הי ליניב

yyt054

New member
הי ליניב

אני שמעתי שבאים הרבה למסיבה שלכם בשמע ואבל אני שמעתי שגם באים בגיל 15 אז גם אני יבוא , אתה אמרת זה במעל 16 וחצי ובאים בגיל 15 , מה אז אני גם יבוא מצפה בתשובה שלך ?????????? תודה לך ממני עידו

המסיבה עברה מוצלחת...בקשר לגיל...

המסיבה הייתה מוצלחה ויפה , כמובן רוב נהנו במסיבה ! ובקשר לגיל - אף אחד לא הגיע מתחת ל 17 אלא מעל 17........ באו 160 איש !!!! זה הכי הרבה בשנים אחרונות בשמע !!!!:)

Flickerman

New member
יניב....

אני חייב לציין שהמסיבה באמת הייתה מוצלחת
והיה ממש כיף (יש פה הודעה שלי... עם כל הפרטים...) ואגב, סוף סוף הבנתי מי אתה. כמובן שהייתי צריך את העזרה של עדי, אבל הבנתי סופית מי אתה. ולמקרה שאתץה לא יודע מי אני, ניתן לך רמז, אולךי תזכור איך אני נראה. זוכר שהיו את הסלואים, ורקדת עם נעמה? זוכר שביקשת ממישהו לתת לך לרקוד איתה? והוא נתן לך? אני זה הוא
ובאמת, היה מפוצץ! כל הכבוד, כן ירבו מסיבות כאלה!

Flickerman

New member
אני לא חושב שיש טעם...

כל החרשים לא מכירים אותי, וגם מבין הכבדי שמיעה, רק מי שהשתתף לפחות מלפני שלוש שנים בקבוצה של יעל (לשעבר) רק הוא, אולי, יוכל לזהות אותי.. מה לעשותץ אני לא כל כך פעיל בשמ"ע (בלשון מעטה).

BlueMind

New member
היה סלואו במסיבה?!

למה לא אמרו לי?!?!?! חשבתי שיהיה רק דיסקו. לפחות זה מה שהיה כתוב בתוכנית. אוף איזה פספוס... פעם הבאה אני מבקש שיכתבו במפורש שיהיה סלואו, סלסה או מה שזה לא יהיה ... נב. עדי פעם הבאה שיש מסיבה בשמע והיא כוללת סלואו אני מבקש לדעת מזה.

BlueMind

New member
באמת שלא ידעתי...

כן...אני מאוד אוהב את סלואו. וגם ריקודים לטיניים מאוד אהובים עלי. אך לא דיסקו.. משום כאשר עלי לרקוד חופשי אני הולך לאיבוד ...

Flickerman

New member
תראו...

סלואו זה הדבר היחיד ששווה בריקודים השקטים האלה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון

דוריאן

New member
למה זה כל כך שווה?

לנסוע למסיבה כדי לרקוד סלואו ואחר-כך לחזור הביתה?

BlueMind

New member
תראה... באים למסיבה לא רק בשביל

לרקוד אלא גם בשביל לראות חברים , לנקות קצת את הראש לפני תחילת הלימודים אפילו בלי זה ריקוד סלואו עם מישהי מיוחדת שווה את כל הטרחה.

Flickerman

New member
ועוד איזה שווה....

אבל ברצינות, כמובן שבאים לראות את החברים ולדבר, אבל באים גם לרקוד איתם! וסלואו הוא אחד הריקודים הכי טובים לרקוד עם ידידות (אני לא ארקוד עם חברים מסיבה מובנת אלא רק עם ידידות...)

BlueMind

New member
אני מבין מצויין...

יש איזה שיר אחד שאני מאוד אוהב שנקרא: Move Closer / Phyllis Nelson Hey baby, you go your way And I´ll go mine But in the meantime When we´re together, touchin´ each other And our bodies do what we feel When we´re dancin´, smoochin´ and swayin´ Tender love song softly playin´ Move closer Move your body real close Until we-ee-ee-ee Feel like we´re really makin´ love Ooh-ooh, move closer Move your body real close Until we feel like we´re really makin´ love So when I say sugar-ar and I whisper I love vou We-e-ell I know you´re gonna answer in the sweetest voice Sayin´ my pretty la-ady I love you too-oo-oo-oo-ooh well There´s much room for passion, ooh-no-no There´s no room for fears When, the love flows smoothly between us, baby my dear-ear-ear-ear-ear Mooooove Move closer Move your body real close Until we feel like we´re really makin´ love Woh-oh-oh, move closer Move your body real close (fade) אח... אחד השירים האהובים עלי!!!

דוריאן

New member
מותר

להעלות שיר כזה בפני בת 14 וחצי? יש אלמנטי פיתוי ברורים בשיר הזה

למעלה