הי לכולם- חשוב לי להפנות אתכם

dodo281

New member
שריק - את מדהימה אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה ?!?!??!?!?!?......... עכשיו את מנסה לטעון עי כעסי עלייך נובע מכך - שאת משתחררת מתרופות ועוברת בהדרגה לאכילה מומלצת ?!?!?
איזו רוח-עיוועים יכולה להמציא דבר כזה
באוזני עצמך - טענתך זו - אינה מוזרה
מה לי ולבחירותייך איזה תרופות כן/לא ליטול, וכיצד להיזון .......
למה את סבורה - שענייני תרופותייך ותזונתך אמורים להעסיק אותי באופן אישי
..... מעבר לרמה של חילופי ידע/התנסות - שיחות פורום. ועוד להעסיקני - עד כדי כעס עלייך בשל זאת
.......... כאמור - את פשוט מדהימה אותי ........
האם לדעתך - שוב טעיתי בהבנתי את דברייך ?!?!?! - נראה לי - שהמציאות עולה על כל דימיון ........

dodo281

New member
שריק- את! - מפנה גולשים מכאן-../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לפורטלים אחרים?!?! הפנית -גולשים - : 1. לפורום תשישות ופיברו' בוואלה - בקישור ישיר להודעתו של דני - אצלינו בפורום. 2. לווי-נט - בו גם קיים פורום - חדש - של קהילתנו - אמנם הפנית לפורום רופאים שם - ולא ישירות לפורום תשישות כרונית - אך עשית זאת. וזאת - בשעה - שכאן בתפוז - יש פורום רופאים נפלא ! שריק -
הרי - אילו אני הייתי עושה זאת - את היית זועקת מרה - עד לשמיים - ועד להנהלת תפוז ...... וזעקת גם זעקת - אפילו כשרק הזכרנו (זוהרה ואני) את המילה וואלה - בהקשר ענייני .... - בעקבות הזכרת פורום וואלה - או מנהליו - כאן - ע"י אנשים מסויימים מאוד - ובדרך מסויימת מאוד... דוגמה לזעקות השבר - שלך ושל אחרים - כשמוזכרת כאן המילה וואלה - על=ידי, או ע"י זוהרה - : כשהבאנו כאן דברים - לטובת כולנו ולטובת העמותה !!! - : איזכור כי פרטי הכנס - והזמנה - קיימים בוואלה - שכן הועברו לידינו ע"י סיון, וזאת - כשהכנס התקרב - ובאתר העמותה - טרם הועלו מסמכים אלו, והיה צריך למהר לפרסם את דבר הכנס - בין השאר - כדי להקל על בנות-העמותה - וכעל על חברינו - ע"י הרשמה מוקדמת בדואר !!! אומר לך שריק - : לטעמי האישי - אין כל פסול בהפניות שלך - כידוע - גישתי היא - : כי אין לנו כל שליטה על מספר הפורומים הקשורים בתסמונותינו בנט - וכיוון שכך - ממילא תגלוש קהילתנו בפורומים שונים, ולפיכך - ייטב לכולנו - מצב בו בכל פורטל - יהייה פורום בעניין תסמונותינו. וחברינו - העיקר שיאשרו מלוכדים - וחבריים ותומכים זה לזה - ויגלוש איש איש באשר ייבחר . אך - אומר לך גם זאת - שריק - : לפי כתובייך - מסתבר - כי לשיטתך המוסרית - אין לעשות כנ"ל ... אז - למה את עושה זאת - בשעה שלדעתך - לאחרים הדבר אסור ?!?!?

dodo281

New member
ולתשומת ליבך - שריק- חשוב ../images/Emo36.gif

שימי לב היטב - לדברי שלהלן - : אני ידעתי מכתובייך - אך ורק
כי-: עברת לאכילת ירקות אורגניים - רק אתמול כתבת זאת בוואלה. כלל לא ידעתי -
כי את משנה תזונה לחלוטין ...... כלל לא ידעתי -
כי את חדלה ליטול תרופות .......... אמנם כתבת בוואלה - בימים האחרונים ממש - כי - קנית וקראת את הספר של גב' חמו , אמנם כתבת - כי את שוקלת שינויים , אך !!! - השינוי היחיד שכתבת שעשית - הוא מעבר לירקות אורגניים
אז - אמרי נא לי שריק -
- : איך בכלל אני עשוייה לכעוס עלייך - משום שאת מפסיקה ליטול תרופות?
משום שאת עוברת לדיאטה קפדנית?
הרי איני יודעת על כך דבר
לגבי דידי - את עדיין נוטלת התרופות שנתן לך ד"ר יעקוב - כמדומני - וכן - אם זכרוני אינו מטעני - מסתייעת בהומאופט. ואני כן יודעת - ..... כי - : דני נויימן -
...
.... - :
הפסיק ליטול תרופות - קוצף על הרפואה המערבית, נוקט דיאטה קפדנית מאוד !!! - בה שם את תקוותו - למזור - והלוואי שכך אכן יהייה !!! כי דני נוימן -
הוא שתקף אותי - בעניין הפנייה לרופאים קןנבנציונאליים - שלדבריו - אינם יכולים כלל לסייע לנו - ועוד.... ומה לבסוף ?!?!?!
מילא - אם דני נויימן היה כותב - שאני כועסת עליו בשל הפסקת תרופות - ונקיטה בדיאטה קפדנית - זה היה מתיישר עם הקו של כתיבתו אלי . אבל - את
היא הכותבת - זאת
כי - עלייך
אני כועסת בשל הפסקת תרופות ומעבר לדיאטה קפדנית......
ובכן שריק .... מה עלי לחשוב נוכח הנ"ל
תמהני .......

שריק7

New member
../images/Emo70.gifדי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מישהו יכול לעזור? אני זקוקה לגלגל הצלה! שרי

daud

New member
../images/Emo61.gif אין גלגל הצלה אז קחי קסדה

את חותפת חזק אז זו ההגנה שאני יכול להציע לך מממ שריק נראה לי שאת כבר לא רצוייה בוואלה, אני מצטער אבל כנראה שהיום תורך לחתוף את ההתנפלות מדודו. לא נורא שריק את בחברה טובה ואפילו מי שלא עבראת זה בעצמו יכול לראות את השתלשלות העניינים ולהבין למי כאן יש בעייה.

tiaa1

New member
תסלחו לי סאוד, שריק..הבעיה היא

לא מעבר מפורום לפורום. הבעיה עדינה יותר...נקראית סופרטנטוריאלית. מי שלא מבין יקבל הסבר אישי. מה שבטוח זה לא בעיה שלכם או שלי...יש קליניקות מיוחדות לעניין, רמז....זה לא קליניקות און.

daud

New member
אז טיה שאני אבין...

צריך קסדה לסופר....מה שמו הזה ? או שהייתי יכול לעשור לשריק רק אם היה כאן אייקון של גלגל הצלה ? שנייה תני לי לנסות לראות אם יש |גלגל הצלה|

tiaa1

New member
עם יד על הלב?סוני...הייתי מעבירה

את האצבע אל ההדק. במקרה הסופרטנטוריאלי דנן,כשהפרוגנוזה שואפת לאפס......רק 38

daud

New member
לא יפה טיה ../images/Emo13.gif

דברץי איץך יפה למה את מקללת ???

tiaa1

New member
אההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

"דברצ'י"???איתחלט לטבר עיטי פולנית???? (זה למשל דוגמא לליקוי בדופר-טנטוריאל....)

dodo281

New member
שריק ה-------------> ../images/Emo101.gif - - ../images/Emo41.gif

רדי ממני - פעם ולתמיד !!! - ולא תזדקקי לכל גלגל הצלה .....!!!

tiaa1

New member
יוווו כמה את נמרחת.....לימדו

אותך פעם לקצר??לתמצת???

dodo281

New member
המורה ניסתה-ואף הצליחה אבל ....../images/Emo8.gif

יש לנו כאן אלופת תמצות - כידוע לך -
אז - למה לקלקל לה את הבכורה - ע"י תחרות - ?!?! -

למעלה