הי. חדשה כאן. שאלה על טקסי נישואין

תגובה

כשהתחלתי לכתוב את התשובה עברתי נושא נושא ועניתי על ההשערות שלך לגביו והוכחתי שהן מוטעות. ואז הבנתי שלא זה העניין. זכותך להאמין במה שאתה רוצה. יחד עם זאת לדעתי שווה לבדוק ולבחון. אתה רוצה לדעת באמת מה אנחנו עושים? בוא לשניים לשלושה טקסים, תראה מה קורה , תחוש את האנרגייה, ואח"כ תוכל להגיד מה דעתך. למוריה נשמעת לך כמו המצאה? ב- 23.7 יום ראשון בשעה 19.30 יש מפגש זמן אדמה שבו המורים שלנו נפגשים עם אנשים שלא מדרך השאמן לשיעור, ושם אפשר לשאול אותם שאלות. זה המפגש האחרון לפרק זמן ארוך אז אם אתה רוצה לשאול שאלות זו הזדמנות מופלאה. "הרוח הגדולה" היא קהילה חיה. היא ממשית אמיתית ונמצאת כאן. אפשר לראות איך אנחנו עובדים ואפשר לשאול שאלות וזו בעיני הדרך הכי נכונה לגבש דיעה, עד אז מדובר רק בהשערות חלקיות, על סמך מידע חלקי. בברכה

gwizard

New member
מה מזיק ?

לא הבנתי בדיוק מה אתה רואה שבגדר מזיק. אם אנשים רוצים לגשת לאותו המידע אשר זמין בכל שאר המקורות (=מסורות) דרך השאמאניזם לפי טרה ודוב אז מה הבעיה ? טעות ? אולי. תלוי בהשקפה. מזיק ? לא רואה מה מזיק בזה.

למוריה אינה אטלנטיס

מדובר בשתי אגדות שונות. למוריה היא יצירה פסאודו-מדעית בת המאה ה-19, כשלמדע עוד לא היה ידע על לוחות טקטוניים. למוריה היא ניסיון להסביר איך הלמורים, שמוצאם באזור תת היבשת ההודית, נדדו למדגסקר ולאיי האוקיאנוס השקט. למוריה היא כביכול יבשת קדומה שחיברה ביניהם. מאוחר יותר, התיאוריה חרגה מגבולות המדע, רבות בזכות עבודתה של מאדאם בלבטסקי, ממייסדי האגודה התיאוסופית. אטלנטיס היא מיתוס שטופח לראשונה ע"י אפלטון, ובתקופה המודרנית היה גם הוא חלק מעבודתה של האגודה התיאוסופית. בימינו, תנועת הניו-אייג' לקחה את המיתוסים האלה, ערבבה ושינתה אותם כפי צרכה והיא משתמשת בהם בכל מיני הזדמנויות (כיאה להיגיון הפוסט-מודרני שעומד במרכזה). אני מוסיף תמונה שמצאתי באתר של חבר'ה שדווקא מאמינים בלמוריה ואטלנטיס, ובו הם מראים את קו הזמן של שתי התרבויות.

gwizard

New member
וואלה

חידשת לי, תודה

neophile

New member
למוריה ואטלנטיס

אינם יבשות ששייכות לTime line שלנו לכן לא יהיו בנמצא הוכחות לקיומן הן שייכות לעידנים אחרים , הרבה יותר קדומים מהשנה הקוסמית בת 26000 השנים שעידן הדלי שאנו עומדים בפתחו הוא 2200 שנה מתוכה. נניח ואנחנו חיים בסוג של מטריקס...מה זה 26000 שנה? אפשר להעביר אותן מהר מאוד...פשוט לוחצים על fast forword או מעבירים פרק. אתה מדבר על הגיון פוסט מודרניסטי...מה לגבי ההגיון שמביא "מדענים" לקבוע כי ערש הציווליזציה היא לפני 7000 שנה(לערך) ?

מה לגביו, באמת?

הוא בנוי על השיטה המדעית, שהיא הכלי הכי יעיל שאני מכיר לגלות את האמת. זה היגיון שמבוסס על ראיות וניסויים, ויותר מכל הוא זמני - כך שהווא משאיר לעצמו את האופציה להגיד "טעיתי, יש ראיות חדשות שמעידות שהדברים הם בעצם שונים". לדעתי, אגב, זה גם ההיגיון הפגני - אתה לא מאמין בשום דבר (קסם, אלים וכיו"ב) עד שחוית אותו על בשרך. אז אני, ברשותך, אשאר עם ההיגיון הזה. כשיהיו לך הוכחות על "קוי זמן" אחרים, או על מקומות אחרים שהתקיימו לפני 26,000 שנה - אני אשמך שתאיר את עיניי. אגב, אני לא יודע איך את קובע שערש הציויליזציה היא לפני 7,000. התרבות האנושית הפרה-היסטורית התחילה הרבה לפני. הציורים במערות האדם הקדמון הם מלפני משהו כמו 40,000 שנה.

MetalSinagouge

New member
כן, לזה התכוונתי.

לטכניקות המסויימות האלה. לא ממש מצאתי מידע על הקורסים באתר שלכם, יש לך אולי פרטים נוספים? העניין הוא (כמו שאמרתי, או שלא בעצם
) שהתחלתי להתעניין בנושא, ואני בערך בסופו של השליש הראשון בספר The Way Of The Shaman של מייקל הארנר. אבל נראה שאני מתקשה בחלק מהתרגילים.

למעלה