הי לכולם, אנחנו אחרי החתונה, ואחרי

שירי71

New member
ותודה לכן על הכל ונראה לי שאני נשאר

ת. ואגב לפני כמה ימים מישהו כתב כאן שיש לו איזה בעיה עם הקיטשיות. ואני חושבת שלא הגבתי שם. אבל די ברור מה אני חשה לגבי מה שנכתב שם ואני מסכימה עם התגובות לכל אלו שהגיבו לאותו אדם. אולי רק מי שחווה את הרגשות האלה בשלב כלשהו יכול להבין מאיפה באה הנימה החיובית בכתיבה ומוזר לי שאני צריכה אולי להתנצל בפני מישהו על הנימה החיוובית של דברי כאן.

הילית*

New member
אני ביום קצת לחוץ היום

והצלחת לרגש אותי ולהגיד את המילים בצורה כ"כ יפה (לא חושבת שהייתי מצליחה להגיד מה אני חושבת על הפורום יותר טוב ממך)

הילולית

New member
נשמע מדהים!

המון מזל טוב סיפור החתונה היה מרגש ביותר ונשמע שהיה ערב מוצלח ביותר

אינצה

New member
הוי רחלי, איזה התרגשות

הצלחת לתאר בצורה מדויקת ממש את כל הרגשות שעברו עלי ביום החתונה וגם את כל מה שקורה כאן בפורום. זר באמת לא יבין זאת. מאחלת לך ולאייל את כל הטוב שבעולם
שרון

sariteran

New member
לרחלי - גם אותי ריגשת מאד...

...סיפור החתונה שלכם מדהים וכ"כ אותנטי, אני מרגישה שחוויתי איתך את כל רגעי ההתרגשות והלחץ... אבל נכון שזה היה שווה את זה? מאחלת לכם חיים של ביחד, בטוב וברע שתמיד יהיה לכם אחד את השני/ה, ואז באמת לא צריך יותר! ולגבי הפורום - הצלחת לבטא את מה שאני ורבים כאן בפורום מרגישים... אני מאלה שחזרו אחרי החתונה, פשוט כי אי אפשר בלי! אני מאחלת לך ולכולנו שנדע לשמור על פינת הקסם ה"קטנה" שלנו... המון מזל טוב ורק אושר! שרית.

שירי71

New member
אני מעלה כי קיבלנו אתמול את התמונות

ואני מה זה, חבל על הזמן כל הלילה לא הפסקתי להסתכל בהם. אני חייבת להשיג סורק! איזה כייף זה התמונות זה משלים את כל החוייה.... יו יש לנו עכשיו המון עבודה לבחור מה הולך לאלבום המעוצב ולהתחיל לקנות ולעצב מה זה כייף התמונות...זה מדהים אני לא יודעת מה עוד לומר כל אחת שקיבלה תמונות יודעת בטח על מה אני מדברת. ויש גם את הוידאו שלא יכולנו לראות כי הוידאו שלנו נדפק... אז היום בערב יהיה לנו כאן וידאו. זה כזה כייף!!! והתמונות יצאו כאלה כיפיות מרגשות ותמי תפסה כל מיני רגעים של דברים שנו טוב אני כותבת כאן אוסף מילים שלא בדיוק מקבלות יחד משמעות. אז אני רצה חזרה לאלבום. יללה ביי בינתיים. עי)+6 (זה מגזר שהולך לי על המקלדת)

הילית*

New member
וואו, הצלחת לרגש אותי...

המקום אותו מקום, השביל אותו שביל, האוכל דומה... וכ"כ הרגשתי בסיפור שלך שהכל עובר לי שוב בראש.... ההליכה של הדקה הזאת לחופה כ"כ מרגשת, וההליכה הזאת מסמלת את הליכתכם יחד כזוג לעבר החיים המשותפים שבהם אני מאחלת לכם שתמיד תצעדו יד ביד, כתף לצד כתף, באהבה, בשמחה, בהתרגשות ובהצלחה ! ההליכה לחופה זה אחד הקטעים הכי מרגשים בשבילי, גם אנחנו הלכנו יד ביד עם שושבינים לפנינו .... ואני זוכרת שאמרתי לעצמי שחבל שההליכה הזאת מסתיימת כ"כ מהר...אבל היא למעשה לא מסתיימת היא רק מתחילה .... ועוד משהו, לא בעיה לעשות דיסק של שירי החתונה. אני בטוחה שאם תרצו הדי גיי יצרוב לכם או שישאיל לכם לזמן קצר או שתעשו כמונו ותשיגו את שם הגרסה/ הביצוע של השירים ותשיגו אותם (יש הרבה מקומות באינטרנט שבהם אפשר להוריד שירים. צריך רק סבלנות) וזו אחת המזכרות הכי משמעותיות שיש לי מהחתונה. הדיסק נמצא אצלי באוטו והוא מעביר בי התרגשות בכל פעם שאני שומעת אותו... יקירתי, המון מזל טוב שלך בהתרגשות עצומה, הילה

וואו..איזה תיאור, איזה דיוק..ממש

בנשימה אחת. לקרוא את הקטע ולהתרגש ביחד. כדאי שתדפיסי את ההודעה ותשמרי למזכרת רחלי. אפשר לחוש דרך מילותייך גם את האוירה וגם את ההתרגשות..כאילו היינו שם באמת.

kisses

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

Graet Wedding I wish you and Eyal the most wonderfull lige

*שיר

New member
נו!! רחלי../images/Emo70.gif לא עושים דבר כזה../images/Emo70.gif

הלכת והשארת אותו באמצע המתח
איפה את

שמופית

New member
איזה מתח ../images/Emo70.gif

שירי71, אני כל כך מזדהה איתך בנושא החברה
בין הסיוטים הכי גדולים שלי בלילה זה שחברת הילדות שלי לא תגיע לחתונה. אני כל כך מבינה מה שעברת

למעלה