תילתולה..../images/Emo140.gif
קראתי הכל ורציתי להגיב למרות שבטח חלק מהדברים פה אמרו לך אנשים לפני.. אבל אני בכל זאת רוצה לתת את דעתי.. אני יודעת שזה קל להגיד וקשה לעשות, אבל את חייבת לעשות איזשהו שינוי. גם אם את מפחדת משינויים, זה יכול לעזור לך. ההתחלה אולי תהייה קשה, אבל אחר-כך זה רק יכול להשתפר.
עבודה- אני יודעת שהמצב בשוק קשה, וקשה מאוד למצוא עבודה, אבל את יכולה להתחיל לנסות לחפש עבודה ולהתעניין.. אולי גם תגיעי לתחום חדש לגמרי שלא נגעת בו אף פעם ותגלי הפתעות חדשות. אבל אם את נהנית בעבודה הנוכחית שלך וטוב לך שם, והדבר היחיד שמפריע לך זה הכסף, אז לדעתי את צריכה להישאר שם. כסף הוא דבר חשוב, אבל הוא לא חשוב כמו סיפוק בעבודה.
חברים- אני מבינה שאת בגיל 30 ופתאום כולם מתחתנים ויש להם ילדים וכאלה, אבל אם מעגל החברים שלך מצטמצם את יכולה למצוא לך מעגל חדש- תנסי חוגים של דברים שמעניינים אותך וקל להכיר בהם אנשים, בחדרי כושר ממש קל להכיר, אולי באוניברסיטה.. לא חסר איפה.
זוגיות- אני בטוחה שכשמעגל החברים שלך יגדל, גם הצעות כאלה יבואו. אם לא ממעגל החברים החדש, אז מחברים של חברים שייצא לך לפגוש מדי פעם ביציאות בערב וכו'.
משפחה- אחותך מרוכזת רק בעצמה
שיהיה לה לבריאות. כמה שהיא חמודה ומתוקה, לא חסרים אנשים כאלה.. ואם את לא מסתדרת איתה, אז את תסתדרי עם אנשים אחרים.. חשוב רק לשמור על יחסים טובים עם המשפחה, אבל לא חובה מעבר לזה. אין שום חוק שאומר שאת צריכה לצאת לשופינג עם אחותך. לי יש חברה בגיל של אחותי הקטנה (קטנה ממני בשנתיים) שאני נהנית איתה נורא ואני מבלה איתה המון, בטח הרבה יותר זמן מאיך שאני מבלה עם אחותי. בהצלחה
מקווה שעזרתי קצת. תותי