הי חבר'ה! ../images/Emo13.gif דיווח ראשוני:
החלטתי לצאת מהארון...אבל בהדרגה.
לאט אבל בטוח... (איפה סייב אני מת לספר לה מה קרה...) אני בהחלט יכול לדווח על שיפור משמעותי,וזה עוד לא הסוף. הייתי אומר 50% שיפור לערך - ב נ ת י י ם . לא הייתי בסביבה חודש אז אין לי מושג מה הלך כאן,וזה לא ממש משנה. אז למה אני מדבר על 50%? : אז ככה: אני לא לקוח שום תרופות משום סוג שהוא כבר 81 יום. אני עובד בגינה עם טוריה בין 3 ל 4 שעות כ ל י ו ם להוציא את כל העשבים שגדלו בזמן שלא הייתי פה.ואני מדבר על עשבים בגובה מטר וחצי (!) ועל גינה ג ד ו ל ה,בלי ליפול,בלי להכנס למשבר,גם בשמש גם בחום,פשוט בכיף. עשינו כאן קומזיץ לכבוד יום העצמאות וסחבתי ערמות של זרדים וחלקי עצים כ ב ד י ם מהואדי שליד הבית שלי במשך כ מ ה שעות טובות,ואחר כך בישלתי לכולם תירסים קישואים ושאר ירקות בתוך הגחלים לתוך הלילה. אני יוצא עם הילדים שלי לגנים, לא כל יום אבל יוצא - (אני לא תמיד מתעורר בזמן). אני יוצא להסתובב בישוב עם או בלי אוטו כשבא לי. אני ישן רצוף וטוב גם ברעש. אני יוצר להנאתי כל מיני יצירות במחשב במשך שעות. טיילתי לבד להר די גבוה בקרבת ביתי מואדי עמוק ישר לפסגה,דרך סלעים שצריך ממש לטפס עליהם עם הידיים,כמעט בלי מנוחה,וזה לקח לי רק בערך שעה מהבית לפסגה ובחזרה סתם כי בא לי... (אף פעם לא עליתי לשם כי עברנו לכאן כשהייתי כבר חולה,ולא היה לי כוח, אז אני כאן יותר משנתיים וחצי ועוד אף פעם לא טיילתי לשם...) להמשיך? אז זה חצי הכוס המלאה,ב נ ת י י ם . חצי הכוס הריקה אתם שואלים? אז ככה: אני לא מרגיש בריא לגמרי עדיין. אני עדיין צריך לישון הרבה,לא כל יום זה אותו הדבר אבל עדיין. עדיין נופלת עלי עייפות מאוד גדולה באופן לא צפוי לאורך היום והערב. אני יכול לתפקד איתה קצת אבל לא בשמחה ואחרי כמה שעות אני חייב לנוח. ובעיקר,עוד אין יציבות בהרגשה היומיומית שאני יכול לבנות שגרה בריאה. אבל השיפור מתמיד,איטי,קבוע, וממשי. אני כבר 81 יום בתוך התהליך,שהוא לא קל אבל נושא פירות ומיום ליום אני יותר נהנה מהחיוב שהוא מביא ופחות סובל מקשייו ומהמחלה כמובן. אני מאמין שעוד כמה חודשים אתחיל להתארגן לחזרה לעבודה. אז... תמשיכו להחזיק לי אצבעות, אם מישהו רוצה לשמוע פרטים מדוייקים על הטיפול-דרך החיים שאימצתי, מוזמן לכתוב לי לאי מייל ואני אתן פרטים מדוייקים. כשאבריא ב 100% אתן סקירה מלאה על הטיפול,כאן,ואולי אבנה אתר בנושא,נראה. אין לי סבלנות להטרדות והודעות פוגעות אז אם מישהו\מישהי רוצה אתם מוזמנים מכל הלב לכתוב לי - אני מבטיח לענות. (האמת כבר כתבו לי ואפילו עוד מישהו עומד להתחיל,אני מחזיק לו אצבעות.) יש תקוה והיא אמיתית! צריך רק נחישות וכוח לנסות. נשתמע, בועז. "אחד משלכם". [email protected]
החלטתי לצאת מהארון...אבל בהדרגה.