הי חבר'ה!
דיווח ראשוני:

הי חבר'ה! ../images/Emo13.gif דיווח ראשוני:

החלטתי לצאת מהארון...אבל בהדרגה.
לאט אבל בטוח... (איפה סייב אני מת לספר לה מה קרה...) אני בהחלט יכול לדווח על שיפור משמעותי,וזה עוד לא הסוף. הייתי אומר 50% שיפור לערך - ב נ ת י י ם . לא הייתי בסביבה חודש אז אין לי מושג מה הלך כאן,וזה לא ממש משנה. אז למה אני מדבר על 50%? : אז ככה: אני לא לקוח שום תרופות משום סוג שהוא כבר 81 יום. אני עובד בגינה עם טוריה בין 3 ל 4 שעות כ ל י ו ם להוציא את כל העשבים שגדלו בזמן שלא הייתי פה.ואני מדבר על עשבים בגובה מטר וחצי (!) ועל גינה ג ד ו ל ה,בלי ליפול,בלי להכנס למשבר,גם בשמש גם בחום,פשוט בכיף. עשינו כאן קומזיץ לכבוד יום העצמאות וסחבתי ערמות של זרדים וחלקי עצים כ ב ד י ם מהואדי שליד הבית שלי במשך כ מ ה שעות טובות,ואחר כך בישלתי לכולם תירסים קישואים ושאר ירקות בתוך הגחלים לתוך הלילה. אני יוצא עם הילדים שלי לגנים, לא כל יום אבל יוצא - (אני לא תמיד מתעורר בזמן). אני יוצא להסתובב בישוב עם או בלי אוטו כשבא לי. אני ישן רצוף וטוב גם ברעש. אני יוצר להנאתי כל מיני יצירות במחשב במשך שעות. טיילתי לבד להר די גבוה בקרבת ביתי מואדי עמוק ישר לפסגה,דרך סלעים שצריך ממש לטפס עליהם עם הידיים,כמעט בלי מנוחה,וזה לקח לי רק בערך שעה מהבית לפסגה ובחזרה סתם כי בא לי... (אף פעם לא עליתי לשם כי עברנו לכאן כשהייתי כבר חולה,ולא היה לי כוח, אז אני כאן יותר משנתיים וחצי ועוד אף פעם לא טיילתי לשם...) להמשיך? אז זה חצי הכוס המלאה,ב נ ת י י ם . חצי הכוס הריקה אתם שואלים? אז ככה: אני לא מרגיש בריא לגמרי עדיין. אני עדיין צריך לישון הרבה,לא כל יום זה אותו הדבר אבל עדיין. עדיין נופלת עלי עייפות מאוד גדולה באופן לא צפוי לאורך היום והערב. אני יכול לתפקד איתה קצת אבל לא בשמחה ואחרי כמה שעות אני חייב לנוח. ובעיקר,עוד אין יציבות בהרגשה היומיומית שאני יכול לבנות שגרה בריאה. אבל השיפור מתמיד,איטי,קבוע, וממשי. אני כבר 81 יום בתוך התהליך,שהוא לא קל אבל נושא פירות ומיום ליום אני יותר נהנה מהחיוב שהוא מביא ופחות סובל מקשייו ומהמחלה כמובן. אני מאמין שעוד כמה חודשים אתחיל להתארגן לחזרה לעבודה. אז... תמשיכו להחזיק לי אצבעות, אם מישהו רוצה לשמוע פרטים מדוייקים על הטיפול-דרך החיים שאימצתי, מוזמן לכתוב לי לאי מייל ואני אתן פרטים מדוייקים. כשאבריא ב 100% אתן סקירה מלאה על הטיפול,כאן,ואולי אבנה אתר בנושא,נראה. אין לי סבלנות להטרדות והודעות פוגעות אז אם מישהו\מישהי רוצה אתם מוזמנים מכל הלב לכתוב לי - אני מבטיח לענות. (האמת כבר כתבו לי ואפילו עוד מישהו עומד להתחיל,אני מחזיק לו אצבעות.) יש תקוה והיא אמיתית! צריך רק נחישות וכוח לנסות. נשתמע, בועז. "אחד משלכם". [email protected]
 

daud

New member
בנאדם אני ממש שמח לשמוע

כל הכבוד כל הזמן שאלתי עליך ושמעתי שכניראה אתה פוחד לפתוח פה לשטן אז אתה לא מדבר
ממש סבבה לשמוע שאתה מספיק בטוח בכיוון שלך דרך אגב גם אצלי יש שיפור ו אני מתכוון אולי לנסות לחזור לעבודה בקרוב אם כי לא בתחום תובעני כמו שלי, אני מרגיש פחות חלש וגם כאשר יש נפילות הן נחלשות. אז תתקשר
כיף לשמוע שעניינים מתפתחים. המון בריאות ו מי יודע אולי מתי שהוא נשב לשוארמה שדברת עליה או לארוחה יפאנית
 

mira ker

New member
טוב לשמוע שבועס ודאוד משתפרים

מי יודע מה גורם לשיפור? מהלך המחלה? או ההחלטה לקחת את עצמך בידיים. או שהשתפרות מסויימת בתחושה היא שבמביאה יכולות נוספות וחלומות טובים לעתיד. שוב מאחלת לכם שיפור נוסף כל יום. יהיה טוף מירה
 

daud

New member
אצלי זה די ברור

העובדה ש הנפילות יותר מתונות ו קטנות ו פחות קשה לצאת מהן נותן לי סיכוי לנסות ולנהל חיים לא סביב המחלה!!!
 

mira ker

New member
דאוד, כנראה משהו שאתה עושה עובד

לטובתך. אבל יש גם זמן למחלה. כנראה שנתיים שלאחריה המצב משתפר מעצמו. כמובן שככל שהמצב משתפר התקוות שבות ועולות מחדש, לעבודה, להשתלבות מחודשת בקהילה. לחיים מספקים יותר. נראה לי שאתה נמצא בדרך "החוצה" מבית הסוהר של המחלה. יהיה טוף מירה
 

daud

New member
כאן דווקא נפלתי כבר

גם אני שמעתי על השיפור אחרי שנתיים ו לפני יותר משנה הייתי בטוח שאני יוצא מהעניין ו נפלתי נפלתי בגדול זו הייתה הנפילה הכי קשה שהיתה לי חוץ מאשר בתחילת המחלה, אבל עכשיו אני מקווה לטוב.
 

mira ker

New member
אני הייתי הולכת לעבודה מתוך הנחה

שאני עלולה ליפול. כך שאם זה יקרה לא תהיינה הפתעות. ואם זה לא יקרה, תהיינה הפתעות.... הייתי מתחילה ברבע משרה אם אפשר. יהיה טוף מירה
 

daud

New member
טוב אני לא בדיוק הטיפוס השכיר...

איכשהוא רבע משרה כמה זה כבר שעתיים ביום ? 4 שעות שלוש פעמים בשבוע ??? במה אני כבר יכול לסייע במשרות כאלו ?
 

dodo281

New member
לאנשים מקצועיים ממש טובים -

משלמים אחלה כסף על משרות כאלו - וגם בתחום בו לדבריך - אתה מומחה.
 

מרוצה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifשבת שלום בועז ודאוד.

מגישה לכל אחד מכם פרח. מאד שמחה בשמחתכם. רק תשמרו עכשיו על עצמכם. לפי מה שבועז כתב זה נשמע כמו תשישות ולא כמו פיברו. אבל זה זיפת אותו הדבר. העיקר שאתם רואים אור בקצה המנהרה וזה לא נר. כל הכבוד. תהיו בריאים מכל הלב.
 

שריק 7

New member
דאוד- הי!

מאחלת לך כניסה "רכה" לעבודה. שתצליח לתמרן בין העבודה לבין מנוחה מסויימת בהתאם ליכולת! שתצטרף לחוג הבריאים הודות לכך!!! וארוחה- ארוחה יפנית - אחת מהפייבוריטים שלי מרימה כוס מים לכבודך- וחולמת על מיסו וסושי שהוכנו ביד מקצועית! שרי
 

daud

New member
לא סתם יד מקצועית אלא....

ידו המקצועית של שף פופ מיאקימונו הגדול מכולם!!!
 

ששרון

New member
יללא, אז נפגשים לסושי??? ../images/Emo13.gif

אני מכורה כבדה, בייחוד סלמון עם אבוקדו, אני תוהה אם הם לא שמים שם איזה חומר ממכר, לא יכול להיות שזה כ"כ טעים ומעורר געגוע כל פעם
ודויד, שמחתי לשמעו על השיפור, איזה יופי! אצלי דווקא די הדרדר בשנתיים האחרונות, אבל מאחר והיו שנים טובות יותר לפני כן, אני מקווה שהן ישובו, ואף יותר טוב... היום בדיוק עשיתי עוד בדיקות שכספי נתן לי (לפחות הן יצאו תקינות, בניגוד לקודמותיהן שדי על הפנים...) מקווה שנרגיש טוב ונפגש בכנס שרון
 

mira ker

New member
ששרון, אני מכינה שוסי לעצמי. אם

תרצי אספר לך איך. יהיה טוף מירה
 

ששרון

New member
וואו, מירה, הפלת אותי לגמרי...

איזה יופי!!! אנו גם ניסינו, אבל לא יצא משהו, מה גם שלא יודעים איפה אפשר לקנות בשר טרי של דגים (הכוונה למקום שאפשר לסמוך על תנאי הסניטריה וההגיינה שלו)...אז עשינו את זה עם סלמון מעושן וכו...יצא די עלוב...
יודעת את השיטה, אבל אם את מכירה כתובת אמינה וטובה (וגם לא יקרה) לדגים במרכז הארץ, כולל ת"א, אשמח לשמוע
שרון
 

mira ker

New member
שרון, אני מכינה סושי רק עם דגים

כבושים או מעושנים. ועם פירורי ביצה, ירקות ואורז ריזוטו. הכל מגולגל ידני בתוך אצה (לא עם מחצלת כי אין לי סבלנות למשחק הזה). לנו זה טעים כך. אני מניחה המון צלחות עם כל מיני מילויים, כל אחד מקבל כמה אצות, וגם מחצלת אם הוא רוצה, אני לא. ושמים גוש אורז בקצה, ואחר כך כל מיני תוספות. חביתה מקושקשת, ירקות טריים, גפרורי גזר אני קצת מבשלת במיקרו. בעצם אני מוציאה את כל מה שיש לי במקרר. וכל אחד עושה לעצמו את השוסי שלו. החברים שלי אוהבים את הארוחה הזאת. יש כאלה שלא אוהבים אצה, אז הם סתם אוכלים אורז עם כל מיני תוספות. פעם הבאה הם יכינו לעצם שוסי עם עלי חסה או כרוב. חחחחחחחחחח כמו כן יש את הדבר החריף הירוק שמערבבים עם מים למשחה, סליחה שאני לא זוכרת שמות. ויש שורש זנגויל מוחמץ. ורוטב סויה. וחרדל סיני. אני יודעת שאני עושה מישמש מהכל. אבל עבורי אוכל הוא אוכל ולא פולחן.. וסליחה עם מי שמרגיש שאני הורסת לו את הטעם. בשבילנו הסושי הוא כמו הפונדו שפעם היה פופולרי. זהו סיימתי את הנאום.... יהיה טוף מירה.
 
למעלה