הי כמה שאלות שאשמח למענה

anonimi322

New member
הי

הי אממ עברו עלי כמה ימים עם טלטלות רגשיות שהביאו איתם גם כנראה רגישות יתר...אבל לפני כן מה שהגבתי זה פשוט צורת ההתנסחות בשפה גבוהה שלי שאני כותב :) ב אני הגבתי איך שהגבתי מתוך אי נעימות מהביקורת כי זה נכון ...אולי חשתי מותקף אבל די ברור אחכ שטעיתי ..אז הכל טוב :) אחת הסיבות שבאתי לפה זה באמת לשמוע עצות עם ראש פתוח.חלק מהשאלות שלי שאלות תם שאחכ אני מרגיש שהן שאלות באמת לא תורמות (אבל הן נאמרות מתוך רצון לדעת) אני אדם סקרן וחושב מטבעי מחפש תשובות להרבה שאלות (שזה לטובתי ובעוכרי) אני יודע שבאתם מהלב ואני גם עושה את זה באתר ייעוץ :) אני בהחלט בא ממקום של ללמוד,אני לוקח לתשומת ליבי אני מסכים עם הכל . יש לי בעיה אני יודע הלחץ.. אבל הלחץ הזה היה לי בכמה רמות גבוהות משהיום ולכן יש לי שיפור מסויים .פעם בפתיחת אתר הכרויות היה לי לחץ היום אין. אמרתם נכון ..אני לא מוכן שילחיצו מצד שני לחץ זה לא בהכרח דבר רע...אני מרגיש שאני נוגע אבל בקצה ..יש עבודה. לגבי הטיפול היא הלחיצה אותי מאוד..קודם על הבקשה המוזרה שלה ,אחכ עם לקפוץ למים כבר .היא לא הבינה היא צריכה להתאים את הקצב אלי ולהבין שאם אני זקוק לצעדים יותר מדודים ושיטות להפחתת לחץ אז זה תפקידה.מודה שאיבדתי קצת אמון בטיפול הזה.אני לא פוסל משהו אחר..זה שאני זקוק לתמיכה שילווה אותי בעידודים שאני כבר צועד זה נכון ואין מי שיצעד איתי...אם הייתי בשנות ה20 שחברים היו עוד רווקים היה לי עם מי ללכת וללמוד היום כל חבריי נשואים + .הם תומכים והכל אבל לא מסוג היועצים הם גם לא מבינים לגמרי .. אני מנסה גם לצעוד.זה לא פשוט ..וכולי תקווה שאני אחטוף אומץ "ואומץ עוד קצת אומץ " ( שלמה ארצי) תודה על הכל... אני בהחלט מקשיב ומאמץ הכל..ומעריך מאוד.

מעיין א3

New member
חשבת אולי על קאוצ'ינג?

האקס שלי, שבזמנו היה חסר ניסיון, הלך בתקופה שיצאנו לקוצ'ר, וזה עזר לו מהרבה בחינות.
דבר ראשון- הטיפול נעשה בשיח מלא עם המאומן, ולא עושים צעדים דרסטיים על הפעם הראשונה.
זה מאוד מחזק את האדם שעובר את הטיפול, וכן יש צעדים קטנים שמתקדמים בהם.
&nbsp
זה אגב רק אופציה אחת.
אני לפני 8 שנים הלכתי לפסיכולוגית על מנת לפתור בעיות ביטחון עצמי.
ואגב- אני לא הלכתי במטרה ספציפית לצאת עם בחורים, אלא רק להתמודד עם בעיות עבר ולחזק את הביטחון עצמי.
תוצר הלוואי של זה היה חבר ראשון רציני בפחות משנה.
&nbsp
אם יש לך חרדות ודאגות, זה לא משהו שיפתר לבד.
אני בטוחה שעשיתי יחסית הרבה צעדים למה שאתה רגיל אליהם, אבל אתה עדיין חרד לעשות צעדים גדולים יותר....
זה לא משהו שעובר בגיל כזה לבד.
&nbsp
וחוץ מזה, לומר: "אני צריך עזרה חיצונית" זה לא בושה.
זה ברור שכולנו רוצים לפתור את הבעיות שלנו עצמנו,
אבל מה קורה שלא מצליחים? זה בסדר לבקש עזרה ולומר שכרגע אין לנו את הכוחות הנחוצים על מנת לעשות הצעדים הגדולים האלה...

הניסיון שלי אומר שהפעם הראשונה היא לא מפחידה

רק הסרטים שאנחנו מקרינים לעצמנו לפני
והפחד שאנחנו נותנים לו לנהל אותנו ולעכב אותנו לפני.

זה עוזר לך? אני בספק. כי עכשיו אתה שם. במקום בו הפחד אוחז לך במושכות ומוביל אותך.

זה שאני או אחרים יגידו לך שזה קל הרבה יותר ממה שנראה יעזור לך?
ואם יהיו כאלו שיגידו לך שקשה?

לתחושתי קיבלת הרבה עצות בשרשור הקודם ובזה.
אם אתה עדיין מרגיש שמה שהכי חזק אצלך זה הפחד,
שווה לך לשקול לחפש איש מקצוע שיעזור לך להרגיע.
שילך איתך קדימה צעד, צעד.

היתקליף

New member
אם אתם הולכים להיפגש כידידים

ועוד ידידים וירטואלים, אז מה הקשר עכשיו לאינטימיות ונשיקות?
אם היה מדובר בפגישה עם גבר גם היית שואל את השאלות האלה?
אלה נושאים שבכלל לא שייכים ליחסים שלך איתה.
תדבר איתה על מה שאתה מדבר איתה בצ'ט.
היא רוצה לראות אותך אישית, אתה בחור טוב לב אז אתה הולך שתראה אותך.
לא שום דבר מעבר לזה.

anonimi322

New member
אתה חיברת 2 הודעות שלי

די ברור לי שאם אני נפגש איתה אני לא מתכוון להתנשק אני לא עד כד כך חסר כישורים של הבנה חח רשמתי שיש לי משהו לשתף ויש לי שאלות בלי קשר תודה בכל אופן

anonimi322

New member
גם הסברתי שאני מפחד

ממפגש כי לא נפגשתי 11 שנה עם מישהי אחד על אחד בהודעות קודמות הסברתי אודות מצבי . בן 34 שלא הייתה לי חברה אף פעם לא התנשקתי מימי ולא כלום .ואני רוצה לצאת לדרך להכרות לזוגיות.הסברתי על ידידה בלי קשר הסברתי שבתחילת הזמן שדיברנו זה היה רלוונטי קשר ככה חשבתי די בניתי על זה אבל פחדתי ועכשיו כבר לא רלוונטי.אבל בלי קשר יש קושי ואני רוצה זוגיות ולצאת לדייטים

היתקליף

New member
זה אותו היינו הך

בין לצאת לדרך לבין יחסים אינטימיים המרחק רב.
הדאגה שלך למה שיקרה בנשיקה שייכת ליציאה לדרך כמו שהיא שייכת לפגישה עם הידידה.
תעבור את הגשר כשתגיע אליו, אבל לא תגיע לגשר אם לא תצא, כדבריך לדרך.

למעלה