הי חבר'ה!
דיווח ראשוני:

daud

New member
גם אני רק ללא דגים

אני לא חושב שאני מספיק מקצועי כדי לחתוך דגים לסושי, אבל בלהכין אורז לסושי אני ספץ (טוב יש לי נסיון באורז
). כלל קירור מבוקר כדי שהוא יבריק

mira ker

New member
אורז לסושי נעשה עם חומץ, היות ואני

לא מעכלת חומץ, אני מכינה את האורז העגול והדביק, ריזוטו, עם מעט אבקת מרק טעם עוף. לא ממש יפני אבל טעים. יהיה טוף מירה

אין לי בעיה עם האבוקדו...../images/Emo9.gif

מצד שני יש לי כבר אבוקדו בבית... מה דעתכם על קומזיץ? סליחה אם אני חוזר על עצמי אבל בקומזיץ הגשנו תירסים טריים מתוקים זרוקים באש עם כל הקליפות שלהם -זה יוצא חבל על הזמן טעים, קישואים על הגחלים,חצויים וממולאים בגבינת פטה עיזים,אורגנו וזעתר מהגינה,טיפה לימון ושמן זית מלמעלה,תפוחי אדמה אפויים באש חצויים ומרוחים בחמאה,לבנה,טיפה שמן זית ויין לבן מלמעלה,כרובית, עגבניה וכרוב באש, טורטיות שהכנו על מכסה של סיר באש מרוחות בגבינת נפולאון,בלבנה או בסירופ מיפל ודבש או בריבת מישמיש טריהוסלט גדול טרי. לקינוח האחת הכינה עוגת גזר גדולה עם קצפת ותותים טריים מהגינה,מיץ תפוזים ואשכוליות טרי,בקיצור ליקקו את האצבעות ולא יכלו להכניס פירור לפה בסוף. וזו היתה בשבילי ארוחת שחיתות לאחר 81 יום של שמירה קפדנית על כללי הדיאטה. אתם באים לקומזיץ הבא?
אם לא,חכו עוד כמה שבועות שאני אתיצב ואני מגיע אליכם לעוד ארוחות שחיתות - כבר אמרתי: יקימנו כנראה יקר לי למרות האיכות המדהימה לפי מה שאתם אומרים, אבל נתארגן על משהו - הולך? בועז.

mira ker

New member
בועז עשית לי סחרחורת מתיאורי

המאכלים שהיו לכם בקומזיץ. היית יכול להופיע באחת מתוכניות הבישול שכל כך נפוצים בטלויזיה בכל הערוצים. אי אפשר לברוח מאוכל היום... אולי לכן אני לא רואה טלויזיה. הקיבה מתכווצת לי כשאני רואה תוכניות אוכל. אני מרגישה שזה מתחיל להיות עינוי עבורי. לא ידעתי שאתה צמחוני. ילדי היו אוהבים אותך לנצח. יהיה טוף מירה

yifatic

New member
בועז- אתה בטוח שאתה לא משתתף

בפורום אוכל? נשמע מדהים!!! ויש לך כאן קבוצה של כמה חובבות סושי וצמחוניות- כך שהקומזיץ שלך שכנע- בגדול!

daud

New member
בשביל כזה קומזיץ אני בא ../images/Emo13.gif

אם כי מוצרי חלב מחזקים לי את כאב הגרון והליחה
גם לי יש "דיאטה"

sayv

New member
אני פה אני פה!! ../images/Emo160.gif

הקפיצו אותי במיוחד... :) איש- אני שמחה מאוד לשמוע, אני מתאפקת לא לשלוח לך מייל טורדני שמבקש פרטים ומתחיל את הדיון וההתפלספות שהבטחת לי בנושא.. ממלא אותי המון סיפוק לשמוע שכל המאמצים נשאו פרי, ובכלל החיים שאתה מתאר- ההרים, העשבים.. כ"כ שונה מהחיים העירוניים, אבל- גם פה- האמת שאני מרגישה הרבה יותר טוב לאחרונה והעמידות בהחלט מתגברת. אנחנו עוד נדסקס לעומק את הפרטים- אני מאוד מאוד רוצה לשמוע. מאושרת בשבילך- תהיה בקשר סיון

mira ker

New member
סייב שמחה בשבילך שגם את בדרך

החוצה מבית הסוהר של המחלה, מצבך ילך וישתפר כל הזמן. וכל תוכניותיך ישובו להיות בגדר מעשה ולא רק חלום. היה טוף מירה

yifatic

New member
היי בועז- איזה כייף לקרוא אותך!

מודה שחשתי קינאה לקרוא על כל הטיולים והעבודות הפיזיות שאתה מבצע כעת- מוכן לקפוץ לכאן לעזור לי קצת? לא, לא אציק, אחכה בסבלנות עד שתגלה את השיטה שלך. מאחלת לך רק טוב! מחבקת חיבוק ענקי- תמשיך ככה!!!! יפעצ'יק

tiaa1

New member
לבועז, לדויד מזל טוב...כל כך

טוב לשמוע שאתם בחוץ....אני מכירה את ההרגשה הבסיסית...בשבילי זה כמו הריח באויר אחרי הגשם הראשון....טרי ומתחדש...ממש מזל טוב לכם, ולבועז...גם לזוגתך ןילדיך שאני יודעת שעברו איתך את כל הדרך..שבזכותם ולמענם השקעת כל כך הרבה...הלואי על כולם עזרה ותמיכה כזו ואהבה גדולה.

daud

New member
מוקדם עדיין כ"כ לשמוח...

אני לא יודע עם אני כבר בחוץ, אני מקווה שאני כן אבל אני לא אוכל לדעת עד שלא אנסה. בתכל'ס הייתי אומר שסוף סוף אני במצב שמאפשר לי לנסות לצאת מהעניין ו האמת היא ש זו לא הפעם הראשונה כבר הייתי במצב הזה ו ניסיתי לצאת מהמחלה מספר פעמים ולא הצלחתי.

mira ker

New member
תנסה שוב לצאת, ולא משנה אם לא תצליח

אבל כל הזמן מוכרחים לנסות. כל פעם יהיה יותר טוב. יש לי נסיון בזה. יהיה טוף מירה

שריק 7

New member
הי בועז../images/Emo140.gif

כיף, ממש כיף לקרוא מה שסיפרת! מחמם את הלב ונוטע בי תקווה לשיפור גם בשבילי... מגיע לך ליהנות מפרות הניסוי!!!!!! מחכה לדעת עוד! שרי

../images/Emo140.gif דאוד,ברכות! ותודה לכולם!

וכפי שאמרתי - אני גם עוד לא ב 100% בריא,דיברתי על שיפור של 50% , מה שזה לא אומר. הרי מי יכול למדוד בריאות... בטוח שאני לא ביכולות והרגשה של בן אדם בריא עדיין. אבל אני כל הזמן משתפר ובקצב הזה עוד כמה חודשים בלי נדר אהיה שם... אצלי זה לא שיפור ספונטני ולא מהלך מחלה. אני חולה כבר מ95', מאובחן גם בפיברו וגם כ cfs קרי : גם כאבים גם תשישות ועוד כל החולירות. נסיתי המון שיטות וטיפולים וכלום לא ריפא אותי. שום שיטה אחרת לא עזרה ככה ואפילו לא התקרבה למה שעובר עלי עכשיו. אם כבר כשהתחלתי את התהליך הנוכחי הייתי בשפל בלתי רגיל ובירידה ענקית. התהליך עצר את זה ונתן לי ספין של 180 מעלות לכיוון הבראה. אבל ידעתי שכל אחד יקח מהדברים שלי מה שמתאים לו וזה בסדר מבחינתי. כל מי שרוצה לכתוב לי ולשאול פרטים מוזמן באמת מכל הלב - גם את סייב - אם וכאשר יתאים לך,זה לא נדנוד - מבחינתי. אם אתם מעדיפים לחכות שאדווח על חזרה לעבודה והבראה של 100% לפני שתשאלו זה גם בסדר מבחינתי - מה שמתאים לכם. תרגישו טוב! בועז.

למעלה