הי חבר'ה!
דיווח ראשוני:

daud

New member
שמע בועז......

אם אתה כבר יכול לעבוד עם טוריה או מעדר זה כבר יותר מ50% מבחינתי!!

שריק 7

New member
בועז, גם אני חושבת כך.

הפעילות שאתה תיארת כאן- נראית לי שיפור ענק. בטוח מעל 50 אחוז. אין לי מד-שיפור
, אבל הדרך שטיפסת בקלילות... העצים שסחבת.... מקווה שתוסיף לעשות ולרוות נחת מהתוצאות. אני מאמינה שהשיטה תועיל גם לי! נדבר..... רק ספר לי, איך מגשרים בין הגזירות שגזרת על עצמך, לבין אורח האכילה של יתר בני-הבית?? מחכה לתשוכתך, שרי

mira ker

New member
בועז, התפנית להבראה חלה כשהחלטת

להבריא בדרך שלך. לא עוד רופאים לא עוד תרופות, רק אתה לבד מתמודד עם המחלה וההבראה. אתה מגייס תעצומות נפש בהחלטה הזאת, אתה משחרר פחדים כשאתה מפסיק להיות תלוי ברופאים. אתה מפסיק להיות תלוי באחרים ואתה מתחיל לסמוך על עצמך. הרופאים במילא לא יכולים לרפא. והתרופות שלהם מחלישות את הגוף שהוא במילא חלש. רק פעילות גופנית כמו שאתה עושה, ואולי עוד דברים על דעת עצמך, עושים את הטריק. אם גם תמצא עבודה מספקת באמת, תצא מזה ב90 אחוז. יהיה טוף מירה

tiaa1

New member
בועז, אני שוב מאחלת לך הצלחה

והבראה מלאה.... האם חזרה לעבודה הוא המדד להחלמה???? אני חזרתי בהדרגה לעבוד(לפני שנה ועשרה חדשים), תחילה 10 שעות שבועיות וכך עליתי...כעת אני עובדת אותו חלקי משרה שעבדתי לפני ה"התמוטטות". אני עושה עבודה שמעניינת אותי, מאד מפרגנים לי והולכים לקראתי, אבל... אך עדיין יש ימים קשים, ימים שאיני יכולה "להתניע.."את עצמי...כבר היו לי תקופות טובות יותר אבל במיוחד עכשיו ,מאז שבוע לפני פסח אני בהתדרדרות...טוב, התערב כאן גורם רפואי נוסף שאיני מציינת אותו ,אבל אני מתדרדרת. איני נכנסת לפרטים. לשמחתי איני סובלת מפיברו בדרגה קשה אבל קשיי השינה הם הציר המרכזי של הקושי שלי... אשמח לקרוא ולדעת עוד על התהליך אצלך בינתיים תצליח, ד"ש לחבר'ה....טיה

למעלה