הי ליניב

BlueMind

New member
כן... חברים טובים שלי עדיין עוקצים

אותי בגלל המקרה הספציפי ואני רואה שגם את מצטרפת למעגל. ברכה הבאה.
כמו שאמרתי זה מקרה יוצא דופן ואני לא חושב שמקרה אחד ויחיד ניתן להסיק מסקרנות כל כך מרחיקות לכת. ככה שלא נראה לי שאני סותר את עצמי.

המרחפת

New member
בלומינד...

מה זאת אומרת להודיע לך? מה לעשות, התוכנית בשמע היא די קבועה. מה חשבת? אם כותבים דיסקו אז באמת תהיה מוזיקת דיסקו משנות השבעים והשמונים? תאמין לי שיש הרבה יותר טראנס ועוד איזשהו סוג מוזיקה לא ממש רקיד. בכל מסיבה בשמע, כל מסיבה, יש סלואו. דווקא כשהיו כל הסלואו´ים הייתי מאד עסוקה בשיחה צפופה עם חברות שלי, אז יצא שלא רקדתי בכלל במסיבה. לא נורא. בסה"כ הייתה מסיבה מאד נחמדה, שזכתה להרבה קהל. כל הכבוד למארגנים (יניב, רן, נעמה ופיני), על הרעיון, הפעלת התופים, הארגון והפרסום.

BlueMind

New member
תאמיני לי שלא הייתי באף מסיבה בשמע

בארבעת השנים האחרונות אז איך יכולתי לדעת מה היא התוכנית הסטנדרטית? כתבו שיהיה דיסקו ולתומי חשבתי שזה מה שיהיה. אז פעם הבאה שיש מסיבה כזו פשוט תודיעי לי על כך כמה ימים לפני. אני לא מבטיח שאני אבוא בכל מקרה אבל לפחות תהיה לי סיבה טובה לקפוץ לתל אביב מדי פעם. שמח לשמוע שהיה כייף וכולם נהנו ואכן כל הכבוד למארגנים!

המרחפת

New member
בסדר

פעם הבאה אפקסס לך את ההזמנה. אבל אני חייבת לציין שלמסיבה הזו קדם מסע פרסום רציני, בעיקר בראשות יניב חדד ואני מתפלאת שלא ראית באף אחד מהפורומים את ההודעות וההזמנה. הוא עשה עבודה יסודית ולא היה כמעט צעיר שלא ידע על המסיבה. בעצם, גם אתה ידעת עליה...

המרחפת

New member
ואני די מופתעת שכולם מדברים רק על

הסלואו. זה לא חלק כל כך גדול מהמסיבה, למרות שזה באמת חלק כיפי. בתור ילדה במסיבות של שמע, דווקא לא רקדתי הרבה, ובמיוחד לא סלואו (לא היה עם מי...). במסיבות של הבוגרים קצת יותר. במסיבה הזו לא רקדתי בכלל, כי הלכתי לדבר עם החברה הכי טובה שלי, שלא ראיתי כמה חודשים טובים....

נכון...המסיבה הייתה מפוצצת!

נהנתי מאוד במסיבה והכרתי הרבה חירשים שאף פעם לא ראיתי אותם בחיי.. וגם הרבה שלא ראיתי אותם אחרי הרבה זמן..היה נהדר! אז אתה בכלל יודע מי אני? כי אני לא חושבת שאני מכירה אותך.. אני מנסה בכל פעם להיזכר בך (ההוא שרקד עם נעמה) אכן ועוד איך, לרקוד סלואו, זאת ההרגשה הכי טובה שיש!

וואו.. אבל לאו דווקא יותר מ17

מישהו אחד מתחת לגיל 15 הגיע....... מהפורום.... :) לא לא לא לא זאת לא אני!

דוריאן

New member
אם לא היית שם

איך את יודעת שהוא הגיע? הלימודים עוד לא התחילו...

דוריאן

New member
באיסיקיו או באימייל?

או בפקס? חשבתי שבפורום לא מרשים לך לקבל איסיקיו / פקס / אימייל

למעלה