הי כמה שאלות שאשמח למענה

anonimi322

New member
הי כמה שאלות שאשמח למענה

אממ יש לי כמה דברים לשתף : היה איזה שיתוף במחשבות שעשיתי קצת למטה אז אעדכן שהידידה שאני סוג של פסיכולוג שלה אמרה לי שבא לה לראות אותי במציאות(אנחנו מדברים בצ'ט לא בטלפון היא לא ראתה תמונה שלי) שלחתי לה בהזדמנות הקרובה - לא יכולתי טוב מזה בהתחשב בזה שאני הייתי מוצא תירוצים אחרים או מתחמק וחשבתי להפגש אבל לא נפגשתי עם ידידה אחד על אחד מזה 11 שנה.היה לי מספר פעמים שחשבתי שהיא מעוניינת בי שרמזה לי שאני חכם וחמוד והייתה רוצה כמוני ורצתה לטלפון אבל דחיתי.אני חשבתי דווקא ששנינו מתאימים שנינו חסרי נסיון היא נשמעת חמודה ויודעצ לבשל ואוהבת ילדים זה נשמע מושלם.היה כיף לדבר אבל היא נעלמה .חזרה אחרי כמה זמן וסיפרה על מערכת יחסים שהוא לא שם עליה אבל היא ,אחכ נפרדו ושלחה לי את ההודעה.אבל בד בבד אומרת שהיא מאוהבת ונפלה בפח שוב ונפגשה ושכבה ואומרת שהיא נמשכת לחתיכים ( מה שאני לא ).בכל אופן יצא לי לחשוב על זה כואב לי עליה.מצד שני היא לא בעניין שלי זה ברור. אני חשבתי בזמנו שהיא היחידה שתבין אותי.זה בהחלט היה מקצר לי חרדות אבל אי אפשר לדעת מה היה קורה במפגש.אני אדם נאיבי כנראה חח 2.יש לי כמה שאלות שאני אשמח לתשובות : איך ההרגשה של להתמודד פעם ראשונה עם המצב ? מה התחושות ? מה לעשות אם אני נתקע באמצע שיחה ? ואין לי על מה לדבר. איך התמודדתם עם העניין של המגע ואינטימיות אני מלא חששות לגבי נשיקה שאני הרי לא יודע לנשק ואם לא עלה נושא הנסיון אז מיד ירגישו.איך מתגברים על המבוכה? מה שטריוויאלי למנוסים מהווה אצלי חשש.איך אדע מה מתי ואיך איזה יתרונות יש לי אם בכלל בעיני נשים מנוסות ? אני חושב אישית שיש לי מצד שני אני חושב שזו אשליה קצת כי לא תהיה מישהי שתגיד במאה אחוז "איזה כיף לי שקיבלתי חסר ניסיון בהכל " והרי היא תרצה מישהו שיזום ואולי אני אהיה איטי האם מקבלים את זה בהבנה ? אני אשמח לשמוע מנסיונכם

Berethor

New member
אז אתה עדיין מעוניין בא אחרי שהיא העדיפה לשכב עם מישהו אחר?

עבורי דבר כזה הוא turn off די משמעותי, אין סיבה לרחם עליה, זאת בעיה שלה שהיא נמשכת לבחורים כאלה ושוכבת בכזאת קלות עם בחורים שהיא בקושי מכירה, אחר כך "מתפלאת" על כך שהם רצו רק סקס. חוץ מזה היא אמרה לך בפרוש שהיא נמשכת לבחורים עם מראה אחר. עם הפרטים האחרונים נראה שפעלת נכון כאשר דחית את הפגישות והשיחות איתה, היא לא באמת חסרת ניסיון, בדיוק ההפך מכך, בגלל העובדה שהיא עשתה סקס ולפי הקלות שבא היא שוכבת עם בחורים. איזה יתרון יש בבחורות ששוכבות עם בחורים זרים ואחר כך מצטערות על כך כביכול? היתרון בחוסר הניסיון שלך הוא בכך שאתה בא עם דף נקי.

anonimi322

New member
תשובה :)

אני לא חושב שאני מעוניין בה כבר .ייתכן ולא הסברתי טוב.היא הייתה חסרת נסיון(בתולה).הכירה מישהו הוקסמה ונפרדה וגם שכבה כי הוא נתן לה את התחושה שהיא רצתה שזה יחס וחום.שנפרדו בגלל שהוא היה הראשון שלה היא נדלקה ונהייתה עיוורת בצורה אובססיבית אליו..למרות הכל .אחרי שנפרדו היא התגעגעה כי יש לה משיכה אליו ונפלה בפח ...כי היא נדלקה כנראה על יחסי מין גם אני לא בא להגן...קצת התאכזבתי האמת על הקלות וגם על הדעה שהיא נמשכת לחתיכים .אז בהחלט זה לא הכיוון אבל אני חושב שאם זה היה לפני היינו מתאימים.אני לא שופט היא עיוורת.אבל אם הייתי אולי נענה לפני אולי היינו מתאימים ...אולי עכשיו גם אם היא לא הייתה עדיין דלוקה עליו ומספרת על זה שהתפתתה אליו אבל אני לא שופט מצטער שהיא לא מבינה.כנראה היא חשובה לי כי אנחנו מדברים הרבה זמן. אגב לא ניתקנו קשר.כי גם לא היה בננו כלום.אם אנתק איתה קשר אז ניתקתי את עצמי מכל עולם הדיבור עם אישה חוץ מכמה דק'.. לגבי היתרון שלי שאני בא דף חלק אני רואה את זה כמשהו טוב אם אני שם עצמי כמישהי.שאני רציני ולא סטוציונר.מצד שני האם באמת זה ככה ? האם באמת נשים לא נרתעות מגבר בן 34 בלי ניסיון של מערכות יחסים או נסיון מיני מנשיקות והלאה.הרי הן רוצות מישהו שלמד על עצמו ויקנה להם ביטחון ויהיה יוזם. ואני לא יודע אם אהיה באותו הקצב שמצופה ממני..זה חמוד בשנות ה20 שיש הרבה במצב.המחשבה למה היא מתאימה הייתה יכולה (ועכשיו לא ) זה שהיא הייתה בקירוב לגילי ובמצבי שהתחלנו לדבר.אז המחשבה שהיא הייתה מקבלת אותי אולי. זה כנראה משהו שאני צריך להבין שלא כל מה שנראה אכן הוא והשאלה האם בחורה שעברה מערכות יחסים תהיה מוכנה לחזור אחורה ולהתאים את עצמה לקצב קצת שונה.? אבל אתה צודק ואכן ירד לי . אשמח לתשובות נוספות לשאלות

anonimi322

New member
עוד משהו תהיה

אבל כן דואג לה ואני לא נוהג לשפוט אדם על פי כמות הפעמים ששכב.אלא עפי מי שהוא כבנאדם אני חושב שבלי קשר היא נשמה.אבל כן אני רואה היא לא פנויה עד שהיא לא תשחרר ממנו וגם אני לא בטוח מהשיחה של רק חתיכים אני נמשכת אני חושב שהיא נדלקה על יחסי מין ושמה בצד את הזכות שלה לזכות במישהו שיתן לה יחס גם היא אמרה שהיא רוצה גם וגם אבל זה מה שיש לה כרגע.אני חושב שאני יכולתי לתת לה את היחס שהיא רוצה... אבל לא במצב הנוכחי נראה לי שהרצון שלי לעשות קיצורי דרך לדלג על החרדה אולי גורם לי לחשוב עליה וזה בטח לא נכון לעשות. אז צריך לצאת לעולם האמיתי כנראה

Berethor

New member
אז אתה לא שופט אנשים לפי ההיסטוריה והמעשים שלהם? אבל אני כן

חלק מהמעשים של האדם יכולים לשנות אותו, ומעשים של האדם יכולים גם להעיד על אישיותו. אם היא לא הייתה שוכבת עם מישהו אחר בזמן הזה, אז אולי הייתה מקבל עוד עצות על איך להתגבר על החרדה שלך, אבל על בסיס ההתרחשויות האחרות, אני לא חושב ששווה לך להיות איתה בקשר שהוא מעבר לידידות.

Berethor

New member
טוב אם ירד לך ממנה אז זה מוצדק לחלוטין, בהתחשב בכל מה שקרה

אם היא הייתה בתולה, אז אני יכול להבין את תחושת ההחמצה, כן אולי אם הייתה נפגש איתה יותר מהר אז זה לא היה קורה, אבל החלב כבר נשפך ובסופו של דבר זאת הייתה בעיקר הטעות שלה, היא בחרה בכך שהפעם הראשונה שלה תהיה עם רודף שמלות, ולא איתך, אם כי יכול להיות שזה גם משום שמראש היא לא נמשכה עליך וראתה בך רק ידיד, ולכן היא אפילו לא התלבטתה בין שניכם. בכל מקרה היא התחילה את החיים המיניים שלה ברגל שמאל, ואני גם לא יתפלא אם היא תהפוך לסטוצרית אחרי כל הסיפור הזה.

זה הופך להיות יותר קשה למצוא זוגיות ככל שהגיל עולה בלי קשר לניסיון, ולהישאר רווק בגיל מאוחר זה בדרך כלל לא דבר טוב גם בלי קשר לניסיון, לנשים שונות יש העדפות שונות, לא כולן חשוב שהגבר יזום ויהיה עם הרבה ביטחון, זה נכון שזה יכול להיראות מוזר לחלק מהנשים זה שאין לך ניסיון מקשרים קודמים, אבל באותה מידה גם אין לך היסטוריה של קשרים שנכשלו וטראומות אפשריות מכך, וגם יהיה לאישה הכבוד להיות הראשונה שלך. כן זה נדיר להיות חסר ניסיון בגיל 34, אבל לא דווקא נדיר לרעה, ראיתה בעצמך מה קרה לבחורה שחיפשה מישהו חתיך ומנוסה, הוא רכש הרבה ניסיון מלשכיב בחורות ולזרוק אותן, אבל ניסיון לא תמיד דבר טוב. המראה של הבחור שהיא שכבה איתו אולי היה טוב, אבל זה גם היה חלק מהמלכודת.

"This was a big thing in older stories, what with a "woman's virtue" and desirability being directly proportional, and part of the nobility behind a Knight In Shining Armour. The sheer number of suitors a fair and virginal princess would draw to her just from hearing her described would be staggering, bordering on So Beautiful, It's a Curse."

"It bears repeating that this can be a gender neutral trope; when a man is a virgin, that signals to women that this guy is likely waiting for love and not just wanting a one-night stand."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NatureAdoresAVirgin

anonimi322

New member
ייתכן

ייתכן שאתה צודק לגבי שמעשים מעידים על האישיות...לא יודע.. אני אכן מרגיש תחושת פספוס מסויימת...וגם בלבול..כי אני יכול להעניק מה שהיא מחפשת חום ואהבה.אני לא יודע כמה ההתבטאות על חתיכים וכל זה נכון כי היא לא הייתה ככה לא דיברה על יופי אלא על אופי.בכל אופן במצב הנוכחי זה בעייתי. לא יודע אם ירד לי לגמרי כמו שאמרתי. אני די מבולבל כי אולי זה לא שאני דלוק ורוצה להיות הנסיך שלה (למרות שאני חושב שהיה לה טוב איתי ) אולי זה המחשבה שהיא הייתה מקבלת אותי.ואולי היא חיפשה בעל ביטחון מנוסה נראה לי שהיא לא יודעת בעצמה.בכל אופן כנראה שזה הרצון שלי באמת לעשות קיצורי דרך... בכל אופן זה לא משהו מעשי אז אני מחפש תשובות של דרכי התמודדות ואיך ההרגשה של פעם ראשונה בדייט... תודה

Berethor

New member
חבל אם תיפגע כאשר אתה מנסה לעזור לה, זאת יכולה להיות מלכודת

לדעתי זה כבר מקרה אבוד ועדיף לך להכיר בחורות אחרות, ואתה ראית באיזה קלות היא מצאה מישהו אחר. קח גם בחשבון שמאוד יכול להיות שהיא מוליכה אותך שולל, וזה משהו שקל לעשות לבחורים טובים ותמימים, לא נראה לי שהיא באמת מחפשת חום ואהבה, מה שחשוב לה זה בעיקר משיכה ויופי, וזאת בדיוק הסיבה שהיא העדיפה לשכב עם מישהו חתיך, אפילו אם האופי שלו הוא בעייתי, יכול להיות גם שהיא ידעה על כך, אבל עדיין התעלמה מכך משום שהוא נראה טוב. יש משפט שאומר שהמעשים של אנשים מדברים חזק יותר מאשר המילים שלהם. לדעתי מגיע לך בחורה טובה יותר ממנה באישיות, ואתה עלול להפוך לLove Martyr עם הניסיון שלך לעזור לה ולשנות אותה לטובה, בזמן שאתה מגלה סלחנות למעלילה ומאמין לתרוציה.

On occasion, Alice becomes Bob's Morality Pet, and, when she dies, it prompts him into a Heel-Face Turn. But at other times—and this is Truth in Television more often than not—Alice never succeeds in reforming her beloved, not even if she sacrifices to the point of death.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LoveMartyr

dori78

New member
לא בטוחה שהבנתי מה אתה שואל.

בכל מקרה - לחוסר ניסיון או ניסיון עשיר אין שום משמעות.
מה שחשוב זה המוכנות הרגשית והנפשית שלך להיות בקשר זוגי.
יצא לי לפגוש גברים עם ניסיון מיני עשיר שהיו חלאות ויצא לי לפגוש גברים עם ניסיון מועט או בלי ניסיון בכלל שהיו כאלה מקסימים, שעניין הניסיון בכלל לא היה רלוונטי. ולהיפך.

בזוגיות לומדים אחד את השני.
לא עם כל אדם אתה מתנהג באותו אופן, נכון?
יש אנשים שאם יחתכו אותך בכביש תעיר להם ויש כאלה שלא תעז לפנות אליהם.
יש אנשים שאתה יכול לפנות אליהם בשפה חברית קלילה ויש כאלה שאתה צריך לדבר איתם בצורה רשמית. באותו אופן - אף זוגיות היא לא דומה לזוגיות אחרת, גם זה שמישהו צבר ניסיון מיני עם בחורה אחת לא מבטיח שהוא יהיה להיט במיטה עם בחורה אחרת.

מעיין א3

New member
אל תגזימי... יש משמעות לכל דבר

כנראה שלבחור עם ניסיון יהיה יותר ביטחון עצמי בדייטים מאשר מישהו שאין לו ניסיון.
זה לא אומר שהבחור יהיה בן זוג יותר טוב, או נשקן/מאהב יותר טוב, אבל זה כן משנה בחלקים הראשונים של הקשר...
זה לפחות מה שאני חוויתי מקשר עם בחור חסר ניסיון
&nbsp
בכל אופן- אני חושבת שמה שמשנה זה הבחורה הספציפית שאיתך,
כמו שדורי אמרה, לאחת אתה תהיה X ולשנייה אתה תהיה Y...
אין פה נוסחה מתמטית קבועה- כמו שכל בחורה היא שונה ומהווה עולם ומלואו,
אותו דבר יהיה בקשר איתך או עם בחור שיש לו ניסיון...
זה לא מה שרלוונטי
&nbsp
מה שרלוונטי זה איך לצבור את הביטחון על מנת להכיר בחורות ולצאת איתן לדייטים.
&nbsp

Berethor

New member
כן מישהו שהנושא לא חדש לו לרוב יותר קל לו להתחיל קשרים חדשים

משום שזאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה. כמה מישהו טוב במשהו לא נקבע רק לפי הניסיון שלו בנושא, אלא גם לפי הפוטנציאל שלו, וזה הסיבה שלפעמים מישהו חסר ניסיון יכול להיות יותר טוב בדברים אינטימיים. חוץ מזה קיימים גם לא מעט מנוסים כמו זה שכביכול הפיל בפח את הבחורה שanonimi322 הכיר, כאלו שרק מחפשים להשכיב ולזרוק כמה שיותר בחורות, וסיבה שהם לא נמצאים בקשר רציני זה לא משום שקשה להם למצוא ולהתחיל בקשר אינטימי אלא משום שהם לא רוצים או/ו לא מסוגלים להחזיק בקשר אינטימי לזמן רב, ולאנשים שמחפשים קשר רציני שווה לשמור על מרחק מאנשים עם ניסיון מהסוג הזה.

ga26

Member
אז ככה

דייט ראשון - שני לפני שמכירים מספיק אני הייתי מתכונן בבית ומכין נושאים למקרה שאין על מה לדבר. חשוב להיות ממוקד גם במטרה שלך שהיא כפולה - מצד אחד לעשות רושם ומצד שני לבחון אותה אם היא ראויה לך.
אינטימיות - אם זה זרם כמה פגישות אני סיפרתי על חוסר הנסיון הרי אתה לא חושב שהיא לא תשים לב.... אבל לא סיפרתי מתוך התנצלות - זה אני וככה את מקבלת אותי.
נשיקה - יש סרטונים ביו טיוב שמסבירים בדיוק איך להתנשק - לא צריך להיות מהנדס גרעין לשם כך
איך והאם יקבלו אותך - לא כל האנשים טיפשים - רק חלקם. חוסר הנסיון זה דבר שעובר די מהר אבל התכונות של האדם בדרך כלל נשארות אותו דבר. אם מישהי תחשוב שאתה ראוי לה זה יהיה טיפשי לפסול על משהו שיעלם תוך כמה שבועות. תתפלא אבל יש נשים שחוסר הנסיון לא ישחק אצלן תפקיד משמעותי.

היתרונות שיש לך, אינם קשורים לניסיון, הם קשורים לאדם שאתה

לא כ"כ רואה איך השיתוף של אחרים בהרגשה שלהם בפעם הראשונה, תעזור לך? כל אחד מרגיש אחרת ומתמודד אחרת.

נראה שאתה חופר לעצמך בתרחישים שליליים וזה לא ממש עוזר.
אני חושבת שמצד אחד אולי קצת להתכונן זה טוב אבל אולי יותר מזה, תלך צעד, צעד.
כשאתה מדבר בטלפון, תהיה שם, בשיחה, אל תרוץ קדימה במחשבות לשלב הבא ולקושי שיהיה לך (אולי :) ) בו.
בטח אל תרוץ קדימה שלושה שלבים. מי יודע, אולי דווקא יהיה לך נעים וזורם? ואם לא, לפחות התנסית.

לא הייתי שוללת דיבור בטלפון ו/או מפגש עם הבחורה שסיפרת עליה.
דווקא כי היא לא ממש בעניין שלך, זה יכול להוריד ממך לחץ גדול, כי תגדיר את המפגש כמפגש ידידותי,
ועדיין, זאת תהיה בשבילך דרך להתאמן בשיחה עם אישה דווקא ממקום פחות לחוץ ורוצה להרשים, אלא ממקום שמביא את עצמו רגוע, בלי ציפיות או בניית מגדלים.
(אישית לא הייתי ממהרת לסגור אופציות, אם היא עשתה עליך רושם של נשמה טובה, תקשיב לאינטואיציה שלך, אולי שניכם תופתעו).

בקשר למגע, אני גם חושבת שבשלב מסויים כדאי שתשתף על חוסר ניסיונך.
תגיד את זה לא בדרך שמקטינה אותך, לא כאילו הנחת פיל באמצע החדר.
כמו שנניח צבע העיניים שלך הוא ירוק :) , כך גם אתה חסר ניסיון, זה כרגע חלק ממך, אבל לא החלק העיקרי.

anonimi322

New member
כיצד זה יתרום לי לדעת? :)

אמממ יש לי הרבה שאלות להרבה מצבים..כיצד זה יתרום לי לדעת ? אני חושב שאולי אם אשמע שהפעם הראשונה למרות שזה אינדיבידואלי היא פחות מפחידה ממה שהיא נשמעת אולי אצליח להרגע קצת יותר ולהיות מסוגל לעשות צעד.. הרצון לדעת איך התמודדתם עם סיטואציות דומות ולקבל טיפים ממי שהיו במצב דומה אין לי את מי לשאול שאלות תמימות של נער חברים שלי ששיתפתי אותם תומכים אבל אני היועץ של החבורה ולא מרוע או משהו הם פשוט לא הטיפוסים שיודעים ליעץ הם גם מנוסים ולפעמים קשה להם להבין את הקשיים.. אני חושב שהפורום הזה יכול לתרום לי והוא עזר ומאמין שיעזור אני כרגע מלא פחדים אני מנסה לפרק את זה ,יש לי מחשבות שליליות אני גם עם מחשבות חיוביות אבל הרוב זה פחד לגבי הידידה גם העניין של להפגש לצורך ידידות הוא סיטואציה מלחיצה כי לא נפגשתי אחד על אחד לידידות עם מישהי מזה 11 שנה . אז גם להיות עם מפגש של ידידה שלא ראיתי במציאות היא מפחידה...מסתבר.

Berethor

New member
אתה לא נפגש הרבה עם ידידות אבל אתה כן נפגש עם חברים שלך

ואם מדובר בפגישה שהיא נטו ידידותית, שלא הולך לקרות בא שום דבר אינטימי אז אין הבדל כזה גדול אם מדובר בידידה או בידיד, דווקא המחשבות שלך על מצבים אינטימיים הן אלו שמלחיצות אותך יותר, ולכן הן לא עוזרות, אז עדיף שבפעם הראשונה תיפגש בידיעה שלא יקרה שום דבר אינטימי, וככה תוכל לשוחח עם הידידות כמעט באותה רמה שאתה משוחח עם ידידים, אני בכל מקרה לא תומך בלעשות דברים אינטימיים בדייטים ראשונים, לפני שמכירים מספיק ובטוחים לגבי זה מספיק, ככה שעדיף לנהוג ככה גם בלי קשר לחוסר הניסיון שלך. כן להיפגש עם אנשים זה לא באמת כזה מפחיד, במיוחד אם אתה נפגש עם אנשים שאתה סומך עליהם, וככל שאתה נפגש יותר ככה אתה גם מתרגל לזה יותר, וככה זה גם עם הרבה דברים בחיים.

Berethor

New member
משום שזאת הייתה תגובה כללית ולא ספציפית למקרה של הידידה שלו

אשר בחרה לשכב עם רודף שמלות במקום איתו, התגובה הזאת היא בשביל פגישות עם ידידות אחרות ולא עם הידידה הזאת. חוץ מזה השיפוטיות זה אחד הדברים שהופכים את התגובות שלי כאן ליותר יחודיות.

אז מה אם הבחירה הראשונה שלה לא היתה הכי מושכלת?

וגם אם דווקא כן מושכלת, מה אם ככה היא בחרה להתנסות?
זה עושה אותה זונה?
(שלא לדבר על זה שפי התיאור היא נדלקה על הבחור והוא כנראה ניצל את זה)
מה בסה"כ היא עשתה שאתה ככה שופט אותה לחומרה?
גם על גברים ששוכבים מהר עם בחורות אתה מדביק תווית כזאת?

(השאלות הן רטוריות, לא כדי שתענה לי).

Berethor

New member
היא לא רק בחרה "בלהתנסות" היא גם בחרה בלשכב עם מישהו אחר

ועל בחירות לא נכונות משלמים, ותשלום במקרה הזה הוא בכך, שהיא נקשרה לרודף שמלות, ששכב איתה וזרק אותה, ועכשיו גם הרבה בחורים טובים לא ירצו אותה אחרי כל זה. אני לא הייתי רוצה לקחת מישהי אחרי שרודף שמלות טימא אותה. מין הסתם אני שופט גם גברים שמתנהגים ככה, בחור שהמטרה העיקרית שלו היא להשכיב כמה שיותר בחורות, הוא לא בחור טוב מבחינתי. אם אני חושב שזה עושה אותה זולה? את החלק הזה אני ישאיר רטורי, על גבי הפורום. בכל מקרה אני לא תומך "בהתנסות" בכל מחיר, יש גם ניסיון מהסוג השלילי, ומה שמתואר פה זה בהחלט ניסיון שלילי, הניסיון שיש לידידה שלו ולזה שהיא שכבה איתו, עדיף שהיא הייתה נשארת חסרת ניסיון, ומחכה לעשות את זה עם הבחור הנכון.

למעלה