הי.

הי. ../images/Emo105.gif

מזמן לא כתבתי . . . אבל כל כמה ימים אני נכנסת וקוראת ככה שאני ממש מרגישה חלק מהפורום. ועוד איזה פורום.! הפורום הכי שווה עם האנשים הכי מקסימים. קיבלתי את המתנה שהכנתם לי לכבוד הדיסק וזה שמור אצלי במגרה בסלון (לא על השולחן, כי אני לא רוצה להשוויץ...), הייתי רוצה להודות לכל אחד באופן אישי אבל אם אני אתחיל ההודעה תהייה מאד מאד מאד ארוכה ונראה לי שהשרת של תפוז לא יעמוד בזה ויקרוס ואז בכלל לא יהיה פורום לאף אחד ואני ממש אתגעגע..... וכל החברים שלי שיש להם פורום יתקשרו אלי "מה עשית??!!", ולא ישארו לי חברים, ואז כשתפוז יחזרו לתפקד יהיו לי המון מתנגדים עם שמות כמו "זאת שבמקומה" או "פלס ההרס" או "אם אלה החיים שתמותי", והם יקימו פורום חדש נגד קרן ונגד הודעות ארוכות............. בכל מקרה הבנתם... מליון תודה לכל מי שכתב. אז זהו, יצא הדיסק. בשישי שעבר הלכתי לחנות וביקשתי את הדיסק של קרן פלס. המוכר חשב שיצאתי מדעתי אז הוא נתן לי הנחה ממש גדולה. תמיד כיף לקבל הנחה... ביום שלישי יש לנו הופעה וזה יהיה ממש מעניין כי גליה מרחפת עם הרקדנים של ריטה ושחר המתופף עם רמי, אז במקום יש את רון ( המתופף של הדורבנים) ואת מיה (שמנגנת צ'לו והיא מ ד ה י מ ה). בטח חלק מכם יבואו, לא? אז מי שיבוא ניפגש שם ומי שלא בטוח ניפגש כבר מתישהו. הגיע הזמן שנכיר, לא? בקרוב נתחיל להופיע גם מחוץ לתל-אביב, וזה הכי כיף(!), וממש עוד מעט אני מוציאה סינגל חדש ושלישי לרדיו. יש לכם ניחוש? טוב, אני ממש חייבת לטוס, רק רציתי להגיד שאני מחזיקה אצבעות שהמלחמה האיומה הזאת תתמוסס כמו קרח ביום שרב, ולא נצטרך עוד לשיר על מלחמות , אלא נוכל שוב לדבר על אהבה. אני בכל אופן מבטיחה שבפעם הבאה שאכתוב כאן כבר לא יהיו טילים בחיפה וקטישות בצפת....(ואני מתכוונת לכתוב שוב ממש בקרוב......(-: ) תהיו שמחים ותאכלו קרטיב. (אגב לא מזמן מצאתי קרטיב אבטיח כמו של פעם ...ממממ...זה כמו לאכול קיץ..! ) שוב תודה נשיקות. ממני קרן

עדי C

New member
קרן../images/Emo24.gif

הנחה זה תמיד שווה. גם אם את קרן פלס
אני באה להופעה
הסינגל הבא... הייתי רוצה שיהיה - "שוכחת אותך", אבל אני בספק. -עדי- נ.ב.קרטיב מלון הכי שווה

עדי C

New member
מחרתיים, בצוותא

אפשר לנסות להשיג כרטיסים בטל' 036045000 או באתר www.tkts.co.il יש הופעה נוספת ב-23/8

groovachick

New member
יאאא קרןן!!!!

בחיים עוד לא ראיתי שכתבת פה.. אני דיי חדשה וזה ממש מרגש אותי שבאמת את נכנסת לפה! אני כנראה הולכת להופעה באוגוסט.. לא לזאת לצערי=[ הגעתי לפורום מאוחר קצת ז לא הספקתי לכתוב לך ואני ממש מצטערת על זה:(:( אוהבת, תמר

שגעוגי

New member
קרן!!!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אני כלכך שמח שכתבת לנו
. מזל -טוב על הדיסק
, הוא באמת מוצלח
. הופעות מחוץ לת"א? סופסוף!! |מגלגל-עיניים|אם תהיה לך הופעה בירושלים זה יהיה טוב
. המ...ניחוש פרוע? 'זמנים משוגעים'/ 'זאת שבמקומי'
בהצלחה בהמשך!. אבישי.

Rachel47

New member
ק-ר-ן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

הרסת אותי עם הקונספירציה על ההודעות הארוכות תאמיני לי..אם תפוז עומד בהודעות שלי הוא יצליח להחזיק את שלך
אוייי את פשוט מתוקה אני יושבת כאן וצוחקת
כפרעלייך
כצפוי אני באה להופעה
נתראה
ואני כבר מתה לשמוע איך זה יישמע עם צ'לו
מאיה הייתה מדהימה אצל איה (
) ואני בטוחה שיהיה מקסים..היא ממש מוכשרת
המתופף של הדורבנים
איזה מושלם
יוו באלי קרטיב
חח כמו לאכול קיץ
אבל..את אוהבת..חורף חורף
כדאי לך מאוד לשוב לכתוב בקרוב

KPeles

New member
קרן.. ../images/Emo13.gif

מה המצב?
אז הדיסק באמת מעולה.. נהנה ממנו מאוד. אני חושב שהשיר הבא חייב חייב להיות "זמנים משוגעים". הוא עשוי מחומר של סינגל.
וגם להיט.. תבקרי ממש בקרוב באתר, יהיה איזה שינוי נחמד.

look away

New member
../images/Emo105.gif

אין בעד מה...
לגבי הסינגל הבא אני בעד שמעון השכן....

I מ י ר ב I

New member
קרן...

אני שמחה שאהבת את מה שעשינו לך...זה מגיע לך!!! ההודעות שלך תמיד מעלות חיוך על פני.את מוזמנת תמיד לבוא לבקר... לגבי הסינגל אני ממ שרוצה את "שוכחת אותך" אבל לפי מה שנראה "זמנים משוגעים" ייצא אבל,את תמיד מפתיעה אז מי יודע... נתראה בהפעה,אני כבר מצפה!!! נ.ב-שמלת המיני-סוף!!!!!!!!

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהמיניייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

היא הייתה כל כך מדהיימההה
(ואני באמת לא אומרת סתם
) אני עדיין בשוק שלא צילמתי את זה

אחח אחח קרן ההרס ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין שברת את כל הסיכויים של האחרים להיות הזויים ממך .. תהני בהצגה !! אני כנראה אבוא לזו שבאגוסט ..הבאה.(בעז"ה) קניתי את הדיסק,והוא מדהים, אני כל פעם מתפעלת מחדש ונהנית כ"כ . בעז"ה יהיה טוב .. ואני אוכלת טילון ..חיחי גאה בי?
אגב,קובנה שליטה

razpg

New member
איזה חמודה!!!../images/Emo99.gif

כבר הרבה זמן חיכיתי שתבואי לכתוב לנו קצת!!! את מקסימה! אין על הדיסק שלך...
כמה שחיכיתי לדיסק הזה...
אני גם מקווה להגיע בזמן הקרוב להופעה שלך. לדעתי הסינגל הבא שלך יכול להיות כל שיר בדיסק המדהים הזה חוץ מ"עוד יום", "שוכחת אותך" ו-"אביתר". כל שאר השירים הם מתכון מצויין ללהיט!!! שיהיה לך המון בהצלחה ממני
רז נ.ב.-
אין על ארטיק קולה! (אפשר גם רמזור.
)

FreakOfNature

New member
../images/Emo105.gif

הסינגל הבא
אולי "זאת שבמקומי"? בכל אופן, הייתי רוצה שזה יהיה "על שפת הכנרת", שנכון לעכשיו הוא השיר הטוב בדיסק לדעתי... גם "שמעון השכן" יכול להיות אופציה טובה. אבל נראה לי ש- "זאת שבמקומי" יהיה השלישי... אולי השניים האחרים ייצאו בהמשך. בכל אופן שזה לא יהיה: "שיהיה לנו בית" / "אביתר". גם "עוד יום" ו- "יותר מדי" פחות טובים. כל השאר אהבתי...

../images/Emo205.gif

יש לי ניחוש אבל אני לא אגלה אותו..חח בסוף כל השירים שרציתי הופכים לסינגלים.. מה את אומרת? יש לי טעם טוב.. אה?... נתראה מחרתיים.. בהצלחה...

למעלה