של הספציים בובה'לה... ואח לי מדקלם את התנ"ך! אין דבר כזה! הבחור ישיבה שלך יכול ללכת לחפש!

Paranoid Eyes

New member
את יודעת מה..

א. תתבגרי. ב. עם ההתבטאות המגעילה והמתנשאת שלך, אני אפילו לא מעוניינת לענות לך. אל תצפי שאני אגיב לך יותר.

Paranoid Eyes

New member
ועוד דבר...

הויכוח לא היה ממש אם יש או אין משכב זכר. כן הוכחתי לך שזה נוגד את התורה, ושזה כן מוזכר בתורה. וזהו, להבא תבררי את המילים שאת בוחרת להשתמש כשאת מגיבה.

Zoharrr

New member
זה לא מוזכר בתורה...

תתני לי ציטוט! "נפלאה לי אהבתך מאהבת נשים" עושה בן אדם הומו?! פחח... אל תגיבי,זה באמת לא מעניין אותי.

נועם m

New member
נאיביות...

"האנשים האלה" מאמינים במה שנוח להם להאמין. (קצת כמו כולנו). אז כן, כתוב בעשר הדברות "לא תרצח". אז מה? ממתי זה הפריע להם? השנאה היוקדת שי בקרב האוכלוסייה החרדית כלפי כל מי ששונה מהם, לא ממש עולה בקנה אחד עם אף אחת מעשרת הדברות... אין ספק שיש אבסורדיות גדולה בכך שדווקא אלה שמתיימרים להיות שומרי מצוותיו של אלוהים, הם אלה שמתעלמים בשיטתיות מן החלקים החשובים ביותר בהן.

Zoharrr

New member
לא נאיביות.

אני מאוד קרובה למגזר הזה, הרבה יותר ממך. האנשים האלו ממש לא מאמינים שבמה שנוח להם. להיות יהודי ששומר את התרי"ג מצוות זה מאוד קשה. הם שונאאים, אבל הם ממש לא רוצחים ולא פוגעים פיזית כי הם מאמינים בדין שמים. אל תנסי ללמד אותי איך החברה הזאת מתנהלת. את חילונית ת"א,אפעם לא חיית כל כך קרוב לזה ובתוך זה כמוני. אנשים כמוך מאמינים רק במה שהם קוראים בעיתונים. לחברה הזאת, כמו לחברות אחרות יש שוליים שמתנהגים שונה,אבל העיתונות מדברת רק על השוליים האלו. כי זה הרבה יותר מעניין שחרדי מרים יד על אישה מאשר חילוני כי הוא אמור להיות צדיק. אין ספק שזה אבסורד,אין ספק שזה לא בסדר וגם מבחינת היהדות, אדם כזה,נחשב כמחלל את שם ה'. כי הוא מוציא למאמינים אחרים שם רע, את תמיד מדברת על הכללות טיפשיות, וזה בידיוק מה שעשית כרגע תום.

נועם m

New member
אני לא אוהבת להגיב

לתגובות שנובעות מבורות ומרצון להתקיף. את לא יודעת איפה אני חיה, ולא מאיזו משפחה באתי. ולאור הדעות הקדומות שיש לך כרגע, נראה לי שגם תופתעי מאוד לגלות. יכול להיות שאני מגלה לך את הירח עכשיו, כי הרי בעיניך כולנו "חילונים תל אביב", כהגדרתך, אבל הרשי לי להגיד לך שאת לא היחידה שמגיעה מרקע שיש בו מגע עם אוכלוסיות אחרות, ובפרט האוכלוסייה הדתית והחרדית. אני לא חושבת שמישהו פה התייחס לחברה החרדית בתור חברה של "רוצחים ופוגעים פיזית". כל מה שניסינו להמחיש פה, הוא שזו חברה שיש בה מעט מאוד סובלנות. לצערנו, חוסר הסובלנות הזה גם מגיע לעיתים לביטוי פיזי שלו. אני מעריכה את זה שיש לך, מה שאולי תכני "מבט מבפנים". עם זאת, אל תשכחי בבקשה שאת לא היחידה בעולם בקונטקסט הזה, ושגם אותו מבט לא בהכרח עושה אותך שופטת טובה יותר של הסיטואציה, והוא בוודאי לא נותן לך את הלגיטימציה לבטל דעות של אחרים.

Zoharrr

New member
לא כולכם,

אבל זה ברור לי שאת כן באת מרקע שונה ממני לאור ההודעות שלך. "האנשים האלה" מאמינים במה שנוח להם להאמין. (קצת כמו כולנו). אז כן, כתוב בעשר הדברות "לא תרצח". אז מה? ממתי זה הפריע להם? השנאה היוקדת שי בקרב האוכלוסייה החרדית כלפי כל מי ששונה מהם, לא ממש עולה בקנה אחד עם אף אחת מעשרת הדברות..." את כן אמרת שהם רוצחים בפסקה הזאת. אמרת ש"לא תרצח" מעולם לא הפריע להם וזה רמז מאוד דק לקרוא להם רוצחים. השנאה היוקדת שאולי יש בחלק מהם... את מכירה את החברה המצחיקים האלו עם ה"נ נח נחמ נחמן מאומן"? גם הם חרדים, חבדניקי"ם שמאמינים שצריך לאהוב כל אדם כמו שהוא... את מכניסה גם אותם בתוך זה. יש המון זרמים בחסידות,החרדים אולי נראים "אותו דבר" אבל הקיצוניים מביניהם הם הנטורי קרטא(נראה לי שככה רושמים את זה), וגם אז,אני לא מאמינה שכולם שם כאלו. אל תקראי לי בורה,אין לך מושג מי אני. ולא באתי להתקיף, באתי לנסות לשנות דעה של אנשים על חברה מסויימת של אנשים. ולפני כמה זמן גמני חשבתי כמוכם,עד שנתקלתי באדם מאוד חכם מהחברה הזאת שהסביר לי המון המון דברים וענה לי על המון שאלות. וזה מפריע מאוד שאנשים כאן שמדברים כל הזמן על הכללות ונכנסו בי לא פעם על הכללות עושים את זה כרגע לגביי חברה שפחות אכפת להם ממנה.

נועם m

New member
את ממש מתעקשת לא להבין.

כמה וכמה אנשים כבר כתבו לך, שאנחנו לא באים ואומרים שאוכלוסייה שלמה היא אוכלוסייה של רוצחים בפוטנציה, אבל שכן יש בקרבם הרבה אי- סובלנות שלא ניתן להתעלם ממנה. את חושבת שאנחנו מקצינים, ובעצמך לוקחת את הדיון לקיצוניות השניה. נוח לך לחשוב שאת יודעת הכי טוב בגלל ה"רקע" שלך, אבל לפי מה שנראה, זה בדיוק מה שמקצין את דעתך ולא מאזן אותה, כמו שהיה ראוי שיהיה. לא ברור לי איפה בדיוק ראית שקראתי לך "בורה", למרות שאחרי שאיך שאת מדברת על כל מי שבא מ"רקע" שונה משלך, ושלילת דעתו על סמך כך, אולי מן הראוי שאני אקרא לך כך. מפריעות לך ההכללות? תשתדלי לחשוב על זה לפני ששוב כולנו נהיים חבורת "חילוני תל אביב". אבל, מי אני שאדבר. הרי בעיני בורה כמוני אפילו חבורת חבדניק"ים היא במקרה הטוב רק "החברה המצחיקים האלו", ובמקרה הגרוע יותר ממש רוצחים.

Zoharrr

New member
"אני לא אוהבת להגיב לתגובות

שבאות מבורות" ? לא קראת לי בורה? ואני לא שוללת את דעתו של מי שבא מרקע שונה! ואולי תום את לא מבינה... אין לי ספק שבאוכלוסיה הזאת(בחלקה) יש חוסר סובלנות למצעד הגאווה,אבל התגובה הראשונה שלי באה בתגובה לכתבה שפורסמה על זה שמתכוונים לחלק כסף לכל חרדי שירצח הומו או לסבית במצעד הגאווה בירושלים,אני אמרתי שאני לא מאמינה בזה והשאר באו ותמכו ברעיון. אז כן,אנשים פה קראו לחברה הזאת רוצחים. הדעה שלי היא ממש לא מוקצנת, תבדקי את זה סטטיסטית(כן,אני באמת עשיתי את זה), ותראי כמה אחוז מהחברה הזאת הם אנשים אלימים. זה מה שבאתי להגיד, שהחלק בחברה הזאת שכן אלים הוא מאוד מאוד קטן. לא מכחישה את חוסר הסבלנות שלהם ואת ה"אנטי הומוסקסואליות" אני פשוט חושב שזה מוגזם לקרוא להם רוצחים ולזלזל בזה שהם אכן מאמינים בתורה וב"לא תרצח" ולא יעשו את זה((שוב,רובם).

../images/Emo8.gifזה נורמלי, להיות לא נורמלי.

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ?אמממ...יהיה להם קשה עם זה אבל אני מקווה שבצורה טובה. במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ?הייתי בוחרת למי לספר ולמי לא, לא הייתי מתביישת בזה אבל מעדיפה לא לספר לכולם כדי לא לגרום להתרחקות או משהו כזה. מה דעתכם על נישואים חד מינים ?כמו כל נישואים אחרים. האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים?ברור. אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ?כמו כל משפחה אחרת, אבל בגלל שהסביבה שלו לא מורגלת ליחסים כאלה הילדים היו סובלים קצת. הייתם בחתונה חד מינית ?לא ובכלל,תכתבו כל מה שעולה בדעתכם על הנושא: איך בנאדם עם שימלה <הרב עובדיה> יכול לצאת נדר ההומואים?! לפחות להם יש טעם בבגדים
גאה להיות גאה

Dark Muse

New member
להיות הומו זה לא נורמלי...

לנסות להוכיח שזה נורמלי, זה כבר פתטי... אם זאת, כמובן שלא צריך להפלות או לפגוע באנשים כאלה.

זכוכיות

New member
תשובות../images/Emo34.gif

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? בכיף. כבר היו לי כמה רומנים לסבים, ההורים ידעו (בלי "אמא, אבא, אני רוצה לספר לכם משהו...) פשוט כעובדה, זה רץ יותר בסגנון "אמא תקפיצי אותי אל נוי אנחנו חוגגות היום חודש ביחד" "טוב בואי" וזהו... שאר הסביבה משמע מי? אם חברים, אז כולם ידעו אז וכל הנוכחים יודעים על מה שהיה אז, אבל כמובן שכל אדם מכיר איזה אדם או שניים שלא היה מחבב את הרעיון. בזמנו לדוגמא, חלק מהזמן גרתי אצל סבתא שלי, ולמרות שהיא קיבלה את העובדה היא לא הסכימה שנסתגר בחדר או שנישן באותה מיטה, אז לא הסתגרנו בחדר ולא ישנו באותה מיטה. מעבר לזה הכל היה מצויין, והיא מאוד חיבבה את החברות שלי. במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ? אני לא רואה שום סיבה להסתיר, כמו שאני לא רואה שום סיבה "לצאת מהארון", מבחינתי זה כל כך טבעי שזה אפילו לא דורש היזכור מיוחד. מה דעתכם על נישואים חד מינים ? יש לי בעיה עם נישואים באופן כללי. האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? למה לא? אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? לא הייתי חלק ממשפחה כזאת, אבל ישנם הרבה משפחות אלטרנטיביות בחוץ, ונשמע שהסיפור עובד דיי טוב בינתיים. גדלים ילדים פתוחים. הייתם בחתונה חד מינית ? כן, אבל לא חתונה- חתונה. לא דתית או אזרחית, חתונה רגשית, הם החליפו טבעות והקריאו שירים שהם כתבו אחד לשני על החוף. היה יפה. הייתי שושבינה :)

נושא

כיצד ההורים שלכם היו מגיבים במידה והייתם מספרים להם שאתם הומואים/ לסביות ? היו מקבלים ?ושאר הסביבה ? ההורים שלי היו מקבלים את זה יפה לדעתי, אולי יפה מדי- מנסים להראות כל הזמן שזה בסדר והם אוהבים אותי איך שאני. והסביבה...בסביבה שלי היו מקבלים את זה גם בסבבה. יש כל כך הרבה מוזיקאים ושחקנים הומואים ולסביות ואף אחד לא מסתכל עליהם מוזר, אלא כעל עובדה נורמלית לגמרי. במידה והייתם לסביות או הומואים הייתם מסתירים זאת מהסביבה או שהייתם יוצאים מהארון ? לא נראה לי שהייתי רצה לספר אבל לא הייתי מסתירה בסוד. מה דעתכם על נישואים חד מינים ? למה לא האם צריך להרשות להם לאמץ ילדים? כן. יש היום כל כך הרבה משפחוח לא נורמליות, וגם משפחות נורמליות כביכול שהילד יוצא דפוק. ילד צריך שיאהבו אותו, לא משנה מי זה. אייך מתפקדות משפחות כאלה,לדעתכם ? נראה לי שכבר עניתי על זה הייתם בחתונה חד מינית ? לא

למעלה