הי לכולם- חשוב לי להפנות אתכם

שריק7

New member
הי לכולם- חשוב לי להפנות אתכם

לקריאת ההודעות שכתב היום דני נוימן בפורום בואללה. אישית- ניסיתי ללא הפוגה להכניס הודעה משלי, כי יש לי הרבה מה לומר בנושא, אך משום מה - שוב - איני מצליחה להיכנס לואללה בשום צורה!!! חבל.. ההודעה העקרונית שאני ממש ממליצה בחום לקרוא- היא זו שנכתבה על-ידיו בשעה 15:33 . אנא קראו, הרהרו, ואולי נפתח דיון מעמיק ומשמעותי בנושא? בעקבות כניסתו של דני נוימן לפורום בואללה לפני 3 שבועות ומשהו... השגתי את ספרה של שרה חמו: שביל הזהב לריפוי טבעי וקראתיו. התרשמתי מאוד. בהמשך אכתוב כאן עוד הבהרות והסברים על עצמי, על התיחסותי האמביוואלנטית לרופאים, על דרך הריפוי האיטית אך המתמדת שאני עוברת בעצמי. עכשיו אני זקוקה למנוחת צהריים , ולכן אני "מפצלת" את דבריי בנושא. כמו כן- אספר לכם כי שוחחתי עם דני יותר מפעם.... ואני מתרשמת שמניעיו- תרומה לקהילה שלנו שסובלת סבל רב, אך אין בידי הרפואה כדי להושיע. כלומר, אין שום הבטחת החלמה, לצערנו. שרי

dodo281

New member
הי שריק - כתבי לי למייל - ../images/Emo39.gif

ופרטי מה היתה בעייתך בכניסה לוואלה - וננסה לסייע לך . כבר היו דברים מעולם - ופתרנו זאת - ותמיד התברר כי הבעייה היתה לא בוואלה עצמה - אך אם יש בעייה בוואלה - נפתור גם אותה. ואנא - צייני - האם את משתמשת בנט מהיר (פס רחב) או ברגיל.

שריק7

New member
דודו שלום- אענה לך כאן... ואם יהיה

צורך נוסף, אכתוב לך למייל. -:) זה קרה לי המממממוווון , לכן תמיד מזדהה עם מירב, ש"מבשרת" בשמחה שסוף סוף הצליחה.... יש לי "פס רחב" של בזק. אני מצליחה - לרוב, אך לא תמיד- לקרוא שם הודעות. לעיתים זה לא נפתח גם לקריאה, אך אחר כך נפתח באיטיות מודגשת. אבל- לא מצליחה להכניס הודעה באופן מוחלט. בפעם הלפני אחרונה שנכנסתי, זה ארך 3 ימים. מעניין מה הגורם. אגב, כבר כתבתי זאת בעבר לזוהרה.... ובאשר לתכנים החשובים מאוד, קרי: האם יחול שיפור כתוצאה מניקוי רעלים בגופנו???? - לדעתי, אחת המעלות העיקריות של פורומי תמיכה היא דיון בכך!!! ועוד: מומלץ מאוד ספרה של שרה חמו. נהניתי לקראו. ועוד: מתוך כבוד לאנשים חזקים ואמיצים המבצעים התנסויות מאוד מאוד לא נוחות על גופם- אני נשארת משתאה, מעריכה,מוקירה את המאמץ האנושי האדיר. בעיקרון, יכולים רק להיתרם הודות להם!! ועוד: זה מתאים רק למי שנותן אמון באיש המספר על התנסותו ובגישה המוצגת!!! תמיד תישאר פרנסה לרופאים.... איש איש יבחר בדרך הנראית לו. אך חשוב מאוד מאוד מאוד שייעשו ניסויים בלתי מזיקים ע"י יחידים כי רק כך אניחנו נוכל למצוא אור בקצה המנהרה שהמומחים , לצערי, הותירו אותה חשוכה למדיי בכנס האחרון.... שרי

dodo281

New member
הי שריק - ענה לך שם....ואם ...|ימין

ועכשיו -: את אמנם תמיד מזדהה עם מירב - אך מירב - לא תמיד כותבת שיש לה בעיות בכניסה לוואלה .....
היו לה בעיות עם כניסתה לנט המהיר - !!! סייעתי לה לאתר מה מקור הבעיות - ובא גואל. ונקווה שלא ישובו בעיות. ולמה - שריק, למה -
בתשובה להצעת סיוע שלי - לך
הכנסת את כל השאר ?!?!?
...................... ולמה ?!?! -
יש לי הרגשה מאוד ברורה שאת מטיפה לי ?!?!?
ולמה ?!?!
את כותבת אלי : "מתוך כבוד לאנשים חזקים ואמיצים המבצעים התנסויות מאוד מאוד לא נוחות על גופם- אני נשארת משתאה, מעריכה,מוקירה את המאמץ האנושי האדיר. בעיקרון, יכולים רק להיתרם הודות להם!! ועוד: זה מתאים רק למי שנותן אמון באיש המספר על התנסותו ובגישה המוצגת!!! תמיד תישאר פרנסה לרופאים.... איש איש יבחר בדרך הנראית לו." הרי ידועה לך גישתי זה מכבר !!! -
- : א. ינהג איש איש כדרכו. ויהייה איש איש - תמיד !!! - סובלני כלפי דרכו של הזולת !...... ב. הערכה רבה !! - לכל מי שמביא בפנינו מנסיונו האישי, ומהידע האישי שלו. ג. אחד הדברים החשובים ביותר בקיומו של פורום - הוא החלפת מידע כזה - ודיון פתוח !!!..... בדברים !!! ד.תמיד מאמינה אני - לכל התנסות אישית שכל אדם מדווח עליה !!! שריק , למה לדעתך - יש לי סיבה כלשהיא שלא להאמין ?!?!?
אולי - שריק - ..... איש איש -מהרהורי ליבו רואה ?!?! אולי - לא נוטה את להאמין לאנשים - ולכן רואה זאת גם בי ?!?!?!?..... ה. ניתן לאמר ה-כ-ל !!!
הן כהודעה - הן כתגובות אליה !!! - כל עוד אין פוגעים בזולת !!!......
ו' - ממהותו של דיון - יש החלפת דעים, הכוללת הן הסכמה, הן אי- הסכמה - ובכללה הבאת והבעת דעה נוגדת - וכל זאת - טוב ויפה - כל עוד אען פוגעים בזולת !!!.... וזו - הדרך התורמת לכולנו !!! היינו נתרמים הרבה פחות - לו היינו תמימי נסיון, ידע ודעות ....!!!
אינך חושבת כמוני ?!?!? ולסיום - אמרי נא -
למה את כ"כ כועסת עלי - ודבקה בכעסך באדיקות כה רבה -
הרי די - באי-הסכמה שלי עם דעותייך -
.......
כדי - לעוררך להטיף לי נמרצות.......
וכל זאת - לאחר שבתחילה - כשהגעת אלינו - ומצבך היה בכי-רע !!! - : הסתייעת כה רבות בתמיכתי -
-
הן בפורום, הן במייילים אישיים - בהם הקדשתי לך שעות על שעות
...............

שריק7

New member
לדודו- אין לי שמץ של מושג איך

הצלחת לפרש דבריי כפי שפירשת. אסכם רק כי תגובתך הדהימה אותי, וכי אין שום קשר בין מה שכתבתי לך לבין הפרשנות שאת בחרת. ןאם יש קשר- בעינייך הוא. לא הבעתי שום כעס אישי כלפייך, ואם תחזרי לקרוא הודעותיי אלייך בפורום זה- תגלי הודעה שלא נעניתי לה המןפנית אלייך, ודבריי שם מציינים את עובדת סייעך לי בראשית דרכי בפורום. ממש כך. דודו- אולי תקראי ברוח אחרת את דבריי? אולי תחשבי כי לא תמיד- לא לכל אחד- נוח להיכנס למייל? אולי תחשבי שזה מבאס לרצות לכתוב הודעה שעות ארוכות, ואף ימים מבלי להצליח? את היית נכנסת מזה לקטע של עליצות מרובה??? או.קי. אני - לא. והאם הופנה אלייך כעס באופן אישי??? ודאי שלא. דודו- תפסיקי לחפש מגרעות אצלי, אכן יש לי אחדות, אך לא תפקידך לפרסמן ולחנכני. ו- קראי נא את ההודעה ששלחה לי זוהרה הבוקר.( נעימה, עניינית) שימי לב, יש דרכים רבות לפרשנות.

שריק7

New member
לדודו- זו התשובה העדינה ביותר

שיכולתי להעלות בדעתי .(תגובתי לעיל) אני סבורה שהודעתך אליי מציגה תוקפנות שאין לה מקום בין אנשי הפורום,אשר נועד להידברות נעימה. עקב זאת, אני שומרת על כללי ההתנהגות שלי. אני מבקשת ממך לנקוט דרך סבירה דומה! שרי

daud

New member
שריק זה חסר טעם

תראי אם מחפשים מריבות אז מוצאים אותן יש אנשים שמבחינתם כל התבטאות היא התקפה פראית ויש להם אינטרס להפוך כל הודעה פשוטה כמו שלך למלחמה!!! את יודעת יש אנשים שהם כאן כדי להרעיל את הפורום!!! חבל הצעה שלי אין טעם להסביר כי הנה מרוב הסברים מת הנושא המקורי של הדיון וזו בדיוק היתה כוונתה של דודו
אני הייתי מתעלם.

dodo281

New member
הי שריק -מעניין - אנו תמימות-דעים

רק בהפוך -
..................
אני סבורה שהודעתך אלי - שפתחה דיון זה - רוייה בתוקפנות -
שרק המשוטט בשני הפורומים יכול להבינה - ומרביתנו נוהגים כך. ואני סבורה - כי לתוקפנות - אין מקום בין אנשי הפורום/הקהילה
ההבדל היחיד בינינו הוא - : שאת - אומרת דברייך - באופן דו-משמעי - מובהק - בו את שולטת במיומנות רבה ...., והוא שמאפשר לך - לחזור ולטעון כל פעם מחדש - כי תוקפים אותך - על לא עוול בכפך - ואני - אומרת דברי בצורה שאינה משתמעת ל-2 פנים. בקשתך - מובנת מאליה - רק שימי לב -
: אדבק בכך - רק באם תניחי לי אחת ולתמיד
קפיש

מרוצה

New member
../images/Emo9.gifדודו

נדמה לי, שלא הבנת נכון את דבריה של שרי בהתחלה. קראתי שוב את מה שהיא כתבה ולאהיתה שום השתלחות. אם הבנתי נכון היא התייחסה למה שדני כתב. וכן, קשה להכנס לפעמים לאיזה שהוא פורום. לא קורה כלום כשמישהו כותב זאת. חבל על האנרגיות, תקופה קשה עוברת על כולם בגלל מזג האויר והכאב מוציא מאיתנו דברים שלא רצינו בהם תיהיי בריאה.

daud

New member
היי מרוצה

האם כאשר את/אתה מתכוון/מתכוונת שמדובר בתקופה קשה הכוונה היא למזג האויר, לאלרגיות, או לסופת האבק ותוצאותיה ?

dodo281

New member
שריק- יגעת-> מצאת = תאמין ../images/Emo39.gif

כלומר : תתאמצי קצת.... - תביני בעצמך - בקלות... תביני - : איך הגעתי לפרש דברייך בצורה שפרשתי - הרי הדברים - כאן לפני כולם - על דפי הנט . מזה זמן רב - שמעת לעת - את פונה אלי - או מדברת עלי ברוח זו. לא הגבתי עד כה - והפעם - בחרתי כן להגיב . נמאס לי . נקודה. ובאשר לתתאמצי קצת = תביני בעצמך - אתן לך רמז - ... הרי טובת-ביטוי את - וברורה מאוד בדברייך תמיד, אך - מצד שני - תמיד !!! - כשאת עושה זאת = מטיפה/תוקפת - את נוקטת דו-משמעות מובהקת - ועושה זאת במיומנות נהדרת .... כלומר - באופן שאח"כ מאפשר לך לטעון - כי בשומע הפגם !!! אז ככה שריק - : 1. המדבר = את - חכם. 2. גם השומע = חכם , והשומע - אינו רק אני - כמובן - כי אם גם אחרים..... והם מבינים טוב מאוד את שאת אומרת..... אז - עד היום - לא הבנת את רמזי אלייך - או לא רצית להבין ... ו- לי נמאס מכך - כך ש - הפעם - קיבלת תגובה מפורשת לכל אוזן - לכל השומע. ולהשומעים - ראו את דברי בהודעה לעייל - ובהודעה זו - כתגובה לא רק להודעתה האחרונה של שריק - כי אם לכל !!! - הודעותיה עד כה - שהיו בסגנון דומה, ואוסיף שריק - לידיעתך - ! - סורפרייז -
---- : אין לי עניין בך - במידה כזו - שאטרח לחפש מגרעות אצלך, כנ"ל - לגבי פרסומן וחינוכך . ו- גם אין לי אשליות... ועוד - שריק : לפרסם את מגרעותייך - רק את יכולה - וזאת - ע"י דברייך עצמם, ואת היא - שבוחרת דברייך .... מעולם לא דנתי איתך במגרעותי, או במגרעותייך - לא כאן ולא במייל !!! - כך שאין לי דבר לפרסם בנושא . פשוט כך. לא נוח לך עם דברי -
הימנעי מלפרסם הודעות אלי - או על אודותי - בהן נושבת רוח כזו - ולא תהייה לך כל בעייה בנושא
ושימי -לב - וזכרי - : גם לסבלנותי וסובלנותי יש גבולות .......
ויחד איתך - אני מקווה מאוד - שבכך ייתם הדבר - ונשוב לשכון בשקט - זו בצד זו, לטובתנו, ולטובת כולם .

tiaa1

New member
דודו281,בתור אחת שמכירה את

הארועים והדינמיקה בפורומים-ממש,
אין שום קשר בען דבריך ובין המציאות....או שאת מחפשת עילה לויכוחי סרק, או שאת צריכה טיפול עשרת אלפים....

שריק7

New member
הי טיה - אני לא יודעת מה

סיבת ההנחתות, ועדיף לי להביט עליהן בראייה הומוריסטית. הצחוק עולה בחדר בעיקר כשיש כאן עוד קהל... אני מתכוונת לחדר הפרטי, ולא לקהל הפורום. אל דאגה, אנשים קוראים ומתרשמים. שרי

dodo281

New member
שמרי על ההומור שריק-זה טוף ../images/Emo39.gif

ואכן - אנשים קוראים ומתרשמים - וטוב שכך . חג שמח לך ,

daud

New member
עזבי אותך טיה

אין טעם לדבר עם דודו על העניין, היא לא תחשוב אחרת ממה שהיא חושבת.

מרוצה

New member
שריק../images/Emo39.gif

דודו כנראה לא קראה את דבריו של דני וכשהגבת על ניקוי רעלים היא חשבה שאת מתכונת אליה. אני מכירה את ההרגשה של אי יכולת להכנס זה קרה לי הרבה בתפוז. זה מאד מבאס. אז גם דודו קפצה כפגיעה אישית .אז מה. חשוב להיות בריאים ולכבד ולהוקיר איש את רעהו.

שריק7

New member
מרוצה - אין לי מושג

מה חשבה... ואף לא מובן לי מה את ניסית להבהיר לי כאן. אולי זה המחיר (הכבד) של שיחות וירטואליות? פרשנות ? איני בטוחה, כי אני מציצה לעיתים לפורומים אחרים, ואיני מוצאת בהם את הארס הקיים כאן. בואי נאמר שהתופעה היתה קיימת גם לפניי.... לפני כניסתי... ועדי התופעה (חולים ותיקים) הזהירוני מפניה.... ומי שנכווה ברותחין כבר נזהר בצוננין. תודה לך על כוונותייך והבנתך, שרי

dodo281

New member
הי מרוצה-הי כולם-בעניין שריק-../images/Emo41.gif

מרוצה - תודה על הרצון הטוב - אך - טעות בידך - ואסביר - - ושרי יודעת זאת היטב. קראתי גם רקראתי את דבריו של דני מויימן למן ההתחלה - ואף שוחחנו ארוכות מעל דפי הפורום בוואלה. חלק - היו דיונים בעצם השיטה המוצעת - ואף תמכתי בחלק מדבריו, ובאחרים - לא. חלק - עצות שלי - ממה להיזהר - בשיטה המוצעת - בי 12 - בעיקר. חלק - תקיפה קשה שלי !!! ושל זוהרה !!! - ע"י שני נויימן - לפיה - כביכול -
: 1.אנו שוללת דיסציפלינות - שאינן רפואה קונבמנמיונאלית - שעשויות לעזור לנו . 2. שאנו נגד שינויי תזונה - שיטות תזונתיות, 3. שאנו רק ! - בעד תרופות .... עניתי לו - והבהרתי עמדותי הידועות - הן למען יבין, הן למען - אחריןם לא יטעו בגישתי - בהאמינם לדבריו על געשתי. נראה - שמשום מה - דני כעס מאוד - !!!!!!! על שהבאתי בפניו, ובפני כולם - ממידע החיוני - בעניין - מחסור אפשרי בבי12 - העלול להיוצר - באם ממשיכים בדיאטה זו - זמן רב - במטרה - שידע דני - וידעו כולם - נקודה כה חשובה זו - העלולה ליצור פגיעה חמורה. שיהיו מודעים - וכך יועלו לפקח על המתרחש אצלם. כה כעם - עד כי אמר - בעקבות זאת - כי אני ממהרת למצוא פגמים בשיטתו = המידע זה - שהבאתי בעניין בי 12. שריק יודעת זאת !!!- ואני יודעת זאת. ושתינו יודעות - עתה !!! - לאחר אתמול בלילה - .......!!! כי שריק - בדיוק כמו דני נויימן - חדלה ליטול תרופות - ועברה לדיאטה קפדנית - דומה לזו של דני . ומתי החלו חילופי דברים לא נעימים ביני לבין שריק - כאן בתפוז ?!?! כשהצעתי לשריק - סיוע בפתרון הבעמייה שלה בכניסה לוואלה - לא לחינם - ולא בתום-לב - במענה על הצעתי לסיוע - ענתה לי שריק - מה שענתה בעניין דני נויימן - כשדבריה - מאפשרים לשומע - הקורא בשני הפורומים - לחשוב - כי - : שריק - להבדיל ממני !!! ......
מכבדת את דבריו, את התנסותו, את כוונותיו, ואת דרכו של דני נויימן . כאמור - שריק - להבדיל ממני !!! וכמובן - דברים כאלו - תמיד !!! - שריק כותבת באופן שאח"כ תוכל לאמר - כי אין בה כל כוונת זדון, כי דבריה לא הובנו כהלכה - אלופה היא בכך - וכבר פעמים רבות - טעמתי טעם מר - של דבריה - בדרך כזו - אלי - או עלי . אף של6א הגבתי על כך - חודשים .... !!! הפעם - בחרתי להגיב. נמאס לי !!! ולא מרוצה - איני נפגעת כלל ועלל מכך שיש למישהו בעייה להיכנס לפורום וואלה. אני - פשוט נמסה לסייע לו לפתור הבעייה - וזה - בדיוק - גם מה שניסיתי לעשות עם שריק - אך - בתמורה - "חטפתי" משריק - הטפה נמרצת - מאוד !!! - ו- אומר לך -: שריק טוב מאוד יודעת לחלק דבריה - לפי נושאים שונים - להודות שונות... לשריק - אין כל בעייה לפתוח הודעות חדשות.... לא מקרה הוא !!! - ששריק בחרה לענות לי על הצמעת הסיוע שלי - בעניין הכנעסה לוואלה - - יחד עם הטפה נמרצת - המשחירה את פני !!!!!! בעניין דני נויימן ושיטתו.... (אמנם מוסווה באומנות) ועדות נפלאה לסיבות שבגללן תקפה אותי שריק - משום מה - .... בהקשר ישיר לדני נויימן - הביאה שריק בעצמה - מאוחר יותר - בהודעתה לסוני - בה היא מציינת - כי אינה מבינה מדוע כועסת אני עליה - על כך שחדלה ליטול תרופות - ועברה לדיאטה קפדנית!!! ...... הא ?!?!?! ואני - עד להודעתה זו - כלל לא ידעתי - שכך עשתה ......!!!! כל טוף לכולם, כל טוף למרוצה, וגם
כל טוף לשריק ,

tiaa1

New member
יוו כמה את מקשקשת....../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif|ת

למעלה